PL: Fulam poražen od najboljeg Junajteda ove sezone, spektakularni Toreira!

Autor: Nikola Miloradović
subota 08.12.2018.
17:56
Izvor: Sportske.net

U okviru 16. kola Premijer lige, u terminu od 16h odigrano je pet mečeva.

EPA-EFE/Nigel Roddis
EPA-EFE/Nigel Roddis

Povezane vesti

Mančester junajted je slavio na "Old Trafordu" protiv Fulama rezultatom 4:1 (3:0).

Poveli su "Đavoli" u 13. minutu, strelac je bio Ešli Jang, asistenciju je upisao u poslednje vreme odlični Rašford.

Samo 15 minuta kasnije, 2:0 za Mančester, ovoga puta strelac Huan Mata, Rašford upisuje drugu asistenciju.

Do kraja prvog dela igre, Junajted postiže i treći gol, konačno je mrežu rivala na "Old Trafordu" zatresao Romelu Lukaku, asistirao mu je Mata.

Na poluvremenu je Klaudio Ranijeri zamenio Aleksandra Mitrovića, na teren je poslao Kamaru.

To je dalo rezultate, igrao se 67. minut kada je Junajted skrivi jedanaesterac, a precizan izvođač najstrože kazne bio je upravo rezervista Kamara.

Ipak, samo dva minuta kasnije, sve je bilo jasno na "Teatru snova", Zambo Angisa je zaradio drugi žuti karton, te su "Kotidžeri" ostali sa desetoricom na terenu.

Odličnu partiju krunisao je Markus Rašford u 82. minutu, kada je postigao efektan pogodak sa ivice kaznenog prostora, ruku na srce Riko je morao bolje da interveniše.

Vest Hem je nakon preokreta savladao Kristal Palas, bilo je 3:2 (0:1) za sve bolje "Čekićare".

Poveli su gosti već u šestom minutu, strelac je na asistenciju Tomkinsa bio MekArtur.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi nakon samo tri minuta igre sjajno pogotkom Robert Snodgras poravnao rezultat.

A onda, u 62. minutu Ćićarito donosi preokret "Čekićarima", da bi samo tri minuta kasnije sjajni Felipe Anderson povisio na 3:1.

Uspeo je Palas da uvede meč u neizvesnu završnicu, smanjili su prednost rivala na samo jedan pogodak u 76. minutu preko Šlupa.

Toreira Arsenal Hadersfild

Arsenal je još jedno proigrao tek u drugom poluvremenu, dosta su se mučili protiv neugodnih "Terijera", ali su slavili na svom stadionu sa 1:0 (0:0).

U prvom poluvremenu nije bilo golova, videli smo i jednu spornu situaciju u finišu, kada je poništen pogodak napadača "Tobdžija" Lakazeta, tu situaciju pogledajte OVDE.

Hadersfild se dobro branio, Arsenal je pritiskao, ali nije uspevao da stvori ozbiljniju šansu pred golom rivala, sve do 83. minuta.

Obamejang je ubacio loptu pred gol "Terijera", a sjajni Toreira je uhvatio "makazice" i savladao Jonasa Lesla na spektakularan način za 1:0.

Sautempton je poražen na gostovanju u Velsu, debitovao je na klupi "Svetaca" novi trener Hasenhitl, ali neće po dobrome pamtiti svoj prvi susret u PL, Kardif je slavio sa 1:0 (0:0).

Gol odluke postigao je Kalum Peterson u 74. minutu utakmice, nakon katastrofalne greške Vestergarda.

Barnli je konačno slavio, prekinuli su seriju od osam mečeva bez trijumfa, kako su na "Tarf Muru" savladali Brajton sa 1:0 (1:0).

Pobedu je "Kleretsima" doneo defanzivac Tarkovski u 40. minutu utakmice, na asistenciju Korka.

U drugom delu je Tarkovski najpre mogao da postigne još jedan pogodak, ali je šutira pored gola, da bi do kraja dve dobre prilike za goste propustio da realizuje Soli Marč, pa promene rezltata nije bilo.

