Pike brutalno isprozivao Real, "Kraljevski klub" uporedio sa seksom!

Autor: Ivan Cvetković
petak 29.03.2019.
10:54
Izvor: Sportske.net

Aluzija je više nego jasna.

Epa/Andreu Dalmau
Epa/Andreu Dalmau

Povezane vesti

Poznat je veliki rivalitet između Barselone i Real Madrida.

U pitanju je okršaj ne samo dva fudbalska tima, već i dve ideologije, poznato je da je fudbal mnogo više od same igre.

Jedan od onih koji ne propušta priliku da pecne rivala jeste Đerar Pike koji je na brutalan način isprozivao Real u tok-šou emisiji zabavnog karaktera "La resistensija".

Na pitanje voditelja koliko puta mesečno vodi ljubav, defanzivac Barse nije izdržao.

"Da li se računa i ono na Bernabeu", upitao je Španac voditelja.

Barsa je proteklog meseca dva puta pobedila "Kraljevski klub" u roku od samo nedelju dana, pa je Pike imao razloga za zadovoljstvo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 30.03.2019
00:40

Znaci za Pikea te dve pobede zaredom na stadionu na kojem barca trenira je bilo bolje nego seks? Zasto i nebi, kad su dve pobede zaredom i to na Berbabeu u sred Madrida, a Madrid je veci od cele katalonije, i cak na tom Bernabeu ih je Barca pretekla u pobedama! Svi vi dole ralci sto pljujete na Pikea i sto ga mrzite mu nemozete nista on je jedan od naj boljih odbrranbenih igraca i igra u naj boljem klubu na svetu! Vi realci ga kritikujete za njegove izjave a vi sami iste te takve iizjave izjavljujete u kritikama Pikea, sta ste sad vi bolji od njega, nista, takav je i real kao i vi, nikad da priznate poraz!

avatar
Logika i argumenti
Friday, 29.03.2019
17:45

E moj Pike hvala ti sto postojis...Jos malo pa na Bartomeuvom mestu da te vidimo sa Xavijem kao sefom struke...Unistavanje Reala ce biti mnogo draze i lepse...

avatar
Misosesic
Friday, 29.03.2019
15:46

Klasična kiksara koja je u prvoj postavi Barse samo zbog ovakvih stvari za koje ne bi trebalo da bude mjesta kod profesionalnog fudbalera i sportiste.

avatar
GoHard
Friday, 29.03.2019
17:30

Vinisijus juce dosao iz favele Pike je vec klizao na kolenima pred njim :D Sta ce mu Azar i Rodrigo tek raditi, slicno onom sto mu je Ronaldo radio

avatar
Mirjevac
Saturday, 30.03.2019
00:46

Pike je stariji od tog Vinisijusa skoro da mu moze biti otac, ali nije bas pokazao protiv barce, barca ih dva puta za redom pobedi na bernabeu i to u sred madrida i tad ih je barca presla u pobedama sad barca ima jednu pobedu vise! To je sad skoro bilo kad je Pike imao seks na bernabeu! Pogledaj sta im je mesi radio, mesi je sve redom okrecao i veziva o za stativu, cak i kao osamnaesto godisnji Mesi je okrecao ca k i Zidana, a on je gledao da mu nogi slomi, ali majstor Mesi ga je okrecao i preskakao i davao golove, posto si pomenuo okrecanje! Pogledaj malo na Jou Tube!

avatar
qwerty117
Friday, 29.03.2019
14:55

Јадан и бедан.

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Friday, 29.03.2019
12:59

To je ta razlika izmedju klubova,Real kada pobedi Barsu ne prica o tome,njima je to normalno,jer ih pobedjuju preko 100 godina,imaju vise i pobeda i golova i titula i LS,ma svega,a oni jadni pobede i onda to srecno,to praznik u pokrajinici. Tuzni mali lopovski klub.

avatar
Mirjevac
Saturday, 30.03.2019
00:42

Hahahaha, slab si u znanju zemljace! Barca sad ima vise pobeda od reala pretekla ga je sa one dve pobede na bernabeu kad je Pike imao seks, te titule sto real ima one su sve kupljene, vrlo malo su osvojene u vecini su kupljene, to ceo svet zna ali ti neznnas, zato pitaj malo Google!

avatar
ViniciusJR
Friday, 29.03.2019
12:46

Svi prozivaju Ramosa, koji je jeste preagresivan na terenu, ali nikad ne daje slicne izjave. Nicim izazvan, proziva...inace je u istoj emisiji rekao i da ima vise novca od budzeta Espanjola, stvarno jadno.

avatar
GoHard
Friday, 29.03.2019
12:10

Koje na bernabeu? Ona 1 0 jedva pobeda ili 3 0 gde nisu presli centar i dali gol iz izmisljenog penala i ofsajda dembelea? 😂

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Friday, 29.03.2019
12:06

Kad ga vec cela spanija mrzi lik pokusava da bude zanimljiv i da bude u centru paznje

avatar
GoHard
Friday, 29.03.2019
17:31

Ramosa je bacakao jedan Ronaldinjo i to kad je Ramos imao 18 god a ovog vise po travi vozali nego sto je na nogama stojao :D