PL - Bolan udarac za Sarija, poraz na "Gudisonu"!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 17.03.2019.
19:25
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Evertona slavili su u okviru 31. kola Premijer lige na svom stadionu.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Čelsi je doživeo novi poraz, ovoga puta izgubili su na "Gudison parku" od Evertona rezultatom 2:0 (0:0).

Prvo poluvreme pripalo je "Plavcima", Azar je pogodio i stativu, Pikford je bio na mukama, Everton se grčevito branio, ali promene rezultata nije bilo.

A onda, nakon samo par minuta igre u nastavku, Ričarlison postiže pogodak za "Karamele", koje dolaze do vođstva.

Nastavili su fudbaleri Čelsija sa dobrom igrom, Pikford je ipak bio raspoložen, da bi u 72. minutu sudija Tejlor pokazao na belu tačku, kada je Markos Alonso oborio protivnika u svom kaznenom prostoru.

Kepa je pročitao Sigurdsona i sačuvao njegov udarac sa kreča, ali se lopta vratila Islanđaninu, koji je lako pogodio praznu mrežu "Plavaca" i duplirao prednost Evertona.

U 80. minutu je Volkot mogao i da dokusuri goste iz Londona, ali je Kepa zaustavio njegov pokušaj.

Na kraju pobeda Evertona, prva nad top šest ekipama od januara 2017. godine, koja za njih znači 11. mesto i 40 bodova, dok je Čelsi zaradio veliki udarac u borbi za mesta koja vode u Ligu šampiona, šesti su sa 57 bodova, tri manje od Arsenala koji je četvrti na tabeli.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

50 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
karma
Monday, 18.03.2019
11:36

Ne navijam za Celzi ali sam voleo da ih gledam kada su zarili sa Drogbom,Lampardom,Terijem i ekipom!Vise bih voleo da oni budu u top4 negoli raspali Arsenal!

avatar
BojanMC
Monday, 18.03.2019
00:56

Na zalost zbog NEVEROVATNE srece na zrebu u ligi evrope gledaćemo celzi u ligi sampiona sl godine gde mu nije mesto ni po trenutnom kvalitetu ni po tradiciji.

avatar
RealisticChelseaFan
Monday, 18.03.2019
16:16

Mnogo ti nesto komentarises Celsi.

avatar
Marcos Alonso
Monday, 18.03.2019
17:59

Sto po tradiciji Celsiju nije mjesto u LS? Celsi je prvi engleski tim sa svim evropskim trofejima,tek se prije 2 godine prikljucio i Junajted uzevsi LE

avatar
RaZZorNo1(LFC)
Sunday, 17.03.2019
21:17

da mi je neko rekao da cu morat da koristim kalkulator da bi izracunao bodovni zaostatak celzija za vodecim liverpulom (trenutno) posle trideset prvog kola nebi mu vjerovao, mada sam naslutio.

avatar
SuperFrank8
Sunday, 17.03.2019
21:09

Ja sam posle ove utakmice ubeđen da Sari treba da ostane, sve je kako treba, sistem igre je dobar, jako puno napada i puno akcija koje su dobro isplanirane i samo fali završnica. Iste probleme je i Man. City imao kad je došao Gvardiola. Za igrače imam zamerku, mislim da svi moraju da preuzimaju više odgovornosti i da više ulaze u duele, tu spada i Hazard koji sve to radi ali igrač njegovog kalibra mora više.

avatar
Kico14
Sunday, 17.03.2019
21:03

Ovaj Celzi je raspad od tima a tek ce da bude.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 17.03.2019
20:59

Nista od LS ni sledece sezone. Mada bolje ovakvi i da se ne brukamo.

