PL - Arnautović srušio "Svece", Mitrović i drugovi dobro prošli protiv Vulvsa

Autor: Nikola Miloradović
subota 04.05.2019.
17:53
Izvor: Sportske.net

Dva meča bez prevelikog takmičarskog značaja, domaćini sačuvali bodove.

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Vest Hem je u okviru pretposlednjeg kola Premijer lige dočekao Sautempton, domaćin je u meču bez takmičarskog značaja slavio sa ubedljivih 3:0 (1:0).

Igrao se 16. minut kada su "Čekićari" poveli, Nobl je poslao sjajan pas ka Arnautoviću, ovaj je pobegao čuvarima i izbio sam pred Forstera, kojeg je rutinski matirao za 1:0.

Otišlo se sa tim rezultatom na odmor, da bi u 69. minutu Vest Hem stigao do 2:0, ponovo je strelac bio Arnautović, ovoga puta uz dosta sreće i iz neposredne blizine.

Samo tri minuta kasnije, Rajan Frederiks pokazuje svoju brzinu, desni bek se stvorio pred golom Sotona i matirao Forstera za 3:0.

Do kraja nije bilo promene rezultata, pobeda Vest Hema, koji je potvrdio da je u dobroj formi u završnici sezone.

Aleksandar Mitrovic Fulam

U drugom susretu u istom terminu, Vulverhempton je dočekao prežaljeni Fulam, domaćin je slavio sa 1:0 (0:0).


Domaćin bolji od starta, pretio je dva puta Žota u uvodnih 15 minuta, najpre ga je sjajno zaustavio Riko, da bi potom Portuglaac tukao pored desne stative.

U 32. minutu Dendonker pogađa prečku, da bi u nadoknadi vremena prvog poluvremena Mutinjo bio u dobroj prilici, ali je ponovo Riko intervenisao.

Ređale su se prilike na startu drugog dela, pripretio je i Fulam konačno, preko Aleksandra Mitrovića, ali je reprezentativac Srbije loše šutirao iz sasvim solidne pozicije.

Doerti je postigao pogodak u 73. minutu, ali je on poništen zbog ofsajda, da bi samo dva minuta kasnije bek Vulvsa asistirao Dendonkeru, koji je postigao svoj drugi gol ove sezone.

Žota je imao novu šansu u 81. minutu, ali je Riko bio sjajan.

Vest Hem - Sautempton 3:0
Vulverhempton - Fulam 1:0


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke