PL - Arsenal se provukao, kakav je samo maler Lerma!

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 25.11.2018.
16:23
Izvor: Sportske.net

Na kraju je Leno morao da vadi "kestenje iz vatre".

EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO
EPA-EFE/JOSE SENA GOULAO

Povezane vesti

Jedan od najatraktivnijih mečeva ovog kola. Arsenal je slavio u gostima protiv Bornmauta sa 1:2 (1:1) u okviru 13. kola engleske Premijer lige.

Svi su znali i pre meča da nas očekuje vrlo atraktivan meč, sa puno prilika i potencijalno dosta golova. Tako je i bilo, ova dva tima jednostavno ne znaju drugačije kada je ova sezona u pitanju.

Na startu meča smo videli nekoliko dobrih prilika, poništen gol domaćina zbog ofsajda i Toreirinu stativu, sve to u prvih deset minuta. Svima je bilo jasno da je samo pitanje vremena kada će pasti gol, ali niko nije ni slutio šta će se desiti u 30. minutu. Arsenal je napao preko leve strane, Kolašinac je uputio centaršut, a Lerma je postigao autogol, i to kakav! Prvi gol možete pogledati OVDE.

Arsenal nijednom nije otišao na poluvreme a da je imao prednost, 3 puta su gubili i 9 puta je bilo nerešeno. Taman kada su svi pomislili da će Arsenal konačno otići na odmor uz prednost, Bruks i King su se pobrinuli da se to ne desi i da Arsenal i 10. put na pauzu ide sa nerešenim ishodom. King je postigao gol u poslednjoj sekundi prvog poluvremena, nakon što je Ivobi napravio glupost i izgubio loptu. Gol Bornmauta možete pogledati OVDE.

Drugo poluvreme je bilo za nijansu blaže od prvog. Arsenal je preuzeo dominaciju i na kraju su zasluženo slavili. Obamejang je postigao gol u 67. minutu i doneo pobedu svom timu, a asistent je bio Kolašinac. Ovaj gol Obamejanga možete pogledati OVDE.

Bornmaut je do kraja meča imao nekoliko vrlo dobrih prilika  Leno je prvo skinuo loptu praktično sa gol-linije, dok ga je u drugom navratu spasila stativa nakon šuta Lerme.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jack wilshere
Sunday, 25.11.2018
17:30

Kako teska i ruzna utakmica.. Tri boda su najbitnije, i samopouzdanje.. Ostalo se sve brzo zaboravlja..

avatar
Igors Stepanovs
Sunday, 25.11.2018
17:29

Ivobi treba da bude kaznjen zbog onog.Trening rano,odbitak od plate pa mu nece padati na pamet da se igra u protivnickom sesnaestercu onako...

avatar
Stretford END 1878
Sunday, 25.11.2018
17:27

Samo gazi, Arsenal! Cetvrto mesto je blizu, uz Totinhem ubedljivo najjaca ekipa u Londonu, ostali su mnogo daleko. Sve je lakse uz ovakvog trenera.