Pet timova za jedno mesto u LŠ, loše vesti za Lamparda, bio je u pravu!

Autor: Stefan Matić
subota 08.02.2020.
12:33
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su "plavci" propustili svoju šansu.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Trka za šampionatom Premijer lige se završila, novi šampion će biti Liverpul samo je pitanje koliko će brzo Klopovi momci overiti istorijsku titulu. Deluje da su rešene i pozicije dva i tri.

Siti nije u trci za šampionat, ali bi Gvardiolini puleni trebali da završe kao viceprvaci dok bi odlični Lester mogao da bude jedno od najprijatnijih iznenađenja i vrati se u Ligu šampiona sa osvojenim trećim mesto.

Tri pozicije za LŠ su zauzete, što znači da ostaje još samo jedna a za nju se bore čak pet timova.

Lampardov Čelsi okupira zadnju poziciju koja vodi u elitu, ali "plavci" su posle odličnog prvog dela sezone itekako pali u formi. Slavili su tek dva puta u prethodnih 11 utakmica, posle pauze ih čeka derbi sa Junajtedom.

Engleski portal Sportsmail je uzeo na sebe da predvidi konačan rasplet do kraja sezone uz predviđanje rezultat. Tako bi Čelsi naredni duel sa Junajtedom odigrali 0:0, što bi bio prvi put ove sezone na "plavci" ne izgube od "đavola" zatim ih čeka duel sa Totenhemom gde bi "pevci" već možda mogli i da preskoče Čelsi ako ih dobiju na "Birdžu". Do kraja sezone Lampard će voditi svoj tim i protiv timova poput Evertona, Sitija, Šefilda koji takođe konkuriše za Evropu, dva zadnja kola će takođe biti kritična pošto "plavci" putuju na "Enfild" a i dočekuju Vulvse u 38. kolu, "vukovi" su voćka čudnovata ove sezone.

Sportsmail im predviđa 20 poena do kraja sezone, to jest iz preostalih trinaest kola.

Lampard

Tim koji najviše preti Čelsiju je definitvno Totenhem!

Murinjo je dobio Siti na svoj klasičan način, sa tri šuta i dva gola, ali ova pobeda daje vetar u leđa "pevcima" Englezi ih vide sa samo jednim porazom do kraja sezone. I to na "Bramal Lejnu" od strane Šefilda, pre toga će po ovoj analizi Totenhem savladati i Čelsi i Mančester Junajted.

Zadnja tri kola im idu na ruku, gostuju Njukaslu i Kristal Palasu dok dočekuju Lester. Očekuje se da "orlovi" i "svrake" pregmre svoje muke oko opstanka u ligi, dok bi "lisice" bile relaksirane zbog već osvojenog mesta u LŠ.

Predviđa im se 30 bodova do kraja sezone.

Šefild Junajted je odličan tim, Kris Vajlder je od maltene anonimusa napravio respektibilan tim koji može, a i jeste namučio svakoga. Ipak "blejdsi" će tek za malo propustiti LŠ po ovoj analizi, osvojiće takođe trideset bodova, ali će ih to ostaviti tik poen ispod "Pevaca", Liga Evrope je definitivno uspeh za povratnike u Premijer ligu.

Stižemo i do Junajtedom, i ovde nisu dobre vesti za simpatizer "đavola". Solskjerovi puleni se muče ove sezone, tim je imao i povrede bitnih igrača, Pogba je propustio maltene celu sezonu, Rašford bi trebao da se vrati u martu, ali bi ova sezona mogla biti još jedna bez LŠ na "Old Trafordu".

"Crveni đavoli" su trenutno na poziciji broj sedam, čeka ih susret sa Čelsijem, Evertonom, Sitijem, Totenhemom, Šefildom i Lesterom. Veoma težak raspored, predviđa im se tek 19 osvojenih bodova do kraja sezone što će za posledicu imati i pad na tabeli za jedno mesto.

Matic Mancester junajted

Pozicija broj sedam bi po Sportsmail-u pripala Vulvsima!

Momci Nuna Espirita Santa su igrali, ali i nadigrali teškaše tokom ove sezone. Februarsku pauzu dočekuju na poziciji broj osam, za manje od sedam dana će dočekati Lester Siti koji po ovoj analizi nosi bodove sa "Molinoa", ali to će doneti i seriju bez poraza do kraja sezone.

