PL: Belgijanac, Portugalac i Englez najbolji u septembru

Autor: Nikola Miloradović
petak 12.10.2018.
17:37
Izvor: Sportske.net

Dodeljene su i nagrade za deveti mesec tekuće godine, drugi u sezoni u engleskom fudbalu.

Epa/Tim Keeton
Epa/Tim Keeton

Povezane vesti

Kako je i zvanično objavljeno, za najboljeg igrača u septembru proglašen je Eden Azar.

Belgijanac je blistao u dresu Čelsija, u dva trijumfa i dva remija "Plavaca" upisao je čak pet pogodaka, a sjajnu formu nastavio je i u oktobru.

Upravo zbog njegovih blistavih partija, ekipa Mauricija Sarija nalazi se na drugom mestu tabele, sa 20 bodova, koliko ima i prvoplasirani Siti, ali i trećeplasirani Liverpul.



Što se tiče nagrade za najboljeg trenera, ona je pripala Nunu Espiritu Santu, treneru Vulverhempton Vonderersa, ekipe koja je pravi hit u PL ove sezone.

U septembru su "Vukovi" pod njegovom palicom ostvarili učinak od tri trijmfa i jednog remija, a da pritom nisu primili nijedan gol na tri utakmice.

Sjajan podvig povratnika u najviši rang, koji će se definitivno boriti za nešto više osim pukog opstanka.



Za najbolji gol u septembru, izabran je fantastičan pogodak Danijela Staridža. Engleski napadač je pravom bombom u poslednjim minutima utakmice sa Čelsijem, doneo bod ekipi Liverpula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 12.10.2018
17:56

Sve ocekivano i zasluzeno. Azar je i oktobar otvorio golom i asistencijom. Kada se gledaju minuti odigrao je 6 i po utakmica ove sezone u PL a ima 7 golova i 3 asistencije. To je statistika Mesi/Ronaldo iz najboljih dana. Sta znaci kad imas trenera i ofanzivan sistem.

avatar
äxwell
Saturday, 13.10.2018
17:26

U prevodu momak pozelio preci u veliki klub, napokon, pa je podigao svoju igru..

avatar
VANDAL_boys
Friday, 12.10.2018
17:44

Sve ispravno. Nego, pitanje za navijace Cfc. Kako do titule ako se Azar povredi? Cinjenica je da nijedan drugi klub u ligi zavisi toliko od jednog igraca.