"Pevci" u strahu, ali ne od Junajteda, "očerupaće" ih drugi evropski gigant!

Autor: Nikola Miloradović
petak 28.12.2018.
13:26
Izvor: Sportske.net

U Severnom Londonu su sve više zabrinuti.

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Totenhem se nakon "Boksing deja" popeo na drugu poziciju na tabeli, sjajan posao je ove sezone odradio Maurisio Poketino, s obzirom da letos nije dobio nijedno pojačanje, dok su se njegovi rivali dobro potrošili na kupovinu novih igrača.

Argentinski stručnjak je jedan od najcenjenijih u Premijer ligi, a nije tajna i da je velika želja uprave Mančester junajteda da upravo on na klupi "Đavola" narednog leta nasledi Solskjera, koji je samo privremeno rešenje.

Navodno je uprava kluba sa "Old Traforda" spremna da plati i 40 miliona funti za njegovu slobodu, ali "Pevci" nisu toliko zabrinuti zbog Junajteda, koliko su zabrinuti zbog madridskog Reala.

Poznato je da je u Madridu slična situacija kao i u Mančesteru, Julen Lopetegi je dobio otkaz nakon serije katastrofalnih rezultata, a na njegovo mesto postavljen je bivši trener Kastilje Santijago Solari.

Argentinac radi solidan posao, dobio je za razliku od Solskjera i ugovor do 2021. godine, ali je Real u saradnju sa svojim bivšim fudbalerom stavio klauzulu, po kojoj će bez odštete moći da ga otpuste po završetku sezone.

Tako je jasno i da je Argentinac samo privremeno rešenje, posao bi mogao da spasi jedino osvajanjem nekog trofeja, pored Svetskog klupskog prvenstva koje je već osvojio.

Iako se spominjalo da je Žoze Murinjo glavni kandidat za klupu Reala, engleski mediji veruju da bi Real mogao da iskoristi činjenicu da Junajted želi Poketina.

Ostrvski mediji prenose da bi u slučaju da dobije ponude i Junajteda i Reala, Poketino odabrao Španiju, kako bi mu odlazak na klupu Reala bio ostvarenje sna, a pritom ne bi "zaratio" sa navijačima Totenhema prelaskom u velikog rivala u Premijer ligi.

Tako su sa dobrim razlogom u Severnom Londonu u strahu da bi mogli da ostanu bez čoveka koji stoji iza stvaranja jednog snažnog Totenhema u prethodnim godina.a

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Friday, 28.12.2018
17:08

Ljudi, dajte da vidimo kako ce Solskjer odraditi do kraja sezonu pa onda prica o treneru. Do neba bih voleo da pokaze da Ima trika i ne trazimo uopste trenera. Da se dovede sad na zimu ako je moguce stoper barem, desno krilo svakako dobrodoslo al ajd da bude bar na jednom igracu I vidi kako se potez pokazuje. Pustite ko ce biti novi trener Junajteda od leta, treba se odslogirati od Murinja i vijati to cetvrto mesto, nije nemoguca misija ako se bude igralo napadacki.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 28.12.2018
15:44

Solskijer ce imati rezultat i ostati ce na klupi jos jako duuuuuugo Ne sumnjam u njega i taj novi United I zapamtite ovo doci ce do cetvrtog mijesta jer po igrackom kadru to mogu i moraju a odavno tvrdim da ce i proci u LP u iduce kolo kao i svi Englezi

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 28.12.2018
19:09

Tim ima igrace za top4 al je Murinjo napravio veliki zaostatak i sad je pitanje moze li se to nadoknaditi. Potrebni su i kiksevi Arsenala/Celsija a mi da uhvatimo seriju.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 29.12.2018
08:28

oni imaju tim za Prvenstvo osvojiti bez sumnje i bas zato ce stici do tog cetvrtog

avatar
NikkiCFC
Friday, 28.12.2018
19:57

Mozda preteknu samo Arsenal ako ovi nastave da igraju bez stopera (svi povredjeni) i odu do kraja LE sto ce im uzeti mnogo snage.