PL - Babel maestralnim golom potopio Kardif, goleada u Sautemptonu

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 27.04.2019.
17:59
Izvor: Sportske.net

Mitrović nije bio u dobrom ritmu, Luki žuti karton.

Beta/Isabel Infantes/PA via AP
Beta/Isabel Infantes/PA via AP

Povezane vesti

Kristal Palas je dočekao Everton, a golova nije bilo. Gosti su bili bolji rival i to prilično, ali nisu namestili nišanske sprave, dosta promašaja ih je koštao dva boda danas.

Igrao je Luka Milivojević čitavu utakmicu sa kapitenskom trakom na ruci. Završio je meč sa žutim kartonom.

Votford je na svom terenu dočekao Vulverhempton, a u duelu koji nije mnogo značio ni jednima ni drugima, pobedili su gosti.

Sjajni Himenez je doveo Vulvse u prednost nakon dodavanja Žote, igrao se 41. minut, da bi Grej izjednačio početkom drugog poluvremena. Ipak, pobedu gostima donosi Žota u 77. minutu.

U fantastičnom duelu sastali su se Sautempton i Bornmut, videli smo 6 golova, ali ne i pobednika meča. Šejn Long je ponovo na startu utakmice postigao gol (doduše, ne baš u osmoj sekundi), ovoga puta u 12. minutu, da bi Gosling izjednačio na 1:1 osam minuta kasnije.

Vilson donosi gostima prednost, a Sautempton je preokrenuo rezultat na 2:1 golovima Vord-Prausa u 55. i Targeta u 67. minutu. Izjednačenje gostima u 86. minutu donosi Vilson.

Za kraj, Fulam je najverovatnije izbacio i Kardif iz lige. Domaći su na "Krejven Kotidžu" slavili sa 1:0, strelac jedinog gola bio je Rajan Babel fantastičnim golom u 79. minutu utakmice.

U poslednjih deset minuta videli smo neverovatnu inicijativu gostiju, Serhio Riko je na kraju spasio Fulam.

Aleksandar Mitrović je odigrao svih 90 minuta.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke