Pepova pravila - Dođi namršten na trening i videćeš šta će ti se desiti!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 26.10.2018.
19:56
Izvor: Sportske.net

Razume igrače, ali neke stvari nisu dozvoljene...

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Pep Gvardiola je svestan da igrači nisu zadovoljni, jer ima mnogo dobrih fudbalera na raspolaganju, a ne mogu svi da dobiju šansu. Recimo, Gabrijel Žesus je igrao samo pet puta, Bernardo Silva će izgubiti mesto kad se vrati De Brujne.

"Znam da nije fer, i znam da zaslužuju da igraju, ali u takvom smo klubu, konkurencija je strašna. Mene ne moraju da uveravaju, moraju da uvere svoje drugove da treba da budu u timu. Jasno, kada su profesionalac i daješ sve od sebe i ne igraš, nisi srećan", kaže Pep.

Ali, ne dozvoljava jedno.

"Na treningu ne smeju da donose loše raspoloženje. Loš izraz lica, razočaranje, sve to ne dopuštam, koga vidim, imaće veliki problem", dodaje Gvardiola.

On je odmarao neke igrače u Ligi šampiona, u ponedeljak je derbi sa Totenhemom, imaće problem i sa terenom na Vembliju, 24 časa ranije ovde će biti igran NFL meč.

"Na to ne možemo da utičemo, probaće da srede teren, čeka nas teška utakmica, Totenhem je odličan, imaju sjajnog trenera, ono što je jasno je da ne mogu da ulažu u igrače jer grade stadion. Ali, svejedno, oni su top tim", zaključio je menadžer engleskog šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke