PL - "Čekićari" postali Gvardiolina mušterija, "magični" Jakupović ukrotio Junajted!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 01.02.2017.
22:55
Izvor: Sportske.net

Odigrana su i tri preostala susreta 23. kola Premijer lige.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Vest Hem je ugostio Mančester siti, na kraju su Bilićevi izabranici doživeli još jednu katastrofu od čete Pepa Gvardiole.

Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka bilo je 0:4 (0:3).


Poveli su gosti sa "Etihada" u 17. minutu preko Kevina De Brujnea, koji je pogodio mrežu Darena Rendolfa na asistenciju Gabrijela Žesusa. Bivšem igraču Palmeirasa to je bila prva asistencija u Premijer ligi.

Samo četiri minuta kasnije, Sane je odlično prošao po levom boku, zavrnuo loptu u sredinu, a nakon odbitka na pravom mestu se našao David Silva koji je sa lakoćom pogodio nebranjenu mrežu Vest Hema.

Igrao se 39. minut kada je Žesus upisao svoj prvenac u Premijer ligi, taj gol pogledajte OVDE.

Sa 0:3 se otišlo na odmor, bilo je jasno da za Vest Hem nema spasa, a sudbinu im je zapečatio Jaja Ture sa bele tačke u 66. minutu.

Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat susreta na "Olimpijskom stadionu", vredi napomenuti da su u dresu "Čekićara" debitovali Žoze Fonte i Robert Snodgras.

Mancester Hal Ibrahimovic

Mančester junajted je napravio još jedan kiks u elitnom takmičenju, kako su na "Old Trafordu" osvojili samo bod u duelu sa timom iz opasne zone, Hal sitijem.

Na kraju je bilo 0:0, glavni krivac za takav rezultat je fenomenalni čuvar mreže "Tigrova" Eldin Jakupović.


Iskusni golman je u par navrata skinuo čiste zicere fudbalerima Junajteda i tako doneo zlata vredan bod svom timu.

Prvu priliku je u 15. minut imao Zlatan Ibrahimović, šutirao je Šveđanin sa ivice kaznenog prostora ali je Jakupović odlično intervenisao i poslao loptu u korner.

Sledeću sjajnu priliku za domaćina imao je Pogba pred kraj prvog poluvremena, ali je golman Hala još jednom sjajno intervenisao.

U drugom poluvremenu je dve dobre prilike najpre imao Rašford, njegovi udarci su završili pored gola gostiju.

Usledio je onda 73. minut kada je Jakupović na neverovatan način sačuvao svoju mrežu. Mata je imao loptu na metar od gola gostiju, šutirao je ali se golman "Tigrova" neverovatno bacio i uspeo da odbrani udarac španskog fudbalera.

Pokušavao je Mančester da dođe do tog gola, a onda je umalo usledio "hladan tuš" za sve na stadionu u režiji Lazara Markovića! Bivši igrač Partizana je odlično šutirao sa ivice šesnaesterca, De Hea je ostao ukopan ali je lopta pogodila stativu!



Imao je potom odličnu priliku u smiraj sudijske nadoknade Ibrahimović ali je njegov udarac glavom uhvatio Jakupović. Samo 30ak sekundi kasnije, Pogba je odlično šutirao ali je neverovatni Jakupović novom "panterskom" intervencijom sačuvao svoju mrežu.

Stouk i Everton su remizirali na "Britaniji", bilo je na kraju 1:1 (1:1). Domaći su došli u prednost u 7. minutu preko Krauča, kome je to bio 100. gol u Premijer ligi.

Gosti su izjednačili u 39. minutu, autogol je postigao Rajan Šokros.

Ispostavilo se da je to bio i konačan rezultat, domaćin će biti zadovoljniji ovim bodom, kako je Everton do ovog susreta bio u znatno boljoj formi od njih.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

42 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stari
Thursday, 02.02.2017
12:52

Ma opalite po Liverpulu biće Vam lakše!!!

avatar
Blek stena
Thursday, 02.02.2017
08:00

Još ima šansi za lš ali ovo je tužno.Ljudi neznaju gde biju primiše skoro 50 gol ovi u prvom stvoriše samo jednu šansu.Ej 1 šansu.Pa da su igrali sa bajernom sve bi razumeo ali ovako ne niti ću. Opet jako teška i mučna sezona.A što je najgore para ima šta bi bilo da love nema oni nebi ni opstanak izborili.

