Pirlo o povratku Bonućija, Pogbi i ko je idealan partner Ronaldu u napadu

Autor: Ivan Cvetković
petak 14.09.2018.
14:32
Izvor: Sportske.net

Opširno o novom Juventusu.

BETA/AP Photo/Alessandro Di Marco, Ansa
BETA/AP Photo/Alessandro Di Marco, Ansa

Povezane vesti

Bivši italijanski reprezentativac Andrea Pirlo  pričao je o potencijalnom povratku Pola Pogbe i letošnjim pojačanjima "Stare dame".

Sam Pirlo je igrao tri godine zajedno sa Pogbom, oformivši uspešno partnerstvo na sredini terena koje je krunisao sa tri Skudeta, a onda se Francuz u transferu vrednom 110 miliona evra vratio na Old Traford.

"Pre svega Juventus je klub sa bogatom istorijom. Čim sam došao razumeo sam koliko je projekat ambiciozan. Novi stadion samo što je bio završen, ništa ih nije sprečavalo da se vrate pobedničkom putu u Italiji i Evropi. Za moje četiri godine koliko sam bio tamo, mogu reći da je bilo nezaboravno iskustvo," izjavio je Pirlo za italijanske medije.

Italijanski as potom je prokomentarisao Kristijana Ronalda i njegovu ulogu u timu.

"Nisam ubeđen da Ronaldo voli da igra tog usamljenog napadača. Mislim da više voli kada krene sa levog krila, tako da mu treba neko društvo u napada – Mandžukić je idealan kao partner", prokomentarisao je Italijan koji je nastupio čak 116 puta za svoj nacionalni tim.

Iznenadio ga povratak Leonarda Bonućija u torinski klub.

"Nisam očekivao da se Leo vrati posle samo jedne sezone u Milanu, ali on je pobednik i želi da bude uspešan u Juveu. Zato me ne bi čudilo da i Pogba krene njegovim stopama i napusti Mančester Junajted, ko god ode iz Juventusa – vrata mu ostaju otvorena za povratak", završava italijanski umetnik veznog reda.

Sve više se spekuliše od povratku Francuza na Alijanc Arenu, Juventus možda već krene sa pregovorima u januaru.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke