Pep o porazu od Totenhema: "Već viđeno, bili smo bolji!"

Autor: Stefan Matić
nedelja 02.02.2020.
22:06
Izvor: Sportske.net

Katalonski stručnjak podelio svoja zapažanja posle večerašnjeg derbija.

EPA-EFE/Lynne Cameron
EPA-EFE/Lynne Cameron

Povezane vesti

"Pevci" su verovatno stavili tačku na ovogodišnju Premijer ligi, makar kada se govori o novom šampionu. Branilac trofeja Siti je večerašnjim porazom od 2:0 udaljen čak 22 bodova od Liverpula, jasno je da će "građani" morati da prepuste tron.

Pep Gvardiola je održao dosta dug govor svojim momcima u svlačionici, po nekim izvorima čak i 45 minuta što bi moglo da dovede do njegove kazne zbog kašnjenja na konferenciju za medije.

"Igrali smo dobro, ali smo izgubili. Ponovo. Dali su dva gola iz dva šuta. Nemam mnogo toga da kažem o samoj igri. Moramo da prihvatimo poraz i da ga analiziramo. Iskreno mislim da smo igrali veoma dobro", izjavo je Pep za Skaj Sport.

Ovo je bila prava "murinjovska pobeda", Totenhem je zabeležio samo tri udarca ka gola od toga dva su završila iza Edersona.

"Da li bi trebalo da budem kritičan nakon ovakve igre? Oni su bili lošiji. Mi smo stvarali šanse i primali golove. Desilo nam se to već nekoliko puta ove sezone. Ključan momenat je bio crveni karton. Na poluvremenu smo pričali o tome da moramo da budemo obazrivi, žuti kartoni su deljeni veoma brzo", završio je Gvardiola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RaZZoR (6xx)
Monday, 03.02.2020
01:34

Murinjo stari vuk parkira svoje oruzane snage pred gol, a onda iskoristi najnovoju haubicu kupljenu prije par dana iz Holandije, a onda i ovjeri siti ko drugi nego stari znalac mali Koreanac.