PL - Arsenal sve dalje od Lige šampiona!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 28.04.2019.
14:53
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će im Liga Evrope biti jedina šansa za povratak u elitu.

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

U okviru 36. kola Premijer lige, Lester siti je ugostio Arsenal, "Lisice" su slavile sa čak 3:0 (0:0), iako nisu imale previše takmičarskog motiva za ovaj susret.

Prva je pripretila ekipa Brendana Rodžersa, igrao se 19. minut, kada je Džejms Medison tukao tik pored leve stative sa ivice kaznenog prostora.

Samo četiri minuta kasnije, šansa na drugoj strani, Lakazet je uhvatio volej u kaznenom prostoru rivala, ali je njegov udarac prohujao pored gola domaćina.

Beležimo i dobar pokušaj Ndidija glavom u 28. minutu, ali je Leno uspeo da interveniše.

Vardi je imao solidnu šansu samo par minuta kasnije, Leno ovoga puta nije imao posla, lopta je otišla preko gola Arsenala.

A onda, ključni momenat, Mejtland-Najls je u 36. minutu zaradi drugi žuti karton, Oliver mu je tako pokazao i crveni i poslao ga u svlačionicu, Arsenal je ostao sa igračem manje.

Nije Lester to materijalizovao do poluvremena, ali jeste nakon 15 minuta igre u nastavku, Medison je ubacio sjajnu loptu pred gol "Tobdžija", na pravom mestu bio je Tilemans, koji glavom matira Lena za 1:0.


Arsenal je ostao peti sa 66 bodova, jednim manje od Čelsija, koji ima i utakmicu manje, kao i dva više od Mančester junajteda, koji se baš sa "Plavcima" sastaje u 36. kolu.

Lester na osmom mestu sa 51 bodom, igraju odličan fudbal pod palicom Brendana Rodžersa i biće pravo uživanje gledati ih naredne sezone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paris Saint Germain
Sunday, 28.04.2019
18:06

Ovi nisu najbolji klub ni u severnom delu londona.

avatar
_mladen_
Sunday, 28.04.2019
16:56

Ovi timovi kao da se takmice za 5 i 6 mesto a ne za 3 i 4.

avatar
Sunday, 28.04.2019
15:45

biće tu još borbe za 4 mesto

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 28.04.2019
15:41

Od Engleza LS zasluzuju samo Siti,Liverpul i Totenhem. Ovi svi ostali su malo je rec katastrofa. Pa Lester je razbio Arsenal igrom dok su jos bili podjednaki s igracima. Leno ih spasio 5 cisti golova.

avatar
Don Carlo
Sunday, 28.04.2019
15:33

Ovaj bi jedan iz velike sestorke, kandidata za titulu :D

avatar
Catalá
Sunday, 28.04.2019
15:16
avatar
Dexter10
Sunday, 28.04.2019
15:11

Kao sto sam pisao posle poraza od Evertona...Gostuju Vatfordu, Vulverhemptonu i Lesteru, od te tri utakmice, dve gube...U poslednjih pet utakmica, cetiri poraza, jedina pobeda je dosla protiv Vatforda, ni sami ne znaju kako su uspeli tu utakmicu dobiti...Raspad sistema u najgorem mogucem trenutku...Arsenal bi danas izgubio i da nisu dobili crveni, jednostavno su ocajni...U celom timu jedino Leno vredi, ovo ostalo prosek ili ispod proseka...Ivobi je nada za sve mlade fudbalere koji nemaju veze sa fudbalom, da ce i oni jednog dana uspeti jer kad moze ovaj antitalenat sto ne bi mogao bilo ko drugi...Sa prikazanim cele ove sezone i sesto mesto je previse...Sada neka se okrenu ligi evrope pa sta bude, jer u ligi nemaju vise nikakve sanse...Sledece nedelje ocekujem pobedu protiv Brajtona i onda zatvaranje i poraz na gostovanju protiv Barnlija...Sve u svemu ako ne osvoje ligu evrope jos jedna ocajna sezona...I posle nam sledi leto i nada da ce dovesti nekog fudbalera koji zapravo zna igrati fudbal...Mada i na transfer pijaci su isto kao i u prvenstvu, ocajni!

avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Sunday, 28.04.2019
15:28

Sa prikazanim ove sezone mi trebamo da se plasiramo u LS, samo treba da pogledas bar jednu utakmicu Arsenala ne racunajuci ove 4 pa onda da pises nesto.

avatar
Dexter10
Sunday, 28.04.2019
17:33

Ako ne racunam Everton, Lester, Vatford i Vulverhempton onda je ta jedna Kristal Palas koju trebam pogledati :) Jedini timovi koji zasluzuju da igraju ligu sampiona su Liverpul i Mancester Siti...Sa prikazanim ove sezone liga evrope je puna kapa i to je moje misljenje...Ako nemas nista pametnije napisati od "pogledaj bar jednu utakmicu Arsenala ne racunajuci ove 4 " nemoj ni odgovarati...Bukvalno pola utakmica Arsenala ove sezone su jad i beda...Jedino pozitivno u poslednje vreme je pobeda protiv Napolija i nista vise...

