Pep napravio veliku promenu u veznom redu, Poketino iznenadio! (SASTAVI)

Autor: Nikola Miloradović
