Pet sati i devetnaest minuta, vrati se Ronaldo!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 03.10.2018.
08:22
Izvor: Sportske.net

Naslovi dovoljno govore, Real u panici, a Lopetegija, kako smo rekli spasava jedino Barselona. Šta će učiniti Real?

EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY
EPA-EFE/SERGEI ILNITSKY

Povezane vesti

Real tri utakmice nije dao gol, takva "suša" se ne pamti od 2007. kada je Kapolo bio na klupi.

Ukupno 319 minuta nisu pogodili gol, a sada se tek vidi koliko nedostaje Kristijano Ronaldo. On je prošle godine recimo dao 44 gola u isto toliko mečeva, zajedno koliko Bejl, Asensio i Benzema.

Svake godine garantovao je preko 40 golova, pa ne čude naslovi "Vrati se Ronaldo", ili skandiranje navijača bivšem igraču na "Madrilenju".

"Nemojte nam dosipati so na ranu",
kaže Kejlor Navas.

"Ronaldo je bio posebna vrednost ovog tima, ali moramo da gledamo napred, u prošlost ne možemo", rekao je Kostarikanac nakon poraza na "Lužnjikiju" od CSKA.

Lopetegi je pod vatrom, mnogi smatraju da bi bio smenjen da Barselona takođe loše ne igra, pa je Real izjednačen na prvom mestu, iako je očajno startovao, baš kao i Katalonci. Sledi duel sa opasnim Alavešom u Vitoriji, poraz bi verovatno značio kraj za bivšeg golmana Reala i selektora Španije.

Ne može se reći da tim nije imao šanse, ali ni Benzema, ni Marijano koji je ušao nisu uspevali da pogode gol. Lopetegi brani odluku da odmori Ramosa koji je vođa ekipe, podsetimo, Marselo, Isko i Bejl nisu bili u timu zbog povreda.

Mediji su nemilosrdni, ovo se ne pamti, Lopetegija optužuju da timu nedostaje kreacija i kada je kompletan, ali se sve vraća na Ronalda koji je ovakve utakmice rešavao sam u Ligi šampiona.

Velika kriza, još nema naravno imena koja bi mogla da naslede Lopetegija, rano je za smenu, ali kako rekosmo, poraz u Vitoriji bi naterao klub na akciju. Problem je što je Lopetegi bio tek peti izbor letos i što su svi već kontaktirani treneri odbili Real, pa Perez i nema neko rešenje...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
conecorleoneRM
Wednesday, 03.10.2018
17:51

Pa da,barsa je nikad gora i zato se ne stvara pritisak na strucnjaka koji ce opet izgubiti titulu kad barsa i atletiko dostignu zeljenu formu. Ova ekipa nema nikakav sistem,zelju,gubis zaredom od sevilje,cska,atletika,bilbaa je klasicno propadanje. Perez treba da shvati sta je uradio i da ispravi situaciju,otpusti trenera i dovede nekog ko igra konkretno na gol kao Anceloti,Zidan. Aj bice bolje kad bude Lopetegi out!

avatar
Japanac
Wednesday, 03.10.2018
14:31

Zasto se zale da nema Ronaldo,evo Modric je bio najbolji igrac u Ls nek on sad opet izreseta protivnicke mreze kad je najteze...ups zaboravio sam da je postigao samo 1 gol prosle sezone

avatar
adidas forever
Wednesday, 03.10.2018
13:50

Da čovek ne poveruje kakvu samo mašineriju on pokreće kako bi dokazao da je 'nezamenljiv', skoro istu kao i za ZL. Sada Lopetegija 'spasava' Barsa, a Valverdea su prošle sezone spasavali upravo on i Zidan, pa šta ćemo sa tim? Lopetegi bi bio smenjen jer je egal sa Basom na čelu Primere, a Zidan je dizan u nebesa iako je u ovo vreme bio na -7 u odnosu na Barsu, što se kasnije povećalo na skoro -20. Nisu dali gol na 3 utakmice, pa? Dešava se to u fudbalu, naročito ako ti u 3 utakmice nijedan sudija ne pokloni penal, a što Zidanu nije moglo da se desi ni u 2, a kamoli u 3 uzastopne utakmice.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 03.10.2018
09:04

Ma, to su lupetanja. Sinoc su pogodili 4 puta okvir gola. Tek je pocetak sezone, prerano je suditi. Ronaldo ni prosle godine u ovo doba nije dao vise golova, a ni sada u Juveu.

avatar
Stefan Stojkovski_fb
Wednesday, 03.10.2018
08:36

Ne brinite zlatna lopta modric ce ih spasiti ... pogresi 2 pasa primi 2 gola daj jednu asistenciju , Ronaldo het trick pobedi utakmicu 3 :2 svi srecni i zadovoljni ... lako je igrati tako modricu.