Pjer Boja još igra fudbal, evo i gde!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 08.11.2017.
15:48
Izvor: Sportske.net

Nekadašnji napadač Partizana koji je u dva navrata igrao u crno-belom timu, i dalje igra fudbal.

EPA/SASA STANKOVIC
EPA/SASA STANKOVIC

Povezane vesti

Sigurni smo da znate ko je Pjer Boja.

Fudbaler Partizana u periodu od 2003-2007. godine i u drugom navratu u sezoni 2010-11, Pjer Boja, i dan danas igra fudbal i to u francuskom niželigašu, ekipi Sent Amand (AS Saint-Amand).

Ovaj tim je trenutno u trećoj ligi koja se vodi kao polu-profesionalna, Pjer Boja je tamo jedan od najpoznatijih fudbalera zbog svog iskustva koje je imao. Postigao je i jedan gol na svega tri utakmice (2 u prvenstvu i 1 u kupu), ali je bio povređen sve do kraja oktobra, pa se sada polako vraća u tim.

Sada ima 33 godine, u nedavnom intervjuu je rekao da mu je i dalje do fudbala, kao i da je najbolji deo svoje karijere proveo u Srbiji.

"Najlepše sećanje mi je ono iz Partizana. Igrao sam u tom klubu i Ligu šampiona, protiv Arsenala i Šahtjora. Igrao sam i za reprezentaciju Kameruna sa Etoom i Songom", rekao je Pjer Boja početkom ove sezone za lokalne medije.

Boja je ostao u sećanju navijačima Partizana po golovima koje je postigao Laciju u Rimu one godine kada je Partizan uspeo da prođe do osmine finala UEFA kupa, ali i po promašenom penalu za ulazak u Ligu šampiona protiv Artmedije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke