PL - Čelsi overio LŠ, zakuvala se borba za opstanak, Lester juri čudo!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 26.07.2020.
17:52
Izvor: Sportske.net

Uzbudljivo posle prvih 45 minuta.

EPA-EFE/JON SUPER
EPA-EFE/JON SUPER

Povezane vesti

Ostalo je još 45 minuta do kraja najduže sezone Premijer lige, a ako ovako ostanu stvari do kraja - ništa se neće promeniti ni u poslednjem kolu. Tačnije - Junajted i Čelsi i dalje idu u LŠ, Lester u LE, a ispadaju Votford i Bornmut.

Lester - Mančester Junajted 0:0

U centru pažnje je borba za Ligu šampiona, Lester mora da pobedi Junajted, ali to ne ide tako lako. U prvom poluvremenu gotovo da nismo videli nijednu ozbiljniju priliku, oba tima su rezervisana, mada će Lester u drugom delu morati da doda gas, jer mu je neophodna pobeda da bi otišao u LŠ.

Čelsi - Vulverhempton 2:0, Totenhem je šesti

Čelsi i Vulvsi ne igraju preterano zanimljivu utakmicu, ali su Plavci poveli u samom finišu prvog poluvremena golom Maunta iz slobodnjaka, da bi potom i Žiru povisio na 2:0.

Čelsi je korak bliže LŠ, a ovaj rezultat ne odgovara Vulvsima pošto Totenhem vodi protiv Palasa golom Kejna. Vulvsi porazom padaju na sedmo mesto i mogu da ostanu bez Lige Evrope, što će odlučiti i finale FA kupa.

Arsenal poslao Votford u Čempionšip, Bornmut juri Vilu

Što se tiče borbe za opstanak, Arsenal je sa tri gola praktično poslao Votford u Čempionšip, Obamejang je dao dva gola i sada je samo na jedan iza Džejmija Vardija u borbi za prvog strelca.

Aston Vila se drži na gostovanju Vest Hemu, tamo je 0:0, i taj rezultat ostavlja Vilu u eliti, dok je Bornmut i dalje ispod crte, ali na Gudisonu vodi sa 2:1 i sada je na bod od Vile.

Bornmut bi pobedom, uz poraz Vile i Votforda, napravio najveći povratak i opstanak, što nije tako daleko.

Čekamo još drugih 45 minuta, Čelsi je najveći pobednik posle prvih 45 minuta, čekamo da vidimo da li će Lester i Bornmut napraviti neko čudo!

PL rez
   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 26.07.2020
18:15

Celzi samo da zavrsi lagano mec oprezno jer 2-0 je najgori rezultat ,nema opustanja zavrsit tekmu lagano do sigurne pobjede liga prvaka je skoro pa vec osigurana .Volio bi Lester da udje sa nama u ligu prvaka zasluzili su vise od Junajteda definitivno.

avatar
Devil born 1878
Sunday, 26.07.2020
19:41

Hahahaha pa lester je vise od celzija zasluzio, junajted tek, preko 50 primljenih golova, to je za neko 14 15 mesto, cuti i budi zadovoljan

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 27.07.2020
21:14

City ima bolju gol razliku a dosta manje bodova od Liverpula jel to znaci da na osnovu gol razlike City je vise zasluzio titulu od Liverpula ?

avatar
Naka TZ (CFC)
Monday, 27.07.2020
21:10

Da je Lester vise zasluzio ne bi imao 4 boda manje od Celzija pusti druze gol razliku pobjede se broje a ne koliko zabijes ili primis golova to Lester nije imao u odnosu na Celzi zato i jest 4 boda manje imao.

avatar
The Red Army
Sunday, 26.07.2020
19:49

Od oktobra meseca junajted je treci tim na tabeli po osvojenim bodovima, imali su los pocetak prvenstva ali druze evo 15 utakmica uzastopno bez poraza u ligi a ti smatras da nisu zasluzili... Dobro kad je celzi zasluzio sa ovom bogaljskom gol razlikom