Pep nije najbolji u PL, kome ide titula?

Autor: Nikola Miloradović
petak 07.08.2020.
13:55
Izvor: Sportske.net

Četiri kandidata za titulu najboljeg trenera Premijer lige.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Pisali smo danas ko se sve našao u konkurenciji za najboljeg igrača i najboljeg mladog igrača Premijer lige, više OVDE.

Sada je obelodanjeno i ko se našao na listi kandidata za nagradu najboljeg trener elitnog engleskog takmičenja.

U izboru su se našla četiri stručnjaka, Jirgen Klop iz Liverpula, Frenk Lampard iz Čelsija, Brendan Rodžers iz Lestera i Kris Vajlder iz Šefild junajteda.

Na listi nema Pepa Gvardiole, iako je njegov tim završio drugi na tabeli sa 81 osvojenim bodom, a "Građani" su pritom osvojili i Karabao kup i Komjuniti šild.

Frenk Lampard je sa mladom ekipom Čelsija izborio četvrto mesto i Ligu šampiona, Rodžersov Lester je igrao atraktivan fudbal tokom cele sezone i tek u poslednjem kolu su "Lisice" ostale bez plasmana u LŠ, dok je Vajlder fantastično sa klupe predvodio najveće iznenađenje šampionata, Šefild junajted, "Blejdsi" su u prvoj sezoni po povratku u elitu zauzeli deveto mesto na tabeli sa 54 osvojena boda, do samog kraja su se borili za mesta koja vode u Evropu.

Ipak, čini se da će nagrada završiti u rukama Jirgena Klopa, koji je "Redsima" doneo prvu titulu u Engleskoj posle 30 godina i to u dominantnom maniru, sa 99 osvojenih bodova.

OVDE možete ostaviti svoj glas.

Baner Liga Sampiona


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boginja iz Bergama
Friday, 07.08.2020
17:51

Hahah pa zar ima dileme ? Ja ne znam ovo pred kraj sezone ko je uzeo nagrade za menadzera mjeseca, od pocetka sezone Klop je svaki mjesec bio pobjedinik...Smijesno je Gvardiolu uopce pominjat, pogotov jer su ostali 20 tak bodova iza Klopove porodice...cao zdravo Liverpul Henderson Klop potpuno zasluzeno,da Alison nije bio povredjen sad bi imao i on nagradu...

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 07.08.2020
14:34

Definicija najboljeg trenera je da u odnosu na kvalitet tima uradis vise od ostalih. Pep ima fantastican tim, po (bar) dva odlicna igraca na svakoj poziciji, a nije uopste bio ni u trci za titulu, nema se tu sta dodati.

avatar
Rio48
Saturday, 08.08.2020
02:21

Bravo!
Licno, samo tu definiciju i postujem.
Stoga, ako nju sledimo, ove sezone cuda su pravili treneri: Vulvsa, Barnlija i Sautemptona.
Sva trojica su sa skromnim budzetima i rosterima (Barnli i Sautempton pogotovo) uradili odlican posao.

avatar
The Red Army
Monday, 10.08.2020
15:25

Vajlder iz Sefilda je uradio bolji posao od svih tih koje si nabrajao, ubedljivo

avatar
Z
Friday, 07.08.2020
14:22

Lampard je bez transfera i sa afirmacijom klinaca stigao do LS, Shefild je napravio NEVEROVATAN rezultat, Rodzers je isto odradio solidan posao ali ke uprskano na kraju (mada su ga povrede masakrirale), svakako bi Klop ovo trebao da uzme lagano.
P. S napomenuo bih i Nuna Espirita S., Wolfsi rade ozbiljan posao vec dve sezone i cini mi se da ih ljudi ne shvataju bas najoubiljnije

avatar
Boginja iz Bergama
Friday, 07.08.2020
17:52

Jako jako los pocetak sezone gdje su Vulvsi igrali ligu evrope od 15 tog njesta su bili u prilici sa budu u top 4, dosta los kraj sezone, bice opasan tim u borbi i za ls i za el sl sezone.

avatar
Stevan Mikša
Friday, 07.08.2020
14:14

Krisu bi mogla da se uruci neka specificna nagrada, koja bi se dodeljivala svake godine za najveci uspeh u odnosu na ocekivanja, budzet, da ne kazem u odnosu na kvalitet igraca. Ne vidim bilo koju logiku da priznanje za najboljeg trenera dobije neko osim Klopa.

avatar
Barca4ever
Friday, 07.08.2020
14:02

Jeste klop genije, tata igre ali ove godine Lampard je prijatno iznenadio. Izborio LS a svi su ocekivali da ce jedva i LE,jos je afirmisao neke mlade igrace u prvi tim.

avatar
_mladen_
Friday, 07.08.2020
15:10

Bože pa nije baš da Lampard nema tim i da nema kvalitetne igrače. Previše se priča kao da je uradio ne znam šta, a imao je sreće što su se svi okolo raspadali.

avatar
äxwell
Friday, 07.08.2020
16:39

Ispade da igra sa klincima a na svim pozicijama ima po jednog iskusnog igraca koji je osvojio titulu..

avatar
Le Tissier
Friday, 07.08.2020
14:00

Klop je realno najbolji ove sezone iako je bilo ocekivano da se bori za titulu. Vajlder i Lampard napravili najveca "cuda" ove sezone, tj. bili bolji nego sto se ocekivalo na pocetku.