Perezova gvozdena pesnica, "odjavio" Ramosa, progovorio o Kristijanu, najavio prvo pojačanje!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 28.05.2019.
09:34
Izvor: Sportske.net

Zna se ko odlučuje i protiv koga se ne može. Evo kakva je situacija sa kapitenom, zbog čega je Ronaldo otišao i ko će biti prvi "Galaktiko" ovog leta!

EPA-EFE/CHEMA MOYA
EPA-EFE/CHEMA MOYA

Povezane vesti

Florentino Perez je bacio malo svetla na dešavanja u Realu i potvrdio neke informacije.

Sada je definitivno, Serhio Ramos želi da ode, on se nije sreo sa predsednikom sa kojim je u lošim odnosima, ali su njegovi predstavnici tražili da Perez pusti kapitena u Kinu bez obeštećenja i tako uštedi novac za Ramosov ugovor u naredne dve godine.

"Odgovorio sam da to nije moguće, oni su izneli kao argumentaciju da Kinezi teško plaćaju obeštećenje. Međutim, ne možemo kapitena da pustimo besplatno, to bi bio opasan presedan", objasnio je prvi čovek "Los Blankosa" i dodao da klub neće promeniti odluku.

Što se Kristijana Ronalda tiče, izbegavaju da pričaju jedan o drugome.

"Mogu samo da kažem da je to najbolji igrač koga sam ikada doveo, da je mnogo dao Realu, da je imao probleme sa porezom, na kraju, svi su bili zadovoljni raspletom, izabrao je veći novac", objasnio je Perez i na taj način iskusno prebacio krivicu na Ronalda.

Da li je bilo teških reči?

"O tim razgovorima u četiri oka džentlemeni kasnije ne pričaju"
, odbio je da odgovori.

Ko je prvo pojačanje?

"Nadam se Azar, njega pratimo dugo, sada je situacija lakša jer mu je ostala godina ugovora, nadam se da će uskoro stići kod nas",
ne krije Perez planove.

To se poklapa sa izjavom Belgijanca koji nagoveštava da će u Azerbejdžanu, sutra u finalu LE odigrati poslednji meč za "Plavce".

Šta se dešava sa Mbapeom i Nejmarom?

"Ja sa trenerom nisam o njima ni razgovarao, a Zidan odlučuje", pravi se nevešt Perez.

Čeka se da završi poslove oko Eriksena posle finala LŠ, ali i da ozvaniči transfer Jovića, kao i da ubedi Lion da mu proda Ferlana Mendija.

Naravno uz te kupovine, čeka se da nekako utrape nekome Bejla, prodaju Džejmsa i Kovačića, nađu rešenje za Tea Ernandeza, Borhu Majorala, De Tomasa, kao i Navasa, Marijana, Ljorentea pa i Lukasa Vaskeza koje Zidan ne vidi u timu za narednu sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
tomi selbi
Tuesday, 28.05.2019
13:57

Bice ipak da Ramos tvrdi pazar, hoce jos vecu platu... Kakva bre Kina, pa on moze tamo i za tri godine da ode.

avatar
Don Carlo
Tuesday, 28.05.2019
10:31

I sto Ramos hoce da ide ? ja koliko vidim niko ga ne tjera, naprotiv,bice da su mu porasli apettiti

avatar
Steffmajster
Tuesday, 28.05.2019
10:16

znaci potvrdio je jedino za Hazarda... ovo drugo Eriksen, Jovic, vi nagadjate :) .. i da kapiten ramos napusta real ooooh :(((

avatar
El Clásico leyendas
Tuesday, 28.05.2019
20:18

nece vise tvoj idol da dobija batine od Ramosa.

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 30.05.2019
23:07

kakav Real kakvi bakraci . pa tvoj idol dobije par samara od njega ,pred ocima celog sveta i ni prstom da mrdne.

avatar
Steffmajster
Thursday, 30.05.2019
09:53

opametio se u zadnje vreme, jer gore po njega odnosno real postane :D

avatar
LuckyStrike
Tuesday, 28.05.2019
09:48

Idiot... pokopao je svaku zvezdu kluba.. raul kasiljas ronaldo jedan po jedan.. sledeci ramos... a posle njega ce i zidan da ode samo kad shvati da je perez lazljivi licemer koji mu kao nudio sve da se vrati i da bude opet trener... a od.toga da ce zidan birati tim od toga nema nista...

avatar
ViniciusJR
Tuesday, 28.05.2019
12:34

Jedino ko je nepravedno zapostavljen bio, jeste Kasiljas, i to zbog Murinja i s obzirom da golmanima generalno duze karijera traje, mogao je ostati. Sto se tice Ronalda, on je sam zelio da ode, zelio novi izazov, to je i sam rekao. A sto se tice Raula, 2009.kad su stigli Ronaldo, Kaka,Benzo, kod njega se zaista vidjelo da su ga stigle godine...tu je bio i Higuain, i jednostavno nije mogao da se izbori za prvi tim i otisao. Ne branim Pereza, ali, ne mozes igrace da drzis vjecno ako zelis rezultate. A sto se trenera tice, to trener legenda nekog kluba, to je totalna rijetkost,ili imas razultate ili ne. Malo je slucajeva kao Ferguson.