Perez dobio ponudu - Hoće li platiti obeštećenje za trenera?

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 30.10.2018.
13:55
Izvor: Sportske.net

Nije u pitanju Maurisio Poketino, radi se o selektoru jedne od najboljih reprezentacija sveta.

Epa/Fernando Alvarado
Epa/Fernando Alvarado

Povezane vesti

Predsednik Real Madrida Florentino Perez dao se u potragu za novim trenerom nakon što je Đulenu Lopetegiju uručen otkaz usled debakla doživeljnog u "El Klasiku".

Patron "Kraljevskog kluba" ima spisak imena koja dolaze u obzir, a na njemu u prvi plan iskaču Antonio Konte, Maurisio Poketino i Roberto Martinez!

Pisali smo zašto Antonio Konte nije spreman da sedne u vruću stolicu, kao i koliko bi novca Real morao da "iskešira" kako bi angažovao menadžera Totenhenama.

Danas je iz Belgije stigla informacija da ni Roberto Martinez nije slobodan i da će Madriđani morati da plate odštetu FS Belgije ukoliko ga žele na klupi.

"Ukoliko neki klub želi da angažuje gospodina Martineza moraće prvo da se dogovori sa FS Belgije. Ne komentarišemo detalje ugovora koje zaposleni imaju sa Federacijom pošto te stvari smatramo privatnim", poručio je Stefan Van Lok u izjavi za agenciju "AFE".

Roberto Martinez ima važeći ugovor sa FS Belgije do leta 2020. godine, odnosno do završetka Evropskog prvenstva koje će biti održano u više različitih zemalja.

Bivši menadžer Evertona napravio je dobar posao sa Belgijom na prethodnom Svetskom prvenstvu, a "Crveni Đavoli" trenutno spadaju u red najjačih reprezentacija sveta.

Struju koja zagovara angažovanje Roberta Martineza predvodi golman Tibo Kurtoa. Belgijanac je ovih dana prenosio lep glas o čoveku sa kojim sarađuje u državnom timu, a sigurno je da bi većina fudbalera Real Madrida pre podržala Martineza nego Kontea.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MunzeKonza
Tuesday, 30.10.2018
17:21

Ajmo Vengeru!!!!

avatar
Badr Hari
Tuesday, 30.10.2018
16:13

Sinisa Mihailovic je slobodan... :D

avatar
Rasel Krou
Tuesday, 30.10.2018
15:35

Neka istresu koliko treba i dovedu Desama.

avatar
Tuesday, 30.10.2018
15:23

Martinez?ahahahaha pa lik je smesan trener koji muceni martinez...

avatar
OGLoc
Tuesday, 30.10.2018
15:07

ovaj real ne zna dje goni

avatar
РВЛТИЗАН И РВЛТИЗАМ
Tuesday, 30.10.2018
15:02

Uzmite Krstajica kad ste vec navalili na selektore Hahaha