"Vukovi" pored Lestera, derbi susrete imaju sa Totenhemom i Arsenalom. Odigraće nerešeno sa "pevcima" dok će Adama Traore, Himenez i ekipa dobiti "tobdžije" 11. aprila. A onda u poslednjem kolu remizirati sa Čelsijem na "Bridžu" što im donosi 24 bodova do kraja sezone.

Tabela po Englezima i njihovim predikcijama bi trebala da izgleda ovako.

1. Liverpul                 
2. Mančester Siti                                
3. Lester Siti
4. Totenhem                                67 (bodova)
5. Šefild Junajted                         66
6. Čelsi                                        61
7. Vulverhempton                        59
8. Mančester Junajted                  54 

Da li ste saglasni sa analitičarima iz Sportsmail-a?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jagger86
Tuesday, 11.02.2020
10:49

Unitedu igrači manje više nisu problem. Problem je trener koji nema autoritet i nema iskustva. Cele sezone se igra po sistemu toplo hladno ,plus ove povrede, i mislim da će to koštati klub, i da će završiti izmedju 5-8 mesta.

avatar
The KING (return)
Saturday, 08.02.2020
15:45

Bez TOP 4 otkaz, Lampardu otkaz bez pogovora najgori trener lige takticki.

avatar
Adi237
Saturday, 08.02.2020
14:25

Malo su se preracunali prvo nisu obratili paznju da ce vec za dvadesetak dana se vratiti i pogba i mctomenej sto ce uz brunu biti odlican vezni red i siguran sam da ce biti kreativniji i raspucaniji...Ighalo ce donjeti tu skok igru nakon centarsuteva...ako se desi da svi budu zdravi od marta junajted uz totenhem imaju najvece sanse za to 4 mjesto....ighalo-rashford-marsijal-fernades-pogba-mctomenej......siguran sam da u toj postavi ce bitii top napadacki. Bai i mekgvajer trebali bi biti stub odbrane uz showa i bisaku.

avatar
NikkiCFC
Saturday, 08.02.2020
19:46

Utd ce da ubije raspored cetvrtak-nedelja koji krece uskoro.

avatar
Jagger86
Tuesday, 11.02.2020
10:43

Daj Boze ,mada sve to što pričaš mi deluje u varijanti da imamo dobrog trenera. Sa ovom neznalicom teško će sve to ići.

avatar
Adi237
Sunday, 09.02.2020
18:02

Rasteretit ce ih povratak povredzenih koji ih je jako puno.ono sto je kljucno u svemu tome je kada ce pogba pocet da igra sa fernadesom i kada ce rashford se vratiti...realno gledajuci..uz pogbu-fernadesa-mctomeneja-rashforda-marsijala-ighala nebi trebali imati problem za postizanje golova.. gledajuci ostale kandidate za to 4 mjesto po imenima junajted uz totenhem je glavni kandidat...celzi je zasad br 4 ali ce ih ubiti neiskustvo momci su dosta mladi bez pojacanja uz LS klonut ce i pasti na tabeli.

avatar
Red Demon
Saturday, 08.02.2020
14:16

Pa realno ako Murinjo ne uzme cetvrto osramotio je se, kakav Lampard uozbiljite se..

avatar
bebel
Saturday, 08.02.2020
13:56

Ne valja im ovo, ja izračunao da će na četvrtom mjestu završiti Wolverhampton.

avatar
A.Shevchenko 7
Saturday, 08.02.2020
13:48

Ovako su otpisali Celsi i prosle sezone pa na kraju 3. mesto.

avatar
BojanMC
Saturday, 08.02.2020
15:29

Sevcenko je legenda Milana, sigurno nece pričati svojim unucima kako je odigrao 3 utakmice za neki mali klub vec kako je osvojio jednu od titula za sednostrukog prvaka evrope. Ako vec voliš Sevcenka stavi mu sliku sa Milanovim dersom.

avatar
Стерлинг Арчер
Sunday, 09.02.2020
22:37

Kakve ovo ima veze sa bilo čim?

avatar
Nikola RED_DEVIL
Saturday, 08.02.2020
13:47

Hahahhaah dobro neka bude