Perišić: "Nema opuštanja"

Autor: Beta Beta
sreda 22.06.2016.
10:29
Izvor: Beta

Fudbaler Hrvatske Ivan Perišić rekao je da njegova ekipa ne sme da se opusti posle pobede nad Španijom i plasmana u osminu finala Evropskog prvenstva s prvog mesta u grupi.

Beta/AP Photo/Martin Meissner
Beta/AP Photo/Martin Meissner

Povezane vesti

Fudbaleri Hrvatske pobedili su sinoć u Bordou selekciju Španije sa 2:1 u utakmici trećeg kola Grupe D Evropskog prvenstva i tako se sa prvog mesta plasirali u osminu finala.

"Odigrali smo odličnu utakmicu i na kraju osvojili prvo mesto u grupi. Međutim, ovo je tek početak. Moramo da ostanemo koncentrisani i da nastavimo da se borimo, jer samo tako možemo da nadmašimo bronzu iz Francuske 1998
", rekao je Perišić, prenela je Hina.

Fudbaleri Hrvatske pobedili su sinoć u Bordou selekciju Španije sa 2:1 u utakmici trećeg kola Grupe D Evropskog prvenstva i tako se sa prvog mesta plasirali u osminu finala.

Hrvatska je grupnu fazu takmičenja završila sedam bodova, dok je Španija druga sa bodom manje. Izabranici Ante Čačića će ime protivnika u osmini finala saznati kad se završe sve utakmice grupne faze, dok će se Španija u borbi za četvrtfinale boriti sa Italijom.

Ivan Perišić je protiv aktuelnog prvaka Evrope odigrao odličan meč, asistirao je kod gola Nikole Kalinića, a potom je i postigao pobednički pogodak u 88. minutu. On je, na kraju, proglašen za najboljeg igrača utakmice.

Hrvatskoj se ovom pobedom "otvorio" žreb, ali Perišić nije želeo da se zaleće velikim najavama.

"Žreb se otvorio, ali neće biti lako ni protiv jednog protivnika. Svaka reprezentacija koja stigne do osmine finala ima kvalitet. Sada se ne smemo da se opustimo," poručio je krilni igrač Intera.

Italijanske novinare je zanimalo zašto je Perišić kao igrač Intera "pobegao" od Italije u osmini finala.

"Italija može da bude srećna što neće igrati protiv hrvatske reprezentacije u osmini finala
", rekao je Perišić uz osmeh.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
myspace
Wednesday, 22.06.2016
10:53

Igrali su odlicno i potpuno zasluzeno pobedili. Italija i Hrvatska ubedljivo igraju najbolji fudbal trenutno timski, snazno, bez pomoci sudija... Spanci prosli kako su zasluzili simuliranja, penal koji je video samo sudija, ubedjen sam da italijane ne mogu da prodju :)