Pep surovo realan nakon poraza: "Nema šta, bolji su..."

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 26.12.2018.
23:20
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion se muči, ali nada se da će ova kriza brzo proći.

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Mančester siti je danas ponovo izgubio, ovoga puta od Lestera, a to je treći poraz u poslednje četiri utakmice kada je Premijer liga u pitanju.

Bili su apsolutni favoriti za odbranu šampionske titule, čak i nakon poraza od Kristal Palasa i Čelsije, svi su i dalje mislili da će oni nastaviti da "gaze" ligom, ali nakon današnjeg poraza, jasno je da će to biti vrlo teško, pogotovo jer imaju izuzetno raspoloženi Liverpul, ali i Totenhem koji je sada jedan bod ispred njih.

"Liverpul i Totenhem su to zaslužili, oni dobijaju utakmice, mi ne. Prošle sezone smo bili konstantni, ali ove sezone Liverpul i Totenhem su izuzetni."

"Oni su trenutno bolji od nas, mi to moramo da prihvatimo, ali mi ćemo još da napredujemo, to vam obećavam", rekao je Gvardiola.

Mančester siti naredni meč gostuje Sautemptonu, a zatim sledi utakmica sa Liverpulom, hoće li ovaj okršaj odlučiti borbu za trofej najboljeg na Ostrvu?


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
adidas forever
Thursday, 27.12.2018
20:08

Kada se stvari poslože kako treba onda to samo po sebi i funkcioniše kako treba, bar sve dok Pep ne poželi da se pravi pametan, kao protiv Liverpoola prošle sezone u LŠ ili protiv Reala sa Bayernom ili protiv Intera, Čelzija sa Barsom itd. Krenu li stvari nizbrdo teško će ih Pep dovesti u red.

avatar
CZYNWA
Thursday, 27.12.2018
18:03

E zbog ovoga cijenim Pepa. Pojedini treneri bi sada krivili igrace, sudije, navijace, doktore...