avatar
Sinisa MIhajlovic 11
Thursday, 02.02.2017
01:20

Murinjo najbolji na svetu prevodilac, kunem se!

avatar
Nani
Thursday, 02.02.2017
01:08

Pa ovo je neverovatno DEVETI REMI u 23 utakmice..pa lud je onaj ko kaze da junajtedu skripi u odbrani, ovde skripi napad i sredina u kojoj nema mesta ni za koga sem onog napacenog pogbu koji se ubi kidajuci se za one ludake...MIki je tanak i to je to..bljesne al ne dovoljno jako za junajted..Rasfod je jos neiskusan i treba da dobija priliku sa klupe i to je relnost..Runi je junajtedova proslost i to je to koliko vidim...po hiljditi put jedini problem je junajtedova neefikasnost jer ne mogu da daju gol drugoj najlosijoj odbrani u ligi ..sramota je da ako ne pogodi iba tu junajted nma sta da trazi...Rojs je imislio fudbal za junajtedova krila i po meni pogba vredi 200M naspram mikijevih 40...uglavnom je murinjo pogodio sa pojacanjima ali ovo teba jos da se cisti i sredjuje .. samo desni bek u odbrani fali, al i ovako nekako gura al napad katastrofa..

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Thursday, 02.02.2017
11:41

Nema mesta po tebi za Ereru koji ore po terenu, koji je spasio sinoc da Abel Ernandez ne da gol, decko igra odlicno, nista slabije od Pogbe ako ne i bolje!

avatar
Sinisa MIhajlovic 11
Thursday, 02.02.2017
19:38

Erera je bolji od Pogbe nego on na instagramu ne plese sa linhardom pederski ples i ne radi dabove i ne pravi frizurice pa je ovom marketingu i slepcima losiji igrac.

avatar
CZYNWA
Thursday, 02.02.2017
00:58

Kao navijac Liverpula, logicno da se radujem kada nasi rivali u borbi za plasman prosipaju bodove, ali mi je stvarno zao zbog ovoga sto se desava Junajtedu, jer je to ipak veliki klub, sa armijom navijaca (ne kao njihov gradski rival), koji je finansijski mocan, ali ipak nesto ne stima. Jos na pocetku sezone sam rekao da Murinjo nije za UTD, jer su navijaci uz Fergija navikli da klub melje sve pred sobom, da uvijek napada, igra svoju igru i osvaja bodove. Murinjo nije pravi covjek za to. On kad god zeli da igra ofanzivno, kad mora da napada, to radi bunarenjem, na isti nacin je igrao protiv dosta ekipa (Liverpulu tako dao go), sto nikako nije odlika velikih timova. Potpisujem da bi UTD uzeo sva tri boda, da su dali Halu loptu, sigurno bi sjevnula neka kontra, ma koliko ovi bili zadovljni remijem, ali to nije nacin na koji jedan Mancester Junajted treba da igra, narocito pred svojim navijacima, ali Murinjo drugacije ne zna, sto se pokazalo i danas. Da li stvarno mislite da svi golmani bas protiv Junajteda imaju 10+ odbrana slucajno ? Igra u napadu je poprilicno losa, nema puno iskreiranih sansi, nego se pokusava iz svih mogucih pozicija, sa cim svaki iole dobar golman nema puno problema. Nadam se da ce se UTD vratiti jaci i da ce dovesti normalnog trenera, koji ce odgovarati imidzu kluba(Poketino, Anceloti...) i da cemo se narednih sezona boriti za titulu, pa neka bolji pobjedi. YNWA !

avatar
pass
Thursday, 02.02.2017
01:25

Hahahaha, nemoj da budeš smešan. Gde vi možete da se borite za titulu. Vi se svake godine borite a već dve decenije ne znate šta je titula.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Friday, 03.02.2017
21:33

Bravo za komentar..

avatar
Ricardo
Thursday, 02.02.2017
00:45

No Bravo,no fun. Sane je po meni igrac utakmice. G.Jesus nova zvezda u svetu fudbala.

