Pjulis ponovo umiruje lidera, Čelsi slavio!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 01.03.2016.
22:41
Izvor: Sportske.net

Toni Pjulis je "streptomicin" za lidere, danas je uspeo sa svojim timom da zaustavi Lester. Pobeda Čelsija na gostovanju, Vila tone ka dnu.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Lesteru mnogo nedostaje Kante na sredini terena, videlo se to danas u meču protiv Vest Bromiča.

Ekipa Klaudija Ranijerija je uspela da preokrene rezultat u prvom poluvremenu, ali nisu uspeli da osvoje sva tri boda na svom terenu protiv tima Tonija Pjulisa.

Salomon Rondon je pokazao koliko je snažan u duelu, "otresao" je svog čuvara nakon dodavanja Flečera i poslao je loptu u mrežu Lestera za 1:0. Ipak, Lester svom prepoznatljivom igrom u nastavku prvog dela uspeva da prvo izjednači preko Drinkvotera, da bi pred sam kraj prvog dela igre nakon fenomenalne asistencije Mareza King, čovek koji je zamenio Ngolo Kantea, pogodio za 2:1.

Dosta ozbiljniji VBA u drugom poluvremenu, a Gardner je izjednačio rezultat već u 50. minutu.

Dosta prilika za "Lisice" do kraja, ali bez gola, gosti su imali i dosta sreće.

Lester mora da dobija ovakve utakmice ukoliko misli da izdrži borbu za titulu do samog kraja. Već ove nedelje Totenhem ima priliku da ga sustigne na prvom mestu.

Inače, podsetili smo se situacije od pre dve godine kada je Liverpul izgubio ključne bodove za titulu protiv Kristal Palasa koji je tada predvodio upravo Toni Pjulis.

Ekipa Čelsija nastavlja sa sjajnim partijama.

Gus Hidink je drmnuo ekipu, a oni su danas na gostovanju Noriču slavili rezultatom 1:2. Nakon samo 40 sekundi Kenedi postiže svoj prvenac u dresu Čelsija u Premijer ligi nakon što je sam izradio akciju. Ipak, asistencija se pripisuje Azaru, prva nakon septembra za njega.

Bolji je bio Čelsi u ovoj utakmici, a pred kraj prvog dela igre Dijego Košta iz ofsajd pozicije dovodi svoj tim do 2:0. Linijski sudija nije video ovu situaciju najbolje, Dijego Košta je za korak bio bliži golmanu Noriča. Inače, ovo je samo jedna u nizu loših odluka na ovoj utakmici.

Sve što su domaći uspeli do kraja utakmice jeste da smanje rezultat na 1:2 preko Redmonda u 68. minutu.

Golove pogledajte OVDE.

Nemanja i Bane su igrali ceo meč.

Aston Vila je i definitivno prvi kandidat za ispadanje, danas su na svom terenu poraženi od Evertona rezultatom 3:1. Već nakon 30 minuta na semaforu je pisalo 0:2 pošto su golove postigli Mori i Lenon koji igra sezonu karijere, postigao je svoj peti gol u sezoni Premijer lige što nikada do sada nije uspeo da uradi.

U drugom delu igre Romelu Lukaku postiže svoj 116 gol u karijeri nastupajući za klubove, a tek su mu 22 godine. Aston Vila je uspela da smanji do kraja preko Gestedea, ali to je bilo sve od njih za danas. Veoma su blizu ispadanja na deset kola do kraja.

Sanderlend je protiv Kristal Palasa vodio sa 1:0 golom Ndojea u 36. minutu, da je ekipa Sema Alardajsa ostala na 1:0 bila bi 2 boda van zone ispadanja. Ovako, novi problemi, Palas je uspeo da sa dva gola preokrene rezultat u drugom poluvremenu. Oba gola su delo Konora Vikama koji je u izuzetnoj formi, postigao je 4 gola od 4 poslednja šuta na gol. Ipak, Fabio Borini donosi bod Sanderlendu koji će im mnogo značiti.

Bornmaut nas je navikao na tvrde utakmice, takva je bila i ova danas protiv Kumanovog Sautemptona. Pobedili su domaći sa 2:0, prvi gol je postigao Kuk u 31. minutu meča, drugi Afobe u 79. Na drugoj strani Dušan Tadić je igrao svega 20-ak minuta.

Norič - Čelsi 1:2
Aston Vila - Everton 1:3
Bornmaut - Sautempton 2:0
Lester - VBA 2:2
Sanderlend - Kristal Palas 2:2




Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

26 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No ®ules
Wednesday, 02.03.2016
00:58

Nijedan velikan engleskog fudbala u ovom trenutku ne zasluzuje titulu osim Totenhema, ali ja cu navijati za Lester, ima tu neke hemije i bila bi to prava stvar za fudbal.

avatar
Paklena pomorandza
Wednesday, 02.03.2016
00:48

Aman bre plavci,pokidaste mi zivce,kada ja cekam za dobitak mora bre da se ekipa "poragja" na terenu.Cezli se pogubio u 2 poluvremenu za malo kazna i njime i meni.Liniski,kod lekara pod hitno:).Ono kada navijas za Celzi a svima u lokalu cudno znajuci da sam "zakoreli" navijac Junajteda:)),zadnjih 5 minuta cela vecnost.Steta za Lester,ali kao da mi je neko sapnuo,danas nemoj njih na tiket,bice "ludnica" u Premier ligu do kraja sezone.

avatar
A.Shevchenko 7
Wednesday, 02.03.2016
00:23

Bice Celsi 6ti ili 7mi na kraju. Krivo mi za Lester, zasluzili su pobedu. Valjda ce izdrzati do kraja, imaju nesto bolji raspored u odnosu na konkurente.

