"Pevci" su kraljevi finiša!

Autor: Boban Filipović
subota 07.02.2015.
16:07
Izvor: Sportske.net

U dosadašnjem toku sezone u Premijer ligi, Totenhem je osvojio najviše bodova zahvaljujući golovima u poslednjih pet minuta utakmica.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Hari Kejn je danas rešio derbi severnog Londona na 'Vajt Hart Lejnu', postigao je oba gola za 'Sparse', pobedonosni u 86. minutu.

Zanimljivo, 'Pevci' su golovima u poslednjih pet minuta ove sezone osvojili 12 bodova, duplo više od bilo kog drugog kluba u Premijer ligi.

Totenhem je današnjom pobedom 'preskočio' lokalnog rivala na tabeli i probio se do pozicije koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Poketinova četa ima isto bodova kao trećeplasirani Mančester Junajted, 'Đavoli' imaju bolju gol razliku.

Da li će 'Sparsi' ostati četvrti nakon 24. kola  zavisi od Sautemptona. Kumanovi 'Sveci' gostuju Kvins Park Rendžersu na 'Loftus Roudu', dovoljan im je i bod za povratak na poziciju broj 4.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 07.02.2015
17:58

Očekivano Southempton i West Ham popuštaju a veći i bogatiji klubovi ulaze u klinč a ligu šampiona. Biće dobra borba, veliki su klubovi u igri i svi manje više u dobroj formi!