Pepova revolucija? Hoće li na ovaj način uspeti da reši pitanje štopera?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 16.09.2019.
10:44
Izvor: Sportske.net

Retko smo gledali njegove timove da igraju ovako, ali posle Noriča moraće da pribegne nekim merama...

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Pep Gvardiola mora nešto da "izmisli" kada su u pitanju štoperi. On i dalje tvrdi da nema nameru da i pored povrede Laporta kupuje nove centralne bekove u januaru, ali su Stons i Otamendi na gostovanju Noriču delovali kriminalno.

Šta je rešenje?

Jedno je da uklopi Fernandinja koji je mnogo iskusniji i koji može da igra centralnog beka i to sa Stounsom jer je Otamendi van forme.

Drugo da vrati Kajla Vokera u sredinu i da proba sa 3-5-2, gde bi Kanselo pokrivao desnu stranu. Ovo bi zaista bila revolucija u Pepovoj igri, ali malo je rešenja, primljeni golovi pokazuju da Stouns i Otamendi nikako ne mogu zajedno.

Liverpul ima pet bodova prednosti.

"Imali su i sedam prošle sezone, pa smo bili prvaci. U svlačionici nije bilo povišenih tonova, dosta smo grešili, ali slede nove utakmice, pouka je izvučena",
rekao je De Brujne pred naredni meč u kome Siti u sredu uveče gostuje Šahtjoru u Ukrajini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 16.09.2019
17:12

žalosno siti osetio da će teško do titule ,puki kida

avatar
NikkiCFC
Monday, 16.09.2019
14:47

Kao sto je Maskerana vratio na stopera tako ce i sa Fernandinjom. 3 pozadi nije revolucija jer vec je tako igrao u prvoj sezoni kad nije znao gde bije pa je kopirao Kontea kao i cela liga. A i Voker je igrao desnog stopera u reprezentaciji. Sanea retko pusta i hteli su da ga prodaju tako da se previse prica o jednoj povredi. Mi smo dali 5 komada Volvsima na strani gde retko ko da vise od jednog i to bez 2 prva beka, najboljih vezista Kantea i Rubena i najboljeg krila Odoija, plus Ridiger je izasao zbog povrede na poluvremenu. A i taj Noric smo pobedili na strani. Neka uzme malo da radi.

avatar
bebel
Monday, 16.09.2019
11:51

Ta dva panja (Stones i Otamendi) koštali su zajedno preko 100 miliona.
Mediji su Pepa uzdigli do zvijezda, a sad ćemo vidjeti zna li taj trenerski genije iz postojećeg kadra osposobiti dva solidna stopera ili će opet posegnuti za uvozom u januaru.

avatar
riquelme
Monday, 16.09.2019
11:28

Ma kakvi stoperi!? Covek ima ekipu da igra bez stopera... Plasi se jos uvek da mu se ne povredi De Brujne, malo ga cuva. Verovatno i sa razlogom zbog LS. Ali kada je taj lik u igri sa ostalima na gornjem delu terena, ne moze im niko nista na duze staze. Kada su DB, Silva, Rodrogo ili Gundogan u centrali i gore Sterling, Ageuro i B.Silva oni su u startu imaju gol prednosti. Ako se postavi autobus popice gol od centrale ako se otvore popice 5 komada. Dole su dovoljno dugo zajedno da to stima koliko je dovoljno da ne prime vise od 1 gola.

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 16.09.2019
10:50

Taman posla da ubaci nekog klinca iz akademije, vec vidim kako puva opet 60 miliona za stopera a tako jei pre privao da nece kupovati pa dosao marez

avatar
riquelme
Monday, 16.09.2019
12:12

Spominje se klinac iz Benfike, mada vrlo moguce da i ne uzme nikoga ako to nije neki top stoper. A ne znam koga bi sada mogao da uzme...