PL - "Blickrig" Arsenala za prvu pobedu Ljungberga!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 09.12.2019.
22:57
Izvor: Sportske.net

Spuštena je zavesa na 16. kolo Premijer lige.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

"Tobdžije" su uspele da slave u londonskom derbiju posle preokreta (3:1).

Prvo poluvreme je prošlo u konkretnim napadima Vest Hema, ali i velikom posedu Arsenala koji nije uspeo ništa da napravi sa njim. "Čekićari" su bili ofanzivniji, imali su par šansi preko Fornlasa i Antonija, da bi ipak Ogbona doneo prednost u 39. minutu.

Velika gužva je ispala ispred Lenoa posle kornera, Italijan se najbolje snalazi i ramenom ubacuje loptu u mrežu za vođstvo od 1:0.

Posle pauze "tobdžije" ulaze mnogo bolje i konkretnije.

U razmaku od 60-og do 69-og minuta videli smo tri gola Arsenala. Seriju je započeo mladi Martineli, nastavio Pepe u 66. minutu i završio kapiten Obamejang u 69. minutu za veliki preokret i rezultat 3:1 u korist "tobdžija".

Arsenal tako dolazi do prvog trijumfa u Premijer ligi još od početka oktobra.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 10.12.2019
00:05

Konacno pobeda,al nema preteranog razloga za slavlje.Ocaj igra u prvom.Dzaka je ocajan igrac,kakve lopte on poklanja ono je strasno.Mali Martineli bi trebao svaku da igra do kraja.

avatar
Непобедиви
Tuesday, 10.12.2019
00:04

Bukvalno bolje da ostave Fredija do kraja sezone, a ne da dovode trenere poput Marselinja i njemu slicnih. Opstajemo u ligi!!!

avatar
Benz9
Tuesday, 10.12.2019
00:48

Bolje im je da dovedu Marselinja nego Alegrija i slične... Svi koji se dovode u vezu sa klupom su trenirali timove koji su imali veliki budžet, izuzev Poketina...a Marselinjo je radio čuda sa Viljarealom i Valensijom... Pogledaj samo rezultate Valensije ove i prošle sezone...