Pepova klauzula će eksplodirati kao bomba, Siti i Arsenal sa novim menadžerima!?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 13.12.2019.
10:00
Izvor: Sportske.net

Izgleda da se stvari kreću ka raspletu, i da ćemo narednog leta videti nova lica...

EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

Izgleda da se stvari razvijaju vrlo brzo.

Kako otkrivaju engleski mediji, Pep Gvardiola ima klauzulu u ugovoru, na kraju sezone može da napusti Siti. Navodno, Španac će i to učiniti, moguće ponovo uzeti odmor od godinu dana, pred nove izazove. Juventus mu već sprema ponudu, mnogi tvrde da je Sari samo prelazno rešenje, odnosno da je angažovan uz Pepov savet.

Sa druge strane, Gvardiola bi mogao da ostane bez pomoćnika, Arsenal je sve bliže odluci da Arteti ponudi višegodišnji ugovor i da mu na taj način pruži garancije da ozbiljno računaju sa njegovim projektom.

Sve to prema tvrdnji "Mirora" vodi ka novom rešenju na klupi Sitija, Maurisiju Poketinu. Argentinac samo treba da bude strpljiv, da odbije ponude koje ima (mada one nisu baš atraktivne, Arsenal, Everton kao i neki južnoamerički klubovi), i na leto bi mogao da sedne na klupu "Građana".

Jasno, sve ovo treba uzeti sa rezervom, Gvardiola je rekao da ostaje, ako ne dobije otkaz, do kraja ugovora, ali ne želi da ga produži. Odlazak Artete bi mogao da ubrza njegovu odluku, mnoge je iznenadio konstatacijom da Siti nije dovoljno dobar da se nosi sa najboljim timovima u Evropi, španskim velikanima, Bajernom, Juventusom...

U svakom slučaju, na leto bi moglo da bude dosta promena u Mančester Sitiju, a ulazak svežeg kapitala u klub daje podlogu za novu igračku revoluciju...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
JC\'90
Friday, 13.12.2019
23:24

Gvardiola treba lepo da se vrati u Barsu i da sa Mesijem osvoji jos jednu, eventualno dve Lige Sampiona. Jer ovako tesko da ce neko od njih ponovo osvojiti. Mozda Barsa ali sa Valverdeom jako tesko.

avatar
Benz9
Friday, 13.12.2019
12:45

Ako odluči otići Arsenal nema šanse da potpiše Artetu..

avatar
NikkiCFC
Friday, 13.12.2019
12:09

Jos jedna neuspesna epizoda Pepa Gvardiole. 2 PL i nula LS za 4 sezone je fijasko!

avatar
Amalainter
Friday, 13.12.2019
11:22

Pa nije jadan Gvardiola dobio dovoljno novca da dovede koga zeli pa zato nisu konkurentni.. 😂
Folirant