Piter Krauč pošteno iskritikovao Arsenal

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 29.09.2018.
16:45
Izvor: Sportske.net

Popularni fudbaler i nekadašnji reprezentativac Engleske kritikovao je odluku uprave Arsenala.

Epa/Rich Eaton
Epa/Rich Eaton

Povezane vesti

Piter Krauč ima svoju kolumnu u "Dejli mejlu", a juče je pisao o Arsenalu i iskritikovao ih je. Pošteno.

Razlog je Araon Remzi, ali i Mesut Ozil.

"Arsenal je ponudio Mesutu Ozilu neverovatan ugovor na početku ove godine. Ozil ima neverovatan talenat, ali ne uradi uvek ono što treba u velikim utakmicama. Ipak, u Arsenalovim očima, on mora biti sačuvan", napisao je Krauč.

"Zašto ne osećaju isto sa Remzijem? On je uradio minimum isto kao i svaki drugi igrač Arsenala kako bi doprineo uspesima kluba. Postigao je dva pobedonosna gola u osvajanju FA kupa u finalima. Njegovo mesto u istoriji Arsenala je sačuvano. Pogledajte i njegov uticaj na tim. I identitet kluba neće biti isti, on je tamo deset godina i zna vrednosti tog mesta, razume šta žele navijači", objašnjava Krauč.

Nije to sve što je pisao Krauč, govorio je i da Arsenal sebi ne sme da dozvoli transfere u ostale engleske klubove koji su konkurenti za titulu, poput Mančester junajteda u koji su svojevremeno prelazili Robin Van Persi i Aleksis Sančez.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gooner1985
Saturday, 29.09.2018
18:06

Zato što Ramsey nije ni primaći Özilu. Prije bih dao navodnu Ramseyevu platu Monrealu u njegovim godinama, nego mu produžio ugovor. Plus, like je katastrofa u posljednjih nekoliko utakmica

avatar
RedDevil612989
Saturday, 29.09.2018
17:14

Potpuno je u pravu.