"Pevci" u minut do 12 - Vinks heroj Totenhema, ''Krejven Kotidž'' u šoku!

Autor: Stefan Matić
nedelja 20.01.2019.
19:01
Izvor: Sportske.net

Spušta se zavesa na 23. kolo Premijer lige. Fulam vodio na poluvremenu, Totenhem preokrenuo u nadoknadi vremena!

EPA-EFE/KIERAN GALVIN EDITORIAL USE ONLY
EPA-EFE/KIERAN GALVIN EDITORIAL USE ONLY

Povezane vesti

U gradskom derbiju Londona sastali su se domaći Fulam i Totenhem, a gosti su slavili sa 2:1, posle preokreta u drugom poluvremenu.

Domaći su krenuli ofanzivno od starta i već u 12. minutu novajlija na "Kotidžu" Rajan Babel šutira lepo, ali francuski golman odličnom odbranom sprečava vođstvo Ranierijevog tima.

Oči navijača Spursa su bile uperene u Ljorentea sa nadom da može nadoknaditi izostanak "Hurikejna".

Bask se upisuje u listu strelaca već u 17. minutu, ali nažalost Ljoris je morao da vadi loptu iz svoje mreže.

Fernando je nesrećno reagovao i u pokušaju da izbaci loptu iz šesnaesterca posle kornera domaćih postiže autogol.

Fulam vodi 1:0!

Totenhem vrši pritisak na domaći tim i imaju posed lopte, ali nekako ti napadi nemaju završnicu te se odbrambeni igrači Fulama snalaze i raščišćavaju svoj prostor. Domaćini su delovali konkretnije u napadu.

Mitrović je mogao da stigne do svog devetog gola u Premijer ligi iz dve prilike.

Prvi put postiže gol u 41. minutu, ali zbog opravdanog ofsajda se neće računati. Druga prilika je bila ubrzo već u 43. minutu kada je "Mitar" odlično šutirao ka golu Ljorisa, ali defanzivci Totenhema su odradili svoj deo posla i odbili u korner.

Nema Kejna, ali tu je Dele Ali!

Mladi Englez poravna rezultat na 1:1 iz prvog šuta ka golu u drugom poluvremenu. Eriksen je predivnim lob-pasom asistirao Aliju za njegov peti gol u prvenstvu.

Sudija Povson već drugi put odbija da sudi najstrožu kaznu zbog faula nad Mitrovićem, ovog puta Ljoris ruši Srbina u šesnastercu bez posledica. Čini se da je Francuz ipak stigao na vreme za intervenciju.

U drugom poluvremenu postojao je samo jedan tim. "Pevci" nastavljaju ofanzivu, ali nikako da preokrenu rezultat u svoju korist.

Pritisak je urodio na samom kraju utakmice!

Na isteku trećeg minuta nadoknade heroj Totenhema je Hari Vinks! Mladi Englez postiže gol za pobedu "Pevaca" u 93. minutu na asistenciju Nkodua sa leve strane - 1:2.

Fulam posle ovog poraza, trećeg zaredom, ostaje na 19. poziciji dok "Sparsi" nastavljaju trku za vodećim dvojcem Premijer lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miloš COYS
Sunday, 20.01.2019
21:21

Veoma bitna pobeda uz losu igru Spursa u pp ali to je PL. Tesko do top 4 ako ne bude pojacanja u januaru. Sportski pozdrav svima

avatar
mrancic
Sunday, 20.01.2019
20:59

Fulam najgori tim u istoriji PL.Mitrović se zeznuo.Bolje da je otišao u Belgiju.Propašće načisto.

avatar
äxwell
Sunday, 20.01.2019
20:34

Jako naivno od strane Fulhama! Imas remi u zadnjih 5 minuta i oni bacaju lopte prema naprjed! Mogli su lagano uzeti bod i podici moral..Znacilo bi mnogo..Nemaju oni ono sto je potrebno da ostanu u PL!

avatar
micasso
Sunday, 20.01.2019
20:32

Nevjerovatno je kako Fulam ima losu odbranu. Kod oba gola igraci totenhema su ispred svojih cuvara i neometano upucuju udarce... Uzas...

avatar
Rooster
Sunday, 20.01.2019
20:15

Ok...dobro je. Sad pauza desetak dana. Ko sto kazu navijaci, tri boda su tri boda. Bilo je na misice! COYS!! To dare is to do!!

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 20.01.2019
20:13

Nikakvu trku sa vodecim dvojcem ne nastavlja Totenhem. Sad su se ucvrstili u top4 mada im ni to nije 100% sigurno. Neko vreme ce biti bez Alija,Sona i Kejna i svasta bi bilo da su kiksnuli. Ovih +7 je fina zaliha ali ne i nedostizna.

avatar
Mangus
Monday, 21.01.2019
10:42

Bas tako. Trenutno, ne mogu da prate Siti i Liverpul. A bez Kejna i Sona, dva najbolja igraca, nece izdrzati dugo. Mozda ako ubodu napadaca sad u roku ali to je tesko izvodljivo

avatar
Rooster
Wednesday, 23.01.2019
00:28

Oni ni ne vode trku, njima je Top4 bitan. Februar ce biti samo kritican. Bitno je da im je zadnja linija u redu, ne moraju igrati atomski fudbal, napad je oslabljen, ali su u odbrani svi ok. Ako budu takticki na tom polju radili, i uzimali bodove kao sto su uzimali Konte i Murinjo, bice ok. Od kupova se mora odustati a u ligi i nemaju tako ekstremno tezak raspored do dolazka Sona i Kejna.

avatar
Adnan
Sunday, 20.01.2019
20:12

Nevjerovatna sreca,ali eto.Ne vjerujem da ce Spursi bez Kejna zavrsiti treci,Celsijev trener usao u rat sa igracima,ako ga ne spasi Higuain past ce i oni...

avatar
Rooster
Monday, 21.01.2019
16:41

I Liverpul ove sezone ima srece.