avatar
НЕМАЊА
Sunday, 17.03.2019
20:50

Sada je jedino rešenje da se izgura ovako do kraja, da se da poverenje Sariju jer nema trenutno bolje alternative, u LŠ se može ući ili preko lige ili preko lige evrope, nije ništa izgubljeno čak je i jako realno da udju, pa onda da Abramovic prelomi i ako odluci da ostaje da se pokuša odložiti presuda o zabrani za zimu i da se napravi ekipa za naredne dve sezone na leto, a to podrazumeva ozbiljan remont, kada je već doveden ostaviti Kepu koji je nesporno talentovan, Ridiger, Kristensen i Zuma moraju da dobiju vođu, nešto slično što je Van Dajk u Liverpulu, mislim da je jedini igrač tog nivoa a da nije mator i da se može dovesti Kulibali, oba beka moraju da se promene, da je ovo Celsi od pre par godina ja bih očekivao Tripijea i Lukasa Hernandeza, Žoržinjo mora više da se privikne na PL iskreno očekujem mnogo više od njega sledeće sezone, Kante ostaje obavezno, sa malo defanzivnijom ulogom, a za to je neophodan jedan vezni fudbaler sa dobrim završnim pasom, recimo Saul, i gore uz Pulišića, Odoija i jednog od dvojca Vilijan-Pedro treba dovesti igrača koji može makar malo da nadomesti odlazak Azara, recimo Sanco, i u napadu otkupiti Pipitu koji je suva klasa i pravi lider takve ekipe, koji je izgubio samopouzdanje a došao je u ekipu koja trenutno nikako ne može da mu ga povrati, naravno povratak Batsuaija je pod obavezno, uz dodatke kao što je Barela na primer. Ovo nikako naravno nije realno, ali je to jedino rešenje, naravno ne mora biti ovako ja sam samo navodio neki primer, drugačije Celsi ulazi u preozbiljan problem, ipak nisu oni Milan, Inter, Mančester pa da se zna da će se jednog dana sigurno vratiti...

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Sunday, 17.03.2019
22:01

mancester se vec vratio...ispred vas su na tabeli...

avatar
НЕМАЊА
Tuesday, 19.03.2019
16:07

Ama druže ja sam to napisao u kontekstu da su jednom pali a da su se vratili ili će se vratiti, uzgred Mančester se nije vratio ni blizu...

avatar
Paul Kersey
Sunday, 17.03.2019
23:30

Nikako da shvatite da je Abramovic veštački održavao klub u vrhu koji je manje trofejan od Sanderlenda i Aston Vile. Čelzi tone na svoju prirodnu poziciju. Odoše igrači, ode i Roman uskoro.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 17.03.2019
20:48

a sto se Sarija tice nakon kratkog bljeska (od finala kupa) nastavio po starom i pokazao da ne voli da pobjedjuje,tako da treba da leti napolje samo ko bi i dosao onda,tezak period dolazi :D

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Monday, 18.03.2019
14:13

tako treba i onog sto nosis njegovo ime da sa sobom ponese jer je bruka da takav igrac igra za chelsea

avatar
Marcos Alonso
Monday, 18.03.2019
18:01

u 3-4-3 je dominirao jer je imao ledja u obliku Cahilla,kasnije Rudigera i Kantea u ovom sistemu (ukratko sam rekao dole u komentaru) ne moze da igra sto znaci ili mijenjati formaciju ili njega,ali je opet bolji od Emersona

avatar
Fan Celsija
Sunday, 17.03.2019
20:43

Mora se pohvaliti taktika Silve koji je očigledno išao da ne primi gol u prvom poluvremenu, a u drugom poluvremenu da iznenadi protivnika od starta, što mu je i uspjelo uz dosta sreće, obzirom da je mogao primiti barem dva gola u prvom poluvremenu. U nastavku nam se igra potpuno raspala, kao da sam gledao meč protiv Bormuta. Mislim da Čelsi nijednom nije dobio kada je rezultat na poluvremenu bio 0-0, kao i da nije nijednom pobijedio kada je prvi primio gol, ako se ne varam. I tu je definitivno Čelsijev problem ove sezone, igrači čim prime gol izgube koncepciju igre. Mislim da smo daleko od LŠ preko lige, definitivno se treba usmjeravati ka Ligi Evrope, jer borba na dva fronta teško da će dati rezultate.

