Perez zvao Juventus, oni poslali ponudu Zidanu!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 04.06.2018.
08:04
Izvor: Sportske.net

Tajming je loš, evo kako se završila razmena poruka između dva kluba...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Maks Alegri je uputio kako smo i pisali Florentina Pereza na Juventus, uz poruku da je teško očekivati da ove sezone sedne na klupu Reala.

Naime, problem je u tajmingu, već je isplanirana nova sezona, privode se kraju pojačanja koja je Alegri zahtevao od kluba i on smatra da bi bilo neprofesionalno da sada napusti Torino.

"Sledeće godine, ako budete bili zainteresovani, možemo da razgovaramo", navodno je Alegri rekao predsedniku Reala, a isti odgovor dobio je od Juventusa kome je javio, jer ovi klubovi su veliki rivali na terenu, ali imaju prijateljske odnose i uz Bajern čine vodeći tri u asocijaciji koja gura stvaranje evropske Superlige.

Međutim, Juve već razmišlja 12 meseci unapred. Stupili su u kontakt sa Zidanom i odmah mu ponudili dogovor. U bilo kom trenutku, najverovatnije sledećeg leta, da Alegri napusti Juventus, Zidana čeka klupa u bivšem klubu.

Juve neće tražiti trenera, ako Zidan bude slobodan, on će se bez sumnje vratiti u Torino gde ga čekaju raširenih ruku.

Ovo se uklapa u Zidanov plan da ove sezone nikoga ne trenira, niti da prihvati bilo kakvu ponudu, uključujući Čelsijevu ili onu iz Katara vrednu 50 miliona po sezoni.

Otpala je kombinacija i sa francuskom reprezentacijom posle Mundijala, čak i da Dešan ne uradi ništa.

Dakle, Zidan će verovatno čekati Juve, a Alegriju bi sledeća mogla da bude poslednja peta sezona na klupi "Bjankonera" sa kojima je osvojio četiri duple krune.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GoHardCAMPEONES
Monday, 04.06.2018
12:16

Zidan duze vremena nikog nece trenirati.

avatar
NikkiCFC
Monday, 04.06.2018
10:25

Tek ce se videti da je Zidan novi Pep. Los trener.

avatar
Marko7
Monday, 04.06.2018
14:07

Pošto vidim da si stručnjak, a ko je po tebi onda dobar trener?

avatar
Marko7
Wednesday, 06.06.2018
21:12

Pa to mi je i najsmešnije, upravo sam i očekivao da njegov odgovor bude Murinjo ili tako neko. Murinjo, isto troši, dobio 2 puta otkaz u Čelziju, jednom u Realu, u Realu sa kojim je Zidan uzeo 3 puta LŠ on se nije pitao ništa u Evropi. I onda Murinjo trenerčina a Zidan i Pep loši. Nema ništa gore od ovih fan-bojeva nekog kluba.

avatar
Coa Legenda
Wednesday, 06.06.2018
16:22

Ma daj pusti ih.... njima nikad Pep nece biti dobar trener niti bilo ko ko nije iz Celzija.... posto po njima izgleda samo Gvardiola trosi novac... Murinjo,Anceloti, Pelegrini itd ne trose veliki novac na igrace oni sa osrednjom ekipom osvajaju titule...

avatar
Japanac
Monday, 04.06.2018
14:18