PL: Azar čuva Sarija, "Vukovi" se zadovoljni vraćaju kući sa "Bridža"!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 10.03.2019.
16:58
Izvor: Sportske.net

Čelsi je u 30. kolu Premijer lige ugostio najprijatnije iznenađenje elitnog ranga ove sezone.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Fudbaleri Čelsija remizirali su na "Stamford Bridžu" sa Vulverhempton Vonderersima, do boda su došli u sudijskoj nadoknadi, na kraju 1:1 (0:0).

U prvom poluvremenu su fudbaleri Čelsija obigravali sa loptom oko kaznenog prostora "Vukova", ali je nedostajao završni pas, "Plavci" su dominirali, ali to nisu uspeli da pretvore u kvalitetne prilike, te je Patrisio imao vrlo malo posla.

A onda, nakon 10ak minuta igre u nastavku šok za domaćina, pukla je kontra Vulvsa, koju su sjajno istrčali Himenez i Žota, potonji je proturio loptu ka Meksikancu, ovaj je izbio sam pred Kepu, šutirao, lopta je pogodila jednog defanzivca "Plavaca" i prevarila Kepu, za 1:0 u korist gostujućeg sastava. 

Samo dva minuta kasnije šansa za Iguaina da poravna, ali je Patrisio sjajno intervenisao.

Nova šansa za "Plavce" već u 60. minutu, tukao je Pedro sa ivice kaznenog prostora, ali ponovo sjajna intervencija golmana portugalske reprezentacije.

Napadao je Čelsi, priliku su dobili i mladi Hadson-Odoi i Loftus-Čik, upravo je potonji imao dobru šansu u 70. minutu, ali je Patrisio ponovo odlično reagovao.

Vilijan preti dobrim udarcem u 87. minutu, ali je bivši golman lisabonskog Sportinga još jednom dobro intervenisao.

A onda, drugi minut nadoknade, Azar je odlučio da oproba svoj udarac sa dvadesetak metara od gola rivala, sjajno je tukao po lopti i prevario danas raspoloženog Patrisija za 1:1. 

Do kraja nije bilo ozbiljnijih prilika, podela bodova, kojom će definitivno biti zadovoljniji gosti.

Nakon ovog remija, Čelsi se izjednačio sa Arsenalom, ali ostaje šesti zbog nešto slabije gol razlike, Vulvsi sedmi sa 44 boda, zaista sjajna sezona za ekipu koja je minule takmičarske godine osvojila Čempionšip.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

45 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ceks_FC_Chelsea
Monday, 11.03.2019
13:23

neznam sta je ovde nekim pojedinim navijacima chelsea ali ovo nije lepo sto radite, svi su imali iste probleme sa ekipama koje dodju na brigde da se brane poput wulvsa itd, i murinjo i conte i sari , jednostavno nije ekipa takva koje moze da probije te ekipe , nemamo igrace koji mogu da naprave nesto, covek je probao dosta stvari da donese pobedu ali nije nas htelo jer su se ljudi veoma dobro i organizovano branili , isto tako smo i mi igrali protiv cityja u finalu da se igralo jos 100 god city ne bi dao gol a znamo kako ih oni daju , tako da ovo je prva godina sarija i zato malo podrske molim vas u ovim teskim trenutcima jer kad pobedjuje onda mu i vasa podrska nije potrebna

avatar
LFC 19-ta
Monday, 11.03.2019
09:20

Tesko je pobijediti navijaci Čelzija, aaaa? Nama pisete kako bacamo bodove, nijesmo za titulu i te fore, a na čem vi ličite? Da nema ovog Hazarda ja i da ostalim igračima obuku dresove barnlija ispali bi iz lige.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 10.03.2019
18:49

Danas se nema sta prigovoriti Sariju. Covek je pokusao sve ali ne moze se bunker probiti. Igracima se i te kako ima sta zameriti a meni osobno najvise smeta kada krilo ima loptu i krene unutra, zasto bek mu ne prodje iza ledja, krilo doda a bek ubaci. To je toliko prosta kombinacija ali u Celsiju je nikako ne koriste a ne razumem zasto.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 10.03.2019
18:54

Pokusao sve? Pa nije pokusao jedino najlogicnije da ubaci zirua i bunari sa 2 napadaca bar,i nije pokusao da im pre loptu i izvucee ih iz kaznenog prostora,a onda ih nalupati konkretnom igrom. On je sada pokazao da ne voli da pobjedjuje jer je na poslednjih par meceva postavio igru kako treba,posjed beskorisni se stavi u drugi plan,igra se fudbal ali ne

