Pirlo od leta ponovo igra za Juve!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 22.01.2018.
09:45
Izvor: Sportske.net

Naravno da nije Andrea, ali posle jučerašnjeg raspleta nema dileme...

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Andrea Pirlo je juče u društvu glavnog skauta Juventusa, Marotine desne ruke Paratićija pratio meč mladih timova juniorske ekipe Pećelto, na terenu jedan Pirlo i to sin legendarnog "Mocarta", Nikolo. Momak ima 15 godina, ove zime će trenirati sa stadijom selekcijom Juventusa, a od leta će postati član "Bjankonera".

Kako pišu italijanski mediji on će potpisati ugovor sa timom do 16 godina i nastaviti očevim stopama. Rođen je 2003. nosi "osmicu", kako kaže ponosni otac veoma je talentovan.

"Podseća na mene, tehnički je odličan, potrebna mu je borbenost. Mada, najvažnije, zabavlja se dok igra, voli fudbal, to je sada najbitnije", izjavio je Andrea Pirlo.

On će večeras biti na tribinama "Alijanca", Juventus igra protiv Đenove, zatvara 21. kolo, Andrea Pirlo bi inače trebalo da se vrati u klub i to ili kao direktor, ili ambasador Juventusa, još uvek razmatra ponude.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Monday, 22.01.2018
17:19

Pirlo kao legenda Milana ostati ce kako stvari stoje povezan s Juventusom Zanimljivo

avatar
nik22
Monday, 22.01.2018
18:31

On je legenda i milina i juventusa i intera, a mozda je bio najupecatljivi bas u cetri godine u juventusu jer je od njega sve zavislilo, u milanu je isto bio al je bilo tu jos igraca mnogo bitnih, tada je bila jaka serija a, a u juve je bio glavni igrac, u milanu je bio isto al je bilo tada jos srafova ,takodje bio je on 99 i u inter odlican cudo da ga prodase

avatar
MalaSkoljkica
Monday, 22.01.2018
11:02

Gde bude vise para, tu ce otici.