Petarda "crvenih" u režiji Brazilaca, Everton u seriji, Totenhemova agonija se nastavlja!

Autor: Milovan Longinov
subota 02.12.2017.
17:54
Izvor: Sportske.net

Rapsodija Liverpula, novi kiks Totenhema, Big Sem debitovao u velikom stilu.

Beta/Gareth Fuller/PA via AP
Beta/Gareth Fuller/PA via AP

Povezane vesti

Fudbaleri Liverpula pobedili su u gostima ekipu Brajtona rezultatom 5:1, Totenhem je nastavio seriju kiksena remijem sa Votfordom (1:1), dok je Everton konačno vezao dve dobre partije, pošto je Gudisonu pao Hadersfild - 2:0.

Totenhem se ponovo mučio, a već u 13. minutu Kabasele je posle Klerverlijevog kornera bio najviši u skoku za 1:0.

Totenhem se ipak brzo vratio u meč, posle dobre akcije, Eriksen je lepo pronašao Sona na drugoj stativi, odakle ovaj pogađa prazan gol za 1:1.

Košmar Totenhema produžio je Davinson Sančez koji je u 52. minutu dobio direktan crveni karton zbog udaranja protivnika i tada je utakmica dobila potpuni pad. Poketino je pokušao izmenama, sa Sisokom i Lamelom, ali značajnih promena nije bilo. 

U poslednjim sekundama meča čak je i Votford bio oštećen pošto je Dajer igrao rukom u kaznenom prostoru, ali sudija Atkinson je samo odmahnuo rukom.

Poketino

Liverpul je u gostima zabeležio novu pobedu, ovaj put je ulogu heroja preuzeo Roberto Firmino, koji je postigao dva pogotka.

Liverpul je praktično u razmaku od 60 sekundi rešio pitanje pobednika. U 30. minutu Kutinjo je iz kornera pogodio Džana u trepavicu, a ovaj glavom dao gol za 1:0, da bi već u sledećem napadu Brazilac opet bio asistent za svog sunarodnika Firmina, koji pogađa za 2:0. Na startu drugog poluvremena, usledila je nova kontra, Salah je proigrao Firmina, a ovaj pogodio za 3:0.

Brajton je uspeo da smanji već u 51. minutu, kada je iz penala pogodio Marej, ali to je bilo sve od domaćih, pa je Liverpul vezao novu pobedu.

Drugi klub iz Liverpula, Everton, vezao je drugu pobedu, a na debiju je slavio Sem Alerdajs. Na Gudisonu je pao Hadersfild rezultatom 2:0, a strelci su bili Sigurdson i Kalvert-Luin.

Od ostalih mečeva, izdvajamo pobedu Lestera nad Barnlijem, strelac jedinog pogotka bio je Grej, dok je Stouk bio bolji od Svonsija - 2:1.

Alan Pardju je debitovao na klupi VBA, ali nije uspeo da pobedi svoj Kristal Palas, rezultat je bio 0:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Saturday, 02.12.2017
19:29

Velika borba za LS.Ako velki počnu da pobeđuju Siti može biti birba i za titulu.Junajteda će poraz protiv Hadersfilda koštati dista.Ako izgubi od Arsenala biće mu sva tri kluba iza blizu da ga prestignu.

avatar
Klop&theKop
Saturday, 02.12.2017
19:29

Kakvo je resenje Dzan na stoperu?

avatar
Wizard08
Saturday, 02.12.2017
20:15

nije da su napadali, pa sad koliko moze da se pokaze,gol iz penala koji msm da je on skrivio ali iskreno nisam video kako mozda cak nije ni bio ,no to na stranu,zapravo je lovren otkinuo utakmicu bar koliko sam ja gledao veoma dobar uostalom kao i proslu nadam se da ce ovakve njegove partije potrajati.

avatar
_Goran_
Saturday, 02.12.2017
21:11

U svakom slucaju je bolji na stoperu nego kao centralni vezni, jer kad u sredini poleti u napad trci kao muva bez glave 10-20 metara i onda stane jer ne zna gde da doda loptu..