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Monday, 11.03.2019
13:24

problem je sto oni nisu hteli tu loptu u svojim nogama nego su se povukli u svoj sesnaesterac da bi stvorili sto vise prostora za kontre

avatar
Marcos Alonso
Monday, 11.03.2019
02:06

Jasno je da timu nedostaje kvaliteta,ali mislim da se moglo dobiti dosta vise meceva i biti cak siguran u top 4,da se nekad nesto malo mijenjalo.. Slozicete se da je sve previse jednodimenzionalno.. a u par navrata kad je odustao od te igre,Celsi je blistao na terenu.. Da fali kvaliteta,fali ali da je Celsi los daleko od toga
Odoi danas nista posebno ali RLC je bio bas,bas dobar ali s te strane je super sto ih je ubacio,ali ja smatram da je Alonso bolji igrac od Emersona,glavni problem kod Alonsa je sto mu se guse vrline a isticu mane pa ponekad izgleda kao neko pokupljen sa ulice i doveden da igra,pod Konteom je imao jaka ledja i vecu slobodu naprijed sto sad apsolutno nije slucaj pa je ponekad samo privid da je Emerson bolji,ali recimo danas Emerson ocajan (cim dobije malo kontinuiteta)
Sto se tice Odoia i Loftus Cheeka apsolutno sam za to da igraju vise kao i Barkley ,a protiv ovakvih bunkera i Giroud
Ruku na srce kad sam se ohladio jeste komentar bio preostar prema Sariju ali da je opet imao neke propuste,jeste
Kovacic je beskoristan u ovakvim mecevima a Barkley je snalazljiv u 16 i ima razoran sut i na taj nacin moze da rijesi bunkerase
Inace sam nakon finala kupa obrnuo pricu oko Sarija i apsolutno mi se svidjelo sto je protiv TOtenhema nakon toga mijenjana formacija i sto se odustalo od posjeda lopte i igralo daleko konkretnije,ali ovaj mec je vecinom mirisao na to sve isto sto je kostalo mnogo bodova

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 10.03.2019
20:52

Pa dobro ali svi zazivamo Odoia i ubacio ga je, svi zazivamo RLC i ubacio ga je, svi zazivamo Emersona i ubacio ga je. Jel on sada kriv? Nama navijacima Celsija sta god uradis nevalja! Ja sam naveo sta bi trebalo da popravi ali vise ni ne moze. Problem je ostao jer mi nismo tim od pre 10 godina kada su ovakvi kalibri fudbalera koji danas nam igraju u prvi 11 bili na klupi. Cast izuzetcima Azaru i Kanteu ali ovo ostalo ili nisu jos postali ta klasa ili jednostavno nisu taj nivo.

avatar
SuperFrank8
Sunday, 10.03.2019
19:53

Aj i ti sada, prvi put u sezoni je promenio formaciju, dobro su igrali ovaj put, nekad i kad igraš dobro ne možeš pobediti, zato je to sport.

avatar
Red blood
Sunday, 10.03.2019
18:37

Ne mogu da povezem ovaj Celzi sa onim od prvih 10 kola ove sezone.

Totalno mi je nejasno sta se desilo.

Ovako bezidejan i tuzan Celzi nije bio..pa od Murinjove poslednje sezone..

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 10.03.2019
18:54

Desilo se to da su se igrali ostaci Konteove taktike pa je islo sve mnogo konkretnije,tecnije i sigurnije

avatar
Marcos Alonso
Monday, 11.03.2019
02:07

Konteova direktna igra plus neke Sarijeve inovacije su izgledale mocno
Zanimljivo je da je Sari rekao da mu treba otprilike 4 mjeseca da uspostavi svoj sistem igre,i da je bas nakon toliko vremena Celsi krenuo da se muci na terenu,svakako da ima istine i u tom da je sve provaljeno i predvidivo

avatar
coneLFC
Monday, 11.03.2019
00:05

Zapravo roki desilo se to da Sari nema plan B, a timovi su shvatili sta treba da rade protiv Celsija.Sportski pozdrav

avatar
Bratuska_Blueboy
Sunday, 10.03.2019
18:34

Odlicno smo prosli

avatar
bosnapd
Sunday, 10.03.2019
18:26

Nek zahvale sudiji i taj bod ne bi uzeli.

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 10.03.2019
18:35

Sudiji? Zato sto nije svirao nijednom penal za Celsi a bar 3-4 50-50 situacije su bile lol

avatar
NikkiCFC
Sunday, 10.03.2019
18:36

Kakve veze ima sudija???

avatar
Aleksandar Jovancevic
Sunday, 10.03.2019
18:22

Opet posed 70% a protivnik da je gol,ovaj Sari niko da nauci iz ovakvih mečeva a bilo ih je previše ove sezone.Ceo meč mu igrači napadaju uz gol liniju i naravno nema prolaza.Na trenutke čim smo ih raširili odmah su dosle šanse i gol.Ovaj bod ide po meni Sariju na dušu.Ovaj Iguain može samo moćnom Hadeafildu da gol.Velika propuštena prilika da se primaknemo trecem mestu.Za nas bi remi izmedju Arsenala i Junajteda moglo da ispravi ovaj veliki kiks.Sari otkaz sto pre ili na kraju sezone.

