Pep napušta "Etihad"? - Siti razmišlja samo o dva imena!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 26.10.2020.
10:30
Izvor: Sportske.net

U slučaju odlaska ko bi bio adekvatni naslednika Katalonca.

EPA-EFE/Alex Livesey
EPA-EFE/Alex Livesey

Povezane vesti

Mančester Siti nije krenuo najbolje u novu sezonu.

"Građani" su posle remija sa Vest Hemom (1:1) na poziciji trinaest sa svega osam bodova iz pet odigranih utakmica. Sutra gostuju Marseju u okviru drugog kola Lige šampiona, podsetimo u prvom su "građani" slavili sa 3:1 protiv Porta dok su Francuzi izgubili sa 1:0 od Olimpijakosa.

Ono što brine navijače, ali i čelnike engleskog kluba jeste šta će biti sa Pepom Gvardiolom.

Kataloncu ističe ugovor po kraju ove sezone, ostalo mu je još osam meseci - Siti će tako voditi pet godina, što je više nego u Barseloni i Bajern Minhenu.

Čelnici kluba sa "Etihada" žele da zadrže svog trenera, Gvardiola zarađuje oko 15 miliona funti na godišnjem nivou, ali Kataloncu nije strano da napusti klub ukoliko oseti da ne može više da doprinese sredini.

U tom slučaju, Siti je 'pikirao' dva imena kao naslednike - Maurisija Poketina i Julijana Nagelsmana.

Nagelsman

Argentinac je bez angažmana još od odlaska iz Totenhema kada ga je nasledio Žoze Murinjo. Bivši trener Espanjola i Sautemptona se dovodi u vezu sa gotovo svakom klupom nekog većeg tima tokom proteklih meseci.

Sa druge strane Nagelsman nastavlja da briljira u Lajpcigu. Posle polufinala Lige šampiona prošle sezone, "bikovi" su trenutno i lideri Bundeslige sa 13 boda iz pet odigranih utakmica.

Naravno sve zavisi od odluke Pepa Gvardiole.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke