Pep rekao "da" novom klubu, ali...

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 09.05.2019.
19:32
Izvor: Sportske.net

Gvardiola pristao, samo je pitanje tajminga. Šta će uraditi kolos evropskog fudbala, može li da nađe rešenje?

EPA-EFE/DIMITRIS LEGAKIS
EPA-EFE/DIMITRIS LEGAKIS

Povezane vesti

U Italiji je Alegri i dalje tema dana, ćutao je i samo se nasmešio na pitanje novinara da li će zaista otići posle pet godina, a Anjeli nije u Torinu, mada se čini da je Juventus prećutno stavio do znanja da se petogodišnji ciklus trenera završio.

Ostaje da nađu zamenu, kako smo rekli, prva meta Nedveda i Paratićija je Konte, ali Anjeli je skeptičan, odnosi su zategnuti, nije oprostio legendi kada je otišla usred priprema 2014. godine.

Međutim Juventus nema neko rešenje, Dešamp je pominjan kao i bivši igrač i kao bivši trener, zatim su mediji kandidovali Sarija, a Gazeta delo Sport tvrdi da Juventus razmišlja o nekom prelaznom rešenju.

Razlog je Pep Gvardiola.

On je navodno pristao još pre par meseci kada se Zidan vratio u Real da dođe u Juve, ali je tražio da to bude u leto 2020. kako bi ostao još jednu sezonu u Sitiju. Tada je Anjeli činilo se želeo da još sezonu zadrži Alegrija, međutim problemi koji postoje u svlačionici su ga pokolebali. Sportski sektor je jasno za angažman Kontea, Nedved i Paratići smatraju da tu nema rizika, poznaje okruženje, ima drugačiji stil od Alegrija, ali sa ovim timom bi nastavio da pobeđuje u Italiji bez problema.

Sve drugo, po njima je pitanje uklapanja.



Alegri je navodno tražio od Anjelija prilikom poslednjeg razgovora da bude prodat Dibala, da ima veću ulogu u angažovanju pojačanja, kao i veći novac za ugovor. On je tražio jasne smernice kada su u pitanju odbrana i vezni red, nije zadovoljan ni Pjanićem, međutim, kako smo već i pisali, u toj borbi sa igračima, osuđen je na poraz. Time je samo povećao pritisak na Anjeli da razreši situaciju, videćemo kako će se sve završiti, ali ostaje da bi Konte bio najbezbolnije rešenje...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Friday, 10.05.2019
07:33

Verujem u pricu o Gvardioli jer on moze da trenira samo najbogatiji tim u nekoj ligi.

avatar
Misosesic
Thursday, 09.05.2019
20:22

Nisam siguran kako bi se Ronaldo postavio na dolazak Gvardiole nakon svega sto se izdesavalo izmedju njih dvojice i sto su izjavljivali jedan o drugom,to se izgleda konstantno zaboravlja u ovim pisanjima na relaciji Gvardiola-Juventus.A sto se Kontea tiče Juventus tu nista ne dobija.Konte nista bolji trener od Alegrija nije,po meni cak možda i lošiji.Samo dobijaju rizik sukoba sa nekim novim igračima koji nisu bili tu kad je Konte bio u Juventusu.

avatar
amigo999
Thursday, 09.05.2019
20:06

Prelazni rok ce biti paklen...