Peta u nizu - "Slepi Miševi" preleteli Real!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 08.04.2018.
22:41
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Valensije iskoristili su današnji remi u "Madrilenju" i pobedom nad Espanjolom preskočili Real Madrid i smanjili zaostatak za Atletikom.

Epa/Manuel Bruque
Epa/Manuel Bruque

Povezane vesti

Pretposlednja utakmica 31. kola španske Primere odigrana je večeras u Valensiji gde je istoimeni klub ugostio ekipu Espanjola.

"Slepi Miševi" su iskoristili današnji remi u "Madrilenju" i pobedom nad Espanjolom (1:0) preskočili Real Madrid na tabeli.

Jedini gol na meču postigao je Rodrigo Moreno u 7. minutu. Nakon osvojene lopte na sredini terena sjajnu akciju po levoj strani izveo je Gustavo Gedes, a Rodrigu je nakon odličnog centaršuta ostalo samo da glavom smesti loptu u nebranjenu mrežu.

Gol možete pogledati OVDE!

Valensija je do odlaska na odmor mogla da duplira prednost ali je Pau Lopes ostavio Katalonce u životu i omogućio im da u nastavku pokušaju da dođu barem do izjednačenja.

Pokazalo se ipak da Espanjol nije kadar da osvoji makar bod na "Mestalji" pošto u nastavku nisu ozbiljnije pripretili Valensiji.

Najbolju šansu za domaće u drugom poluvremenu propustio je strelac pobedonosnog gola Rodrigo Moreno u 58. minutu kada je glavom šutirao van okvira Lopesovog gola.

Srpski internacionalac Nemanja Maksimović utakmicu je odgledao sa klupe za rezerve.

Valensija je zahvaljujući petoj uzastopnoj pobedi u Primeri preuzela treće mesto na tabeli i sada ima 65 bodova, jedan više od četvrtoplasiranog Real Madrida i tri manje u odnosu na drugoplasirani Atletiko Madrid.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Vikingos
Monday, 09.04.2018
02:30

Realno Valensija i zasluzuje da se nadje ispred Reala, imamo stvarno losu sezonu u prvenstvu.

avatar
Catalá
Monday, 09.04.2018
00:31

Šteta za Betis...

avatar
Logika i argumenti
Sunday, 08.04.2018
22:46

Bice paklena tekma sa Valensijom na Kamp nou sledece nedelje...

avatar
tino24
Sunday, 08.04.2018
23:39

Ma rijesice to Barcelona bez problema..Valencia je na korak od potvrde plasmana u LP a ima jos 7 kola tako da mislim da nece bas 100% zapet protiv Barce..

avatar
Maestro Iniesta mquc
Monday, 09.04.2018
00:20

Ajmo jos!! do liga evrope