PL - Jalovom Totenhemu samo bod na "Vikaridžu", Gazaniga heroj, odlučivali milimetri!

Autor: Nikola Miloradović
subota 18.01.2020.
15:26
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Totenhema su vezali i četvrti meč bez trijumfa u Premijer ligi.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Murinjova ekipa je u krizi, povrede su uradile svoje, bez kapitena Kejna, Sisoka i Ndombelea ekipa je vezala i četvrti meč bez pobede u PL, ovoga puta se kući sa "Vikaridža" srećni vraćaju sa bodom, kako su bili jako blizu da i bez njega ostanu.

Na kraju 0:0 na stadionu Votforda, bilo je prilika, ali je kvalitetna realizacija izostala na obe strane terena.

Prvi je pripretio domaćin, tek u 33. minutu, pokušaj Delofeua, ali je lopta otišla pored gola.

U finišu prvog poluvremena velika prilika za Dinija, tukao je glavom sa desetak metara, ali je Gazaniga bio siguran.

Otišlo se bez golova na odmor, na samom startu drugog dela velika šansa za "Stršljenove", Dukure je tukao sa par metara, ali pored gola.

Par minuta kasnije šansa i za Sara, iz slične pozicije, na samo par metara od gola rivala, ali je krilni fudbaler domaćeg sastava loše zahvatio loptu, pa je ona otišla pored gola gostiju iz prestonice.

Nakon toga solidna šansa za Sparse, ali neprecizan udarac Sona, da bi u 69. minutu veliku glupost napravio Vertongen, lopta ga je pogodila u ruku u kaznenom prostoru, sudija Oliver nije imao dilemu, penal za "Stršljenove".

Odgovornost je preuzeo Dini, ali ga je Gazaniga pročitao i odbranio mu udarac sa kreča!

U samom finišu velika šansa za Totenhem da stigne do pobede, igrala se sudijska nadoknada, odlična akcija po desnoj strani, oštar centaršut Orijea, Lamela kači loptu i šalje je ka golu rivala, ali je jedan od fudbalera Votforda skida sa linije.


Do kraja nije bilo promene rezultata, podela bodova, četvrti vezani meč bez trijumfa za Totenhem, ali prvi put sačuvana mreža u gostima još od januara prošle godine. Interesantno je da su prvi put posle 93 utakmice Sparsi odigrali remi bez golova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina_11303
Saturday, 18.01.2020
16:31

Da se nadamo da ce Celsi konacno sada kada ima vremena za pripremu meca odraditi posao kako treba i da ce Liverpul sutra pobediti Junajted pa da imamo malo lepsu zalihu pred seriju meceva do kraja februara koja ne izlgeda ni malo prijatno.