avatar
Непобедиви
Sunday, 17.03.2019
20:41

Celsi je najdalje od top4. Posebno kada se uzme u obzir da gostuju na Enfildu i Old Trafordu. Najbolje je da sve karte bace na LE, posebno jer ih tamo ceka ozbiljan protivnik tek u finalu, a to su Napoli ili Arsenal.

avatar
SuperFrank8
Sunday, 17.03.2019
21:11

Frankfurt je isto strašna ekipa.

avatar
Непобедиви
Monday, 18.03.2019
20:30

Svakako je Celsi preozbiljna ekipa za njih.

avatar
Kolos
Sunday, 17.03.2019
20:34

Ja samo da pozdravim Nikicu :)

avatar
RealisticChelseaFan
Sunday, 17.03.2019
20:32

Ova ekipa je mentalno slaba, niko nema liderske osobine u ovoj grupi igraca. Ja evo ne znam koga bih odabrao za kapitena. Ranije smo imali Terija, Lamprada, Drogbu, Balaka, Kejhila, Ceha, Karvalja, Kola, Ivanovica, svi su oni bili materijal za dobrog kapitena, a danas mentalna snaga na nivou uplakane trinaestogodisnje tinejdzerke. Prvo poluvreme je bilo odlicno danas, sve je bilo super samo je gol izostao. U drugom poluvremenu ja ne znam sta se dogodilo. Everton iz 3 sanse dao 2 gola. Ovaj poraz ide igracima na dusu, a ne Sariju. Jako glupo napravljen penal, a i kod prvog gola je moralo bolje da se intervenise. Aspilikueta i Alonso nisu tehnicki dovoljno dobri za Sarijev fudbal, Pedro dosta korisniji od Vilijana, a Iguain i Jorginho se dobro razumeju na terenu.

avatar
Stabber
Monday, 18.03.2019
13:58

Kad je Ivanovic dosao na red za kapitena, e tad smo propali. Tako da ne pricaj da ima liderske sposobnosti. Aspilikueta niti je lider niti je igrac za ovaj sistem, nasi bekovi se gube u ovom sistemu. Nama pod hitno trebaju dva kvalitetna beka

avatar
Lazar Mandic
Tuesday, 19.03.2019
01:18

Celsi je igrao dobro sve dok su drzali igrace sa mentalitetom za pobedjivanje... i evo vec par sezona se muci da li da igra dobro ili lose... pa cak i kad su osvojili titulu poslednji put sa Konteom, bilo je vise srece nego pameti... Nema vise tih zveri po terenu... Istina!!! Sportsi pozz od Arsenalovog navijaca!!!

avatar
RealisticChelseaFan
Monday, 18.03.2019
16:47

Jeste, zbog Ivanovica smo propali... Ili zbog ocajne transfer politike kluba? Mozda on nije idealan kapiten, ali bi bio 3x bolji kapiten od Aspilikuete ili bilo kojeg sadasnjeg igraca. Za ovo drugo se slazem, u ovom sistemu bekovi su krucijalni. Kada bi imali tehnicki dobre bekove kao sto Gvardiola ima Volkera i Mendija, bili bismo u top 3 sigurno. Mada nisu bekovi jedini problem, ovoj ekipi je potreban ozbiljan remont.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 17.03.2019
20:32