avatar
Arsenal²⁰⁰⁴
Sunday, 28.04.2019
15:07

Samo cekam da neko od ovih nasih napise da je crveni karton presudio utakmicu. Mi smo prvih pola sata, dok smo bili kompletni, igrali kao raspustena banda. Jedino ko se trudio je Lakazet i Auba. Ivobi krene s loptom i onda mlati nesto nogama oko nje, a pokusava da drzi ruke kao Robben, i onda izgleda kao cirkuzant. Mikitarijan mislim da nije imao uspesan pas ni dribling, cak mislim da nije imao ni uspesan prijem lopte. Emeri je izgleda odlucio da preko Lige Evrope dodje do LS, samo da nam se to ne obije o glavu pa da nas i tamo neko dobije u finalu ili mozda i pre finala. Jedna stopercina mora doci u Arsenal posle svih ovih Mustafija, Gabriel Paulisti, Čejmbersa, Skilaćija i kompanije. Vezni box-to-box i krilo inace patnja kao i do sad. Lester nas oducio od fudbala i pre i posle crvenog. A ovi nasi mentoli su posle onog crvenog trebali da poginu, nek se ugledaju na Watford. Pre nekoliko utakmica smo ih dobili 1-0, imali su crveni, ostali bez Dinija, jednog od najboljih igraca i cak su pobedu zasluzili u tom mecu, kako su se borili... Ne znam gde je nestala ona zelja zalaganje i borba koja nas je krasila ove sezone sve do ovih poslednjih 5 utakmica pocv od one sa Evertonom pa ovamo. Nadam se da Emeri zna sta radi. COYG !

avatar
Igors Stepanovs
Sunday, 28.04.2019
15:01

Sta cemo u LS,pa tamo ima da nas bije bilo ko prodje kvalifikacije.Emeri kriv za ove poraze,samo slep ne vidi da AMN ne moze da igra bilo sta defanzivno.Odbrana katastrofalna kao i uvek.Kos sa 30 i kusur godina uvek isto reaguje kao kod treceg gola.Mustafi i dalje prica za sebe.Jedino vredno u ovom timu su Laka,Toreira i Leno koji je spasao sve sto je mogao.Mi zasluzujemo LE da igramo narednih 3g,kakva crna LS...

avatar
Paris Saint Germain
Sunday, 28.04.2019
18:07

realan komentar. to je pokusaj velikana koji nije imao srecnu pricu na kraju. Siti pa i Totenhem su ozbiljni klubovi za furundzije

avatar
Igors Stepanovs
Monday, 29.04.2019
15:30

Nalupase mi minuse a svake godine ista prica.Shvatam da ne moze sve preko noci otkad je dosao Emeri al neke stvari se ponavljaju iz godine u godinu.

avatar
BlueMoon
Sunday, 28.04.2019
15:00

Koliko god da je Junajted los ne moze mi niko reć da je Arsenal bolja ekipa

avatar
Fan Celsija
Sunday, 28.04.2019
14:58

Hvala Vardi đe čuo i ne čuo!

avatar
vojin denic
Sunday, 28.04.2019
14:58

Sta radi arsenal sada pred kraj sezone to je sramota

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 28.04.2019
16:32

A pisao si da glatko zavrsavate na trecem mestu a ostale koji tvrde suprotno nazivao si neznalicama. Lepo sam pisao da je Arsenal ocajan kao gost i da nemaju nimalo lak raspored kako ste tvrdili, sramota je da se ja bolje razumem oko Arsenala od tebe.

avatar
Savoa
Sunday, 28.04.2019
14:56

Ajde Vardi brate i protiv Sitija isto. Zamislite ljudi Barnli danas dobije Sitija i sledece kolo Vardi donese Liverpulu titulu. YNWA!

avatar
Sunday, 28.04.2019
14:56

Arsenal Fan TV,rusi danas sve rekorde po pregledima na YT,kakvi su ovo luzeri ej imali su TOP 4,bukvalno Celzi i Junajted nisu imali sansu obzirom na njihov lagan raspored,kad ono bam Arsenalovski 3.poraza u nizu na utakmicama gde su svi videli 9.bodova!!!!

avatar
Непобедиви
Sunday, 28.04.2019
14:55

Ponovo dve iste stvari. Prvo, sto me vise brine je to sto Emeri opet gresi sa postavkom ekipe u situaciji kada ima igraca manje. A i generalno. Sve vreme igramo duge lopte koje Evans i Megvajer prelako resavaju. Drugo, opet sudije. Dva premekana faula Mejtland-Najlsa su bila dovoljna za dva zuta kartona. Lakat Evansa u njihovom kaznenom prostoru nije penal. Dva faula sa ledja sa jasnim ciljem da se prekine kontra, u situaciji kada igraci Lestera nemaju sansi sa dodju do lopte, u jednom napadu su kaznjena jednim zutim kartonom. O grubosti pojedinih faulova i namernim gazenjima kada je igrac na zemlji necu ni da pricam. Jedva cekam da dodje VAR, jer kako god da se primeni, bice bolje od ovog. Osvajanje Lige Evrope je jedina sansa da se udje u LS. Kao sto sam i pre par nedelja rekao, Arsenal uopste nije favorit za top4, bez obzira na raspored. Ko je mislio drugacije nedovoljno prati Arsenal.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 28.04.2019
14:55

Nastavljaju se nezadrzivi napadi Arsenala na mitsku poziciju broj 6, Junajted je danas zivotom brani ali i Celsi ima par kiksara u rukavu. Celsi ni kriv ni duzan popravlja gol razliku u odnosu na Arsenal, bila je cini mi se u jednom trenutku i minus 10, mada ovim porazom Celsi ima luksuz da danas cak i izgubi pa da i dalje bude na poziciji broj 4, poznavajuci Celsi oni ce taj luksuz i iskoristiti. Lester fantastican, izdominirali su ih i kad su bili ravnopravni na terenu, nece ni Cityu ni Celsiju biti lako sa njima i oni drze kljuceve top4 i sampionske titule.

avatar
Delgado
Sunday, 28.04.2019
15:34

Kako si me samo lepo nasmejao

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 28.04.2019
15:55

2 remija i pobjeda ili poraz i 2 pobjede vode Celsi u LS ,ako to ne mogu iskoristiti i ne treba da idu :D