Mančester junajted - Fulam 4:1
Arsenal - Hadersfild 1:0
Vest Hem - Kristal Palas 3:2
Barnli - Brajton 1:0
Kardif - Sautempton 1:0

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JazavacPredSudom
Saturday, 08.12.2018
22:56

Lepo izdanje Mančestera ali nije Fulam merodavan. Videćemo kako će se nastaviti. Dalot jako lepu partiju pružio. Srećno u nastavku...

avatar
neme
Saturday, 08.12.2018
22:07

Svidao mi se i u Sampdoriji mali covek velikog srca.Gine od prvog do zadnjeg minuta.

avatar
CFC-Macedonia
Saturday, 08.12.2018
21:39

Nema nesto navijaca uniteda da slave pobedu protiv Prejakog Fullama?

avatar
Adi237
Saturday, 08.12.2018
20:02

Da se zove i Ronaldo a ne pogba ako si van forme i ne trudis se onda sjedi na klupi...pogba je puno usporavo igru junajteda sa tim svojim viskom.poteza i veoma cesto gubio loptu pa su nam.protivnici pravili kontre i davali golove.Herera covjek gine za loptom dok se baletan Pogba seta kao i sancez sve to treba prodati i resiti se njihovih plata. Junajted je danas po prvi put izgledo ko tim koji je znao sta zeli i koji je igrao brzo i konkretno..nista u postavi ne mjenjat samo lingarda,matu,marsijala rotirati. Dalot je danas odigrao fantasticno bilo ga je i u napadu i u odbrani. Samo cvrsto Mourinjo sve koji nece da se trude i koji glume zakucaj na klupu daj priliku i klincima sa akademije koji ce ginuti za loptom prije pogbi i sancezu.

avatar
RedDevil612989
Saturday, 08.12.2018
19:24

Junjated je odigrao fenonenalno danas. Dalot pokidao. Protiv Arsenala u odbrani je bio malo slab ali je danas odigrao bez greske. Svi su odigrali odlicno ali opet bih izdvojio Ereru. Covek jednostavno ne zna sta je izgubljena lopta. Na svaku trci, za svaku gine i ako ovako nastavi moze biti ono sto se ocekuje od Pogbe, lider ekipe. Sudjenje je bilo uzas. Niti je bio penal, niti je bio crveni. Mata kod treceg gola u ofsajdu. Sve u svemu, jeste to Fulam ali je napokon utakmica da se igrala srcem. Malo da se dobije na samopouzdanju pred gostovanje Valensiji i derbi sa Liverpulom.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 08.12.2018
19:20

Bespotrebno povlacenje posle najboljeg prvog poluvremena ove sezone. Murinjo mora da pusta igrace da igraju fudbal kao sad jer samo tako moze da vidi sta valja a sta ne. Sudjenje opet lose.

avatar
Stratford
Saturday, 08.12.2018
19:15

Toreira je možda i najbolje pojačanje u PL ovog ljeta

avatar
Igors Stepanovs
Saturday, 08.12.2018
19:12

Kakav je bre doktor Toreira.

avatar
Saturday, 08.12.2018
19:12

Toreirica pitbul

avatar
Kico14
Saturday, 08.12.2018
19:06

Bravo! Nakon dvije iscrpljujuce utakmice teska ali bitna pobjeda, al sledeca moguce da kiksamo,nemamo nijednog stopera.

avatar
Tris
Saturday, 08.12.2018
19:28

Sokratis je i dalje citav :D Uz njega ce Monreal koji je dosta puta igrao i stopera kod Vengera, takodje bi mogao poceti i Koss d boss :D

avatar
Kico14
Monday, 10.12.2018
17:49

Ali zuti karton ima :D

avatar
The Bear of Highbury
Saturday, 08.12.2018
19:03

Provukli smo se protiv Huddersfield-a , ali bitno je samo dobiti ovakve utakmice! COYG

avatar
Stretford END 1878
Saturday, 08.12.2018
19:01

Kao sto sam vec govorio, mi nismo ekipa jednog igraca, kada gubimo gubimo kao tim i kada dobijamo dobijamo kao tim, sve pohvale Murinju sto je danas ostavio Pogbu na klupi iako ga je poslao na zagrevanje, ocajno sudjenje amaterskog sudije, niti je bio penal niti je bio crveni, i ne, ovo nije priključak za top 4 ima jos puno da se radi ali na dobrom smo putu, samo da pojedine umisljene zvezde shvate da je ovo Junajted. GGMU!

avatar
mrancic
Saturday, 08.12.2018
19:37

Sančeza,Pogbu,Valensiju ostaviti da gledaju.Dalotu ostavljatu zaštitu pozadi jer je kao bek više u ofanzivi koju radi odlično.U januaru prodati Pogbu i Sančeza i kupiti štopera i brzog napadača.Preokret za budućnost je forsirati mlađe.Dati šansu i Pereiri i slobodu Fredu.