avatar
bebel
Wednesday, 02.03.2016
00:09

Bravo WBA, prošao mi je X na kladionici.Leicester je u prošlom kolu dobio Norwich golom u 89. minuti, večeras im to nije uspjelo. Bili su bolji većim dijelom utakmice, ali falilo je malo sreće. Do sada u prvenstvu nisu imali krizu, ali izgleda da počinju popuštati.

avatar
Андер Ерера
Wednesday, 02.03.2016
01:01

Imali su krizu u periodo posle Božića katoličkog do sredine januara gdje su u 5 utakmica od mogućih 15 osvojili 6 bodova: 1 pobjeda 3 remija i poraz. To je doduše izgledalo kao posljedica umora, možda je (nadam se) i ovo.

avatar
The KING(guapo)
Tuesday, 01.03.2016
23:57

Poludeo sam zbog Pata,ne mogu ovog Hidinka da podnesem od veceras.

avatar
murjak
Wednesday, 02.03.2016
00:25

Hehe,prvi sam ja zagovornik da se nagovori Hidinka na daljinu suradnju al stvarno mi nije jasna situacija u vezi Pata??!!

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 01.03.2016
23:56

Inace skoro sam dosao do jubilarnog 1000-tog komentara,Ja sam vas vjeran pratilac sportske.net.

avatar
Can Demir
Tuesday, 01.03.2016
23:56

Kao prvo hvala hiddinku sto je podigao ovaj tim,ali ako budemo igrali utakmice kao vecerasnje drugo poluvrijeme nece nas biti nigdje,dokaz da je 2-0 najopasniji rezultat nije nam trebala ova opustenost.Costa pogodio iz cistog ofsajda i za kraj ne mogu da shvatim hiddinka pa covjece daj priliku nekad Loftus-Cheeku,Begovicu,i Patu .

avatar
Ole Gunar Solšer
Tuesday, 01.03.2016
23:55

Au tek ce sad biti zanimljivo, ipak najvise bih voleo da osvoji Totenhem zbog napadackog stila fudbala. Poketino pokazuje da je odlican trener. Celsi je neverovatan sada zauzimaju 8 mesto svaka im cast. Hidinik ih je prepordio mislim da mogu do lige evrope, mozda kojim cudom i do lige sampiona nikad se ne zna u Premijer ligi. Mada bolje im je da se fokusiraju na LS mislim da mogu da prodju PSG bice veoma zanimljiv mec.

avatar
S-I-M-K-E_
Tuesday, 01.03.2016
23:55

Ajde Lester,osvoji titulu!Dokazi ljigavim timovima poput Junajteda,Celzija,Sitija da nije sve u parama,da ima nesto u snazi volje,borbenosti,velikom radu i timskom duhu.LESTER DO TITULE!

avatar
NIKE
Wednesday, 02.03.2016
00:14

Čitavu sezonu ti pišeš kao Lester igra najružniji fudbal da bi titula Lestera bila poraz za fudbal, a sad kao upireš na njih. Moj SIMKE moj! Dok si ti navijao protiv njih ljudi su igrali dobro, sad kad ih ti podupireš krenuše im kola ka dole. Tačno si negativac i to prvog ranga.

avatar
Wednesday, 02.03.2016
00:18

To je isto kao i u Spaniji samo sto je to Atletico uspio pored potrošača, Barcelone i Reala. Nadam se i ove godine abd.

avatar
murjak
Tuesday, 01.03.2016
23:53

Jako teška i važna pobjeda Chelsea,napokon dvije vezane gostujuće pobjede..

avatar
PakyCFC
Tuesday, 01.03.2016
23:50

Idemo, bližimo se Evropiiiii

avatar
West London
Tuesday, 01.03.2016
23:48

Prvo poluvrijeme fantastično odrađeno,kenedy i traore fenomenalni,diego je zabio gol iz zaleđa ali šta se može,u drugom smo odigrali katastrofalno,pristup 0 povukli se,umjesto da smo ih odmah spustili na zemlju još jednim golom,ovakvim pristupon kao u drugom poluvremenu nemamo šta tražiti protiv Psg-a,a ako pristip bude kao u prvih 45 min.imamo itekako šanse za prolaz.

avatar
lamps8
Tuesday, 01.03.2016
23:48

vazna 3 boda i veliki pad celsija u drugom poluvremenu

avatar
El Diablo
Tuesday, 01.03.2016
23:47

Kad ne moze Mancester Junajted,navijam da je uzme Lester. :)

avatar
El Diablo
Tuesday, 01.03.2016
23:46

Izgleda ce nazalost Lester ostati bez titule,i da ce ipak,opet nazalost Totenhem osvojiti Premijera.

avatar
Стерлинг Арчер
Wednesday, 02.03.2016
00:48
avatar
NIKE
Tuesday, 01.03.2016
23:46

Istina da ove zaredane pobjede Chelseau ne znače mnogo na bodovnom planu, ali diže se samopouzdanje, a protiv PSGa će nam trebati naše najbolje izdanje kako bi prošli. Raduju ove partije Kenedyja i Traorea, žao mi je Kinga što nije vidio Patoa na djelu, ali izdrži legendo, možda čak idući meč pato bude u opticaju, sam je rekao da bi volio debitovati ispred popunjenog Stanford Bridža. Treba još naglasiti da smo imali pomoć sudija danas, Kosta je bio u ofsajdu kod drugog gola. Što se tiče meča Lestera, evo šanse Tottenhamu i Arsenalu, ako i ovo ne iskoriste nek se penzionišu svi redom.