Pirlo napada Barsu, Kumanovih pet promena, a šta je ovo smislio Solskjer?

Autor: Milovan Longinov
sreda 28.10.2020.
20:00
Izvor: Sportske.net

Čeka nas spektakl u Torinu.

Povezane vesti

Juventus i Barselona igraju veliki derbi drugog kola Lige šampiona.

Andrea Pirlo je u velikom problemu, pošto nema Ronalda, De Lihta, Kjelinija i Aleksa Sandra. Dobra vest je da Leo Bonući dobio zeleno svetlo da se vrati, Dibala i Morata su u napadu, Kuluševski i Kijeza će napadati po bokovima, reklo bi se da Pirlo želi da napadne Katalonce.



Ronald Kuman je napravio čak pet promena u odnosu na prethodni "El klasiko", nedostaju povređeni Kutinjo, suspendovani Pike, te Dest, Buskets i Ansu Fati, a igraju Serhi Roberto, Ronald Arauho, Pjanić, Dembele i Grizman.

Baner

Zanimljivo će biti i na Old Trafordu, gde će Junajted ugostiti Lajpcig.

Ole Gunar Solskjer je izveo novu formaciju 4-1-2-1-2, a zanimljivo da je starter Doni van de Bek, kome će iza pomagati Pogba, Matić i Fred. Bruno Fernandeš i Markus Rašford su ostali na klupi, napad predvode Grinvud i Marsijal.



Baner

U grupi E, Sevilja dočekuje Ren, a važna je vest da se vratio štoper Kunde posle "preležanog" koronavirusa.

U grupi F, Lacio gostuje Klub Brižu, dok Dortmund dočekuje Zenit i nekako u ovoj grupi najviše miriši na golove. U timu Lacija ponovo je među 11 Sergej Milinković-Savić.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boginja iz Bergama
Wednesday, 28.10.2020
22:55

Svaka cast Pirlu, doveo je dosta mladih igraca al ne mozes od jednom gurnut 5 6 novih mladih igraca u prvih 11, ako izgube od ovakve Barselone a sve su prilike u daljnjem toku natjecanja nemaju sta trazit, zbog cega je Kijeza doveden nije mi jasno dal zbog inata Interu i Konteu il cega vise stvarno ne znam,Kijeza je precrtani Bernardeski...