Piksijeva poruka Tadiću posle čudesne partije u Madridu!

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.03.2019.
15:44
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Naš proslavljeni fudbaler, sada trener kineskog Gvangžua R&F impresioniran je igrom ''desetke'' Ajaksa.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Proteklih godina mnogi su Dušana Tadića nazivali novim Piksijem, ali kako je krenuo, maestralni fudbaler Ajaksa nadmašiće svog uzora.

O Tadićevoj fenomenalnoj partiji danas se u hvalospevima piše širom Evrope, ''pljušte'' desetke u ocenama njegove igre, a u istom stilu je za ''Blic'' danas govorio i - Dragan Stojković Piksi.

''To je bilo njegovo veče. Tako se ispisuje fudbalska istorija. Težina protivnika (Real Madrid) i važnost takmičenja (Liga šampiona) daju mu za pravo da se oseća ponosnim.

Njegova magična igra i gol su samo potvrda da se radi o vanserijskom igraču. Fantastičan osećaj za prostor, tehnička savršenost, lakoća driblinga i egzekucija...

To su elementi koja ga svrstavaju u red najboljih igrača današnjice'', izjavio je Stojković.

Ono što povezuje Piksija i Tadića jeste i ''desetka'' na dresu, što je Piksi na zanimljiv način prokomentarisao, uz jasnu poruku svom zemljaku.

''Pa nisam mu ja slučajno dao desetku. Šalim se naravno, ali bravo majstore! Čvrsto na zemlji kao do sada i nastavi tako. Noć koja će mu ostati u sećanju dugo, dugo. Tačnije zauvek, pa zato se i igra fudbal'', oduševljen je Stojković.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 06.03.2019
18:05

Kako je KRENUO, a usao je u 31-vu godinu? Tesko da ce nadmasiti Dragana.

avatar
jv
Wednesday, 06.03.2019
17:13

Ono kad ti bogovi plješću.....

avatar
Skaut1
Wednesday, 06.03.2019
16:54

Piksi je daleko bolji igrač, ali to ne menja činjenicu da je Dušan Tadić već nekoliko godina najbolji aktivni srpski fudbaler. Nažalost nema kontinuitet dobrih igara. Ko zna šta je uzrok tome. Doduše ove sezone igra vrlo konstantno, možda je konačno sazreo, i zašto da ne, možda sledeće sezone pređe u nekog bogatijeg velikana evropskog fudbala.