Pepu laknulo, stigle dobre vesti iz Sitijeve "ambulante"

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 11.10.2018.
15:56
Izvor: Sportske.net

Napokon.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Belgijski internacionalac i jedan od glavnih igrača Mančester sitija Kevin de Brujne vratiće se na terene Premijer lige ranije nego što je bilo očekivano.

Dvadesetsedmogodišnji igrač sredine terena je odigrao samo 30 minuta na otvaranju sezone protiv Arsenala, ali je onda usledila teška povreda ligamenata kolena i Belgijanac od tada nije igrao. Neke progonoze su bile da će mu biti potrebno više od tri meseca za povratak na teren, ali na sreću Gvardiole i "Građana" oporavak će ipak biti kraći.

Tokom internacionalne pauze, Belgijanac će raditi na kondiciji kako bi već bio u startnoj postavi 20. oktobra protiv Barnlija na Etihadu. Tri dana posle toga gostuju Šahtjoru u okviru Lige šampiona da bi već 29. oktobra igrali u derbiju protiv Totenhema u Londonu.

Do tada bi kreativac plavog dela Mančestera trebao da bude u potpuno spremnoj fizičkoj spremi, sposoban da pomogne ekipi u borbi za vrh Premijer ligi i prolasku u naredno kolo Lige šampiona.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Thursday, 11.10.2018
16:12

Ne bih ga ja rizikovao protiv Barnlija, oni igraju cvrst fudbal i bilo bi bolje da se polako uvodi i ne protiv takvih ekipa.