Samo Chelsea moze obezbjediti clean sheet timu koji je u svakom momentu spreman primiti gol,vidjeno milion puta 15 minuta dominacije,zatim krecu dodavanja na nekih 75 metara od protivnickog gola u prosjeku i ono wow 70% posjeda,nece nas.. pa Celsi ih je mogao doslovno pojesti nakon onakovg uvoda,a onda kako je vrijeme odmicalo sve vise dodavanja,sv emanje napada i Everton sredio linije na pocetku drugog poluvremena i tad je bilo jasno sta nas ceka. Raspored je bio kvalitetan za top 4 u jednom momentu tj prije 2 kola ni krivi ni duzni sv eu svojim rukama imali,najlaksiji protivnik u LE dok ostali kandidati lose prosli na zrijebu,ako se pored sveg ane ozbezjedi LS onda i ne treba da je igramo,a po svemu sudeci i ne treba
Koliko ce jos Luiz golova da upropasti da bi sjeo na klupu ? (sto se mene tice on bi igrao na Jorginhovoj pozicji zbog odlicnog pasa a defanzivno iako je sklon kiksu je daleko bolji)
Koliko Azpilicueta ocajan mora biti da bi Zappacosta dobio sansu jer je svaki put pokazivao da je zasluzuje
Alonso u ovom sistemu izgleda kao potpuni amater,znaci ili mijenjati formaciju ili Alonsa stojim pri tome
Pravo je cudo sto Chelsea pored svega ima toliki broj clean sheetova u PL za to su zasluzni samo Kepa i Rudiger niko vise
Kepa veceras najbolji,Hazard donekle dobar Kante i ne bas,ali vec svi znaju da ne igra na svojoj poziciji i ne moze bas pokidati svaki mec (mada opet pokida skoro svaki )

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 17.03.2019
20:30

Nista, fokus na LE, TOP4 je nedostizan jer ima dva derbija sa strane koja max mogu da donesu 2 boda a i to je mnogo. Mada sa zabranom transfera sa ovakvom igrom ne treba ni da idu u LS da ih nakantavaju razne Barse i Bayerni kao Arsenal onomad. LE puna kapa.

avatar
RaZZorNo1(LFC)
Sunday, 17.03.2019
21:21

znaci nista pobjeda na efildu

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Monday, 18.03.2019
16:55

O pa jel to momak koji kaze da ne cita moje komentare ali misteriozno uvek zna sadrzinu tih komentara? :DDD Rekoh ti da mene ne mozes slagati, samo si se brukao lazima, ali to je tvoj izbor, nemam prava da ti ga uskracujem.

avatar
НЕМАЊА
Sunday, 17.03.2019
20:30

Bas je mučno biti navijač Celsija, već jako dugo, od one titule sa Murinjom, ne radi se dobro, nije bio ni jedan dobar prelazni rok otišli su igrači a dovode se fudbaleri kvliteta na koje klub nije navikao, to što je Konte uspeo na osnovu svog kvaliteta da uzme titulu to je posebna priča nema veze sa radom kluba, očigledno ulazu loše, 165 miliona za Kepu i Pulisica pa to je neverovatno, ne mogu ni da zamislim da Celsi sada dovede igrače kakve je bilo normalno da dovode do pre tri-cetiri godine...

avatar
Marcos Alonso
Monday, 18.03.2019
00:51

Konte je jos pod ugovorom,vodi se kao trener Celsija :P Neka urade nesto slicno kao Real sa Zizuom haha

avatar
A.Conte
Monday, 18.03.2019
10:36

Bukvalno smo sami sebe unistili. Trebace nam godine da se oporavimo...

avatar
vojin denic
Sunday, 17.03.2019
20:28

Koliko je jadan ovaj celshit Voleo bi da ih praga izbaci ako oni ne mogu onda u polufinale da ispadnu.

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 17.03.2019
20:27

Plavo oko plakalo je, mnogo snova, nestalo je, samo suze, kapi kise i nista vise.... Boranija ekipa, bravo Everton, cas fudbala odrzan!

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 17.03.2019
21:04

Bolje i Everton da odrzi cas fudbala jer su ulozili pare i mogli bi se za titulu u Italiji boriti a ne tamo neki SPAL koji nema krstenog igraca a razbije mali rimski klubic po imenu roma.

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 19.03.2019
02:05

Za vas smo Real Madrid i u vise navrata smo to dokazali! Spal bi u Engleskoj bio ispred Evertona!

avatar
Dr.Ogba
Sunday, 17.03.2019
21:46

Ae bre vidi sta se desava u svom dvoristu koga bese dobiste juce ?