avatar
Sejoinho
Saturday, 02.12.2017
19:24

Ma tako se to radi 3 stouku 5 brajtonu,steta sto nije i Salah sprzio bar jedan al nema veze,drago mi je zbog Kutinja cijema raste volio bi da ostane al i ako ode hvala mu bori se ko lav.Sad nekako sam siguran u dolazak vrhunskog stopera vec u Januaru,Emre Can igrao stopera malo cudo al ok.I konacno Roberston od prve minute,svaka cast momku nadam se da ce u buduce bit jos bolji,nas kapetan treba da ide,realno pravi gluoosti,nije zbog penala koji je smjesan vec jenostavno mislim da nam takav igrac ne treba,prije bi zadrzao Cana nego Hendu,Can zna bit koristan a Hendo nas pravi panjić al haj :)

avatar
äxwell
Saturday, 02.12.2017
19:06

Jel mi moze samo neko objasniti na osnovu cega je sudija pokusao vratiti Brajton u utakmicu sa ovim penalom!? Gledam ponovljeni snimak par puta i ne mogu da uocim nista sporno! A sto se tice Liverpula trenutno su u najboljoj formi u ligi i ova rotacija tima od strane Klopa je bila pun pogodak! Malo me iznenadila ova formacija sa Djinijem kao stoperom al je bila pun pogodak..Emre Can kao i kod Rodzersa pokazuje da je rodjeni stoper, pogotovo u ovoj formaciji sa 3 stopera!

avatar
_Goran_
Saturday, 02.12.2017
19:29

Henderson ga pipnuo po ledjima malo, jedino zbog toga. Ali je taj isti cupao Hendersona za dres kao Skrtel sto je radio pre ubacaja uvek , tako da je mogao i to da svira komotno kao faul u napadu.

avatar
_mladen_
Saturday, 02.12.2017
19:38

Ja sam vracao tri puta da vidim za sta je ovaj sudio penal. I da nisam video nista, ovaj skocio na svog igraca i to je to. xD

avatar
L F C
Saturday, 02.12.2017
19:04

Dobro je ovo bilo, volim kad igramo ovako. Polako pocinjemo da podizemo formu. Firmino konacno poceo da pogadja, drago mi je I zbog kutinja sto je postigao gol. I can nije bio los kao stoper cak je I gol postigao I ostali nisu bili losi. Samo henderson da nije zabrljao bilo bi jos bolje ali I ovako je odlicno. Bravo momci, idemo dalje.
Y N W A

avatar
Gorčilo
Saturday, 02.12.2017
19:04

U strašnoj smo formi. Matip će biti odsutan za decembar zbog povrede. Nemamo težak raspored tako da se nadam da se njegov izostanak neće osetiti.

avatar
Скаузерлија
Saturday, 02.12.2017
19:02

Надам се да је Кутињо последњи играч светске класе у пуној снази који одлази из Ливерпула. Како бих само волео да се предомисли и да не мења свети црвени дрес за шарено - љубичасти...

avatar
FanEngleskogfudbala
Saturday, 02.12.2017
18:59

Liverpul u odlicnoj formi,Totenhem u agoniji,trebali su da izgube,cist penal nije sviran za Votford.Everton se polako penje!Lester takodje poceo sa dobrim partijama.

avatar
_mladen_
Saturday, 02.12.2017
18:59

Svaka cast na igri momci, svidja mi se ovo, dosta Liverpul menja i opet pobedjuje. Kutinjo ih je izlomio posteno, onaj penal je najveca smejurija, koju sam video u svom zivotu. Steta je sto su dobili taj penal, ali samo nastavite ovako i nema brige.

avatar
Kralj Stiven
Saturday, 02.12.2017
18:59

Rutinska pobeda,Kutinjo se igrao danas onaj slobodnjak na kraju kruna vrhunske partije.Od Bobija sam ocekivao danas bar gol on 2 videlo se na pocetku mecu koliku zelju ima da postigne gol.Pored Kutinjovog slobodnjaka najvise me odusevio 3 gol samo zato sto je to formula koju su ranije trpali nama znaci omasimo sansu utakmice i onda primimo gol.Smesan penal,ali to ne umanjuje cinjenicu da lazni kapiten mora da zavrsi karijeru pod hitno,gadi mi se.

avatar
BarsaSaMarsa10
Saturday, 02.12.2017
18:57

Doktorski gol Kutinja.

avatar
CFC-Macedonia
Saturday, 02.12.2017
19:22

sledece sezone imat cete veliko pojacanje :D

avatar
BarsaSaMarsa10
Saturday, 02.12.2017
23:59
avatar
CFC-Macedonia
Saturday, 02.12.2017
18:56

Coutinho je Maestro, kako ih vozio.