PL - "Karamele" surovo kaznile promašaj Milivojevića, "blic-krig" u Liverpulu!

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 21.10.2018.
18:55
Izvor: Sportske.net

Uzbudljiva završnica na Gudison Parku.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Jedini meč na današnjem programu kada je u pitanju Premijer liga. Everton je dočekao Kristal Palas, a na kraju je domaćin slavio rezultatom 2:0 (0:0).

Oba tima su igrali vrlo otvoreno, gledali smo utakmicu sa dosta prilika i sa dosta intenziteta, a Everton je na kraju kaznio promačaje Kristal Palasa.

"Karamele" su bolje otvorile utakmicu, imali su veći posed, dok su gosti pretili iz kontra napada. Sigurdson je imao jednu odličnu šansu za Everton u prvom poluvremenu, dok je Kujate u 37. minutu pogodio prečku.

Nakon pauze timove su krenuli još ofanzivnije, želeli su tri boda. Gosti su imali mnogo bolje šanse u drugom poluvremenu, ali je Pikford bio izuzetno raspoložen i nije dozvolio da lopta završi iza njegovih leđa. Najbolju šansu na utakmici je imao vezista Kristal palasa, Luka Milivojević. Zaha je fantastično prošao po strani, a Šejmus Kolman ga je oborio u šesnaestercu, sudija nije imao nikakvu dilemu i pokazao je na belu tačku. Luka je uzeo loptu u 59. minutu, navijači su već razmišljali kako će njihov tim morati da juri prednost, ali onda je Pikford izvanrednom odbranom ponovo sačuvao svoj gol.

Kada su svi mislili da će se ovako zanimljiv meč završiti bez golova, Kalvert Luin se našao sam u petercu Palasa i odlično šutirao nakon centaršuta Lukmana, igrao se 87. minut. Turski napadač, Čenk Tosun je samo 2 minuta nakon toga stavio tačku kada je u pitanju pobednik, dobio je loptu u prostor i sam istrčao kontru, ali to mu nije smetalo da matira Henesija.

Pitanje je kako bi se meč završio da je Luka zatresao mrežu sa bele tačke. Everton je tako upisao četvrtu pobedu ove sezone, dok je Palas zabeležio čak šesti poraz.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Sunday, 21.10.2018
19:37

Kakav sastav ima Everton, definitivno najjaci Everton koji pamtim. Tri pobede zaredom mogu oni mnogo ali konkurencija je paklena nikad jaca liga. Stvarno mislim da pored titule koja je logicno najvrednija svejedno je 2,3,4 mesto jer je rezultat isti nema trofeja ali imas LS. Cestitke Junajtedu sto je zadrzao mesto u top10 jer ne verujem da ce Lester da pobedi sutra.