avatar
Zauvek Plavac
Sunday, 10.03.2019
18:12

Neverovatno je to kako do 91og minuta nijednom igraču Čelsija nije palo na pamet da uputi šut van 16 metara, imali su bezbroj puta prostora za to. Igra jalova i bezidejna, bezuspešnih centaršuteva kolko hoćeš a Sari se ne seti da ubaci Žirua koji bi sigurno doneo bar 1 gol, već ubacuje Vilijana i prelazi na 4-2-3-1 što opet ništa nije promenilo. Vulvsima svaka čast na sjajnoj odbrani, dugo nisam video takvu organizovanost. Jedina pohvala na Sarijev račun je ubacivanje Loftus-Čika i Hadson-Odoija pola sata pre kraja meča, iako ništa konkretno nisu uradili. Ali oni su svetla budućnost ovog kluba i nema im se šta zameriti. Kovačić i Žoržinjo zakazali, Iguain nevidljiv. Sada je top 4 definitivno upitan i biće potrebno još čuda do kraja kako bi Čelsi obezbedio LŠ. Borba do poslednjeg atoma snage pa šta bude...

avatar
Consigliere 1927
Sunday, 10.03.2019
18:06

Hahahahahah plastikaneri ahahhahah

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 10.03.2019
21:05

Jesu li ona dva djecaka izmuzli vasu kuju Vucicu ?

avatar
Consigliere 1927
Monday, 11.03.2019
11:14

Haahahaahaha plastikaneriiiiiii

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 10.03.2019
23:40
avatar
Adi237
Sunday, 10.03.2019
18:05

Los celzi sve je nesto islo nazor bez kombinatorike i igre jedina taktika daj loptu azaru i on ce smisliti nesto.

avatar
foreverblue
Sunday, 10.03.2019
18:03

Šta smo mogli da očekujemo kad sudi oliver, ako sam dobro razumeo dosudio je 8 penala u poslednjih 8 mečeva, ali za čelsi penala neće biti koliko god on bio čist. Igra odvratna, ali sad bi bila druga priča.

avatar
Marcos Alonso
Monday, 11.03.2019
02:08

Zanimljiv je broj minusa,da je Celsi mogao i morao bolje i pobjediti pored sudijske greske,morao je ali nedosudjen najmanje 1 penal je cinjenica

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 10.03.2019
18:03

Ajde ti Sari kuci lagano sa beskorisnim posjedom,da im je malo prepustio loptu na momente Chelsea bi lagano dobio,opet nastavio po starom a taman sam se ponadao da necu gledati beskrajno frustrirajuce dodavanje bez ikakve ideje,i na kraju protivnik 1 sut 1 gol pa nego kako? Cim odustane od posjeda Celsi je jaci,i gdje je Barkli za ime Boga on ubaucje beskorisnog Vilijana,Barlli ili Ziru su morali uci,na kraju cupanje boda protiv danas OCAJNOG Vulvsa sto je frustrirajuce,nismo mi za top 4 ajde prijatno.. rodjendan kluba,imas sve u svojim rukama i za top 4 i za 3. mjesto i desi se da su opet zabranjeni sutevi,ni slucajno u LS sa ovakvom igrom

avatar
Kolos
Sunday, 10.03.2019
18:02

Izvukao se Čelsi, umalo da ih Volvsi oderu drugi put u sezoni.

avatar
Aleksandar Jovancevic
Sunday, 10.03.2019
18:23

Svoje voli tudje postuj,odrace vas Siti na kraju.

avatar
Kolos
Sunday, 10.03.2019
20:32

A sta ja to ne postujem?

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 10.03.2019
18:54

Oderali nas bunkerom i jednim sutom u gol? Ajde ne pricaj bezveze.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 10.03.2019
18:01

Celsi je uzeo dva nezasluzena boda Fulamu i odmah se vratilo i to tako sto je protivnik imao samo jedan udarac u okvir gola. Fudbal zaista ponekad ima bolestan smisao za humor ili pravdu na kraju mu dodje na isto.

avatar
Devil born 1878
Sunday, 10.03.2019
18:00

Jedna recenica koja opisuje ovaj mali plavi klub.
Celzi je Azar.

avatar
Emperador(2018)
Sunday, 10.03.2019
18:23

Taj mali klub dobijete jednom u 10 godina.

avatar
Devil born 1878
Sunday, 10.03.2019
20:32

Hahahaha, 2:0 u kupu, pa jedva uzeli bod pod murinjom, hoces dalje?

avatar
Aleksandar Jovancevic
Sunday, 10.03.2019
18:25

Nešto ste ćutali vi navijači Junajteda dok vam nije došao Silskjer,sada lajete na sva usta.Voli svoje postuj tudje.