Pioli ipak u većem problemu, tandem propušta naredna dva meča

Autor: Beta Beta
utorak 27.10.2020.
14:15
Izvor: Beta

Sasvim je izvesno da neće nastupati u Evropi, kao ni u narednom kolu Serije A.

Beta/AP Photo/Gregorio Borgia
Beta/AP Photo/Gregorio Borgia

Povezane vesti

Golman fudbalera Milana Đanluiđi Donaruma i njegov saigrač Jans Peter Hauge propustiće još najmanje dve utakmice pošto su zaraženi korona virusom, preneli su danas italijanski mediji.

Gazeta delo Sport prenela je da će Donaruma i Hauge, koji su juče testirani pozitivno na korona virus, propustiti utakmicu protiv Udinezea u nedelju u prvenstvu, kao i meč sa Spartom iz Praga u četvrtak u drugom kolu Lige Evropa. Oni sinoć nisu igrali protiv Rome.

Prema strogim zdravstvenim pravilima, da bi se vratili na teren, fudbaleri moraju da imaju dva uzastopna testa negativna na korona virus.

Donaruma je u četiri utakmice u Seriji A, tri puta ove sezone sačuvao svoju mrežu, a ekipa je sinoć primila tri gola u derbiju sa Romom, koji je završen nerešeno 3:3.

Baner

Za Milan je branio Čiprijan Tatarušanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 27.10.2020
15:21

Ćiprian. ne Čiprijan. Za prvi gol su krivi Romanjoli i naš golman, za drugi sudija, za treći Ibrahimović i onaj koji je bio zadužen da isprati Kumbulu. Upozoravali smo da je sudija navijač Rome i eto šta nam je juče priredio, evo sad staviše da igramo u nedelju u pola 1 iako imamo LE u četvrtak...

avatar
lol (NewProfile)
Tuesday, 27.10.2020
16:53

Sta je tu je, bitno je da se dobije Udinese, Milan je i pored svega morao da da gol preko Kesija i Romanjolija na kraju susreta ali sta sad, ne treba zaliti, idemo dalje. Srecom vraca se i Rebic, bice bar malo lakse.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 28.10.2020
08:35

Nisam siguran na koju se tacno situaciju misli, ali, neki tvrde da je bio ofsajd pre jedne ruke, mozda bas te Mancinijeve.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 27.10.2020
22:59

Poenta je da se ovo sto se nama radi ne radi nijednom drugom klubu u ligi, a to nije od juce nego vec godinama trpimo ovakav sramotan tretman...

avatar
Oldboy
Tuesday, 27.10.2020
17:09

Istini za volju da ga poljubite za onaj poklonjeni penal nad Cakanogluom. A da je grešio jeste