avatar
mrancic
Thursday, 02.02.2017
00:26

Sve što bi rekli moje kolege,navijači Junajteda,bilo bi suvišno i sramota.Definitivno Junajtedu treba bar pet igrača.Ni Mesi nema slobodu u igri kao Pogba.Bekove nemamo,Rašford i Mihtarijan ne mogu sa loptom da se sastave.Nema driblinga,smušljenih akcija,samo bunarenje.Kao Sanderlend.Junajted nema napad i pametnog vezistu.Igra presporo.Doživeli smo da nas vade Mata i Runi.Dobro smo prošli.A Džons odigra dobro nekoliko utakmica i onda se sam povredi.Kao obično.Kraj iluzija.Bićemo šesti.Valjda.

avatar
Zoki N1
Thursday, 02.02.2017
00:11

E junajtedu moj žalosno kad svi kimsnu ti ne možeš rutinski dobiti....😂😂😂 i još me oboris za pare fine al eto ne da se ni meni na tiket ni tebi sa 6 mjesta izgleda 😂😂😂Valjda ce biti bolje...😆😆😆😆

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 02.02.2017
00:08

Biće zanimljiva borba za 2. Mesto.

avatar
Kajzer
Thursday, 02.02.2017
00:08

Nemojte se ljutiti na mene navijaci Junajteda, ali prizeljkivao sam kiks, samo da bi pratio jos jedan okrsaj Djoke i Pingvina. Kad sam bio u srednjoj skoli svi su voleli kad se potuku neki jaki momci, ko od brega odvaljeni, ali meni to nije bilo interesantno, nekako vec vidjeno. Ja sam voleo kad se pokace neki rahiticni, pa trknem preko puta kod Zareta po semenke, pa samo gric gric puu, gric gric puu, a ovi se samo sudaraju pilecim grudima i udaraju metiljavim rucicama. Pa kad vidim nekog kako hoce da ih prekine da bi ispao dasa pred devojkama a ja skocim na njega i dreknem, e neces vala ovo je mojih pet minuta. E sad vidite sto sam prizeljkivao kiks?

avatar
Chella_ynwa
Thursday, 02.02.2017
00:32

Ti si decko izgoreo. :D

avatar
Nudzeim1983
Thursday, 02.02.2017
00:04

Man utd poceli pricati o tituli jao jao kakva crna titula, koliko samo fali ozbiljnih igraca ovde pocevsi od bekova koji tri sezone nisam vidio ostar centarsut vec neke svjece ako imas tako visoke igrace ibra pogba felaini to pravi bek pogadja u obrvu,herera nije za utd zamisli jednog veratia pored pogbe Mata mrtav protiv Hala dva puta zicer masi nHal veceras mogao komotno pobijediti, zasluzili bod nPogba da je placen 200 mil makar se vidi puca iz svih pozicija nA sad da je Jakupovic nesto branio pogadjaliga loptama.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Thursday, 02.02.2017
00:30

Erera je radilica, da ga nije bilo Abel bi dao gol i cao..

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Thursday, 02.02.2017
00:03

Murinjo..... kakav je on mentalni sklop, bruka.. Marsijal protiv Vigana ubedljivo najbolji igrac Junajteda i on ga sledeci mec zakuje za klupu.. Koliki moron i antistrucnjak trebas da budes da bi takvo nesto uradio.. Svaka cast Rasfordu ali Marsijal je morao da igra umesto njega! Imali smo priliku da pridjemo na 3 boda do drugog mesta ali Murinjo doktor za prosipanje bodova je ucinio svoje! Vise sam nego razocaran! GGMU!

avatar
Seva7
Thursday, 02.02.2017
00:03

Mozda mančester zbog kiksevima protiv barnleja i hala i ne izbori ligu sampiona. Nadam se da ce siti izvisiti za ligu sampiona iako msm da su oni najopasniji da ugroze nase prvo mesto, ako je to uopšte iko i u stanju obzirom na situaciju

avatar
Thursday, 02.02.2017
00:03

Protiv Junajteda bi i džak krompira branio kao mačka.. Onog Markovića ću da išamaram kad ga vidim jer je tako odvratno pokvaren i prljav, kao i većina ove sirotinje iz Hala što zadržava vrijeme u 60. minutu. Želim im da ispadnu iz lige i da se ne vraćaju 10 godina.

avatar
Gorčilo
Thursday, 02.02.2017
00:02

Marković ima neki psihički problem. Kada bi rešio tu barijeru bio bi to sasvim odličan igrač. Uplaši se svakog duela. Najbolje se to videlo sada u finišu kada mu je Pogba prekinuo onu kontru.

avatar
Chella_ynwa
Thursday, 02.02.2017
00:01

Igrao sam iz sprdnje na uzivo dvojku na Hal za 100 dinara i zamalo brat da mi donese 3000. :DnNeverovatno koliko nema srece Markovic, samopouzdanje samo opada.

avatar
Barca4ever
Thursday, 02.02.2017
00:00

Nije kriv Murinjo za remi vec Mata,Ibrahimovic i Rasford koji su operisani od gola.Ibrahimovic samo daje one uz peterca a Mata na svaki ovakav mec koji je vazan masi bar prazan gol.I kazu posle neki Ibrahimovic je bolji od Suareza.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Thursday, 02.02.2017
00:32

On ih je stavio da igraju a zakovao Marsijala za klupu, dakle KRIV JE, o da!

avatar
CZYNWA
Thursday, 02.02.2017
06:31

Kad vuk pojede ovcu koja je zalutala, nije kriva ovca nego coban, jer je nije sacuvo.

avatar
Moamer Salah
Thursday, 02.02.2017
00:00

Dje je sad onaj pingvin Man Utd?? Nama se sprdao za remi juce ali sve se vraca. Navijaci Junajteda ne svatite ovo kao uvredu

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Thursday, 02.02.2017
13:13

Ne brini.. Za mene kao navijaca Junajteda preko 20 godina, uvreda je upravo taj tupan kojeg pominjes!

avatar
Vernes Delic
Thursday, 02.02.2017
00:00

Steta sto im markovic nije dao go :-(

avatar
I am back
Thursday, 02.02.2017
00:00

Stvarno nemogu vjerovati,dva remija kad treba da napravimo korak napred i udjemo u top 4.Dal je moguce da nemozemo zabiti poslednjoj ekipi na tabeli,veliko razocarenje!

avatar
Manipulator
Wednesday, 01.02.2017
23:59

Jak ovaj Hull... Steta sto ih nije islo jer su trebali svoju dominaciju da krunisu pobjedom. Stativa se jos trese...

avatar
Ole Gunar Solšer
Wednesday, 01.02.2017
23:59

Strasno au bas sam se iznervirao. Sramota sto nije igrao Marsijal...

avatar
Nikki92CFC
Thursday, 02.02.2017
00:26

Menjaj nik sta da ti kazem :)

avatar
Ricardo
Thursday, 02.02.2017
12:03

Uvek neki izgovor. Kada igra Marsijal,stho nije igro Rashford. Drugar,lepo covek rece,menjaj nick,sa Murinjom nema vishe od 3 mesta i to ako par ekipa zestoko kiksnu. Covek nema nikakvu filozofiju fudbala. Samo napred...

avatar
Ole Gunar Solšer
Thursday, 02.02.2017
01:25

Meni je i dok je bio u Celsiju Murinjo bio omiljeni trener posle Fergija :)

avatar
Nikola RED_DEVIL
Wednesday, 01.02.2017
23:59

Sve bih izbacio, matu, runija, blinda, ereru i pogbu, sve napolje bih rasterao, ovaj ciganski hal koji se branio sve vreme, necu vise da gledam ovo, poludeo sam, njih bas briga, 0 od igre i 0 od volje, SVI NAPOLJE BRE!!!!!!!!!!!!

avatar
Steffi
Wednesday, 01.02.2017
23:58

Hahaha da muceni Hal ne mogu da dobiju? Ma daj jos 300 miliona pa mozda i bude nesto. Ponovo nisu imali srece garant.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Friday, 03.02.2017
21:36

Ni tvoja Barsa ne dovodi za kikiriki! Nejmar, Suarez, Rakitic, Gomes, itd. Malo ih je iz La Masije, sve vise je dovedenih tako da ne smaraj.. Dok je Junajted igrao sa igracima iz svoje skole vi ste dovodili cele timove zato nemate pravo da kazete bilo kome sta, narocito ne Junajtedu!

avatar
nikola nikola1
Wednesday, 01.02.2017
23:58

Junajted ima vise srece nego znanja.

avatar
Jason
Wednesday, 01.02.2017
23:57

Siti pobednik kola!

avatar
Gorčilo
Thursday, 02.02.2017
01:27

Htedoh to da dodam. Isto se to može reći i za Čelzi.

avatar
King Didier Drogba
Wednesday, 01.02.2017
23:57

Nezasluzen bod Junajteda. Marko Silva doktor. Bas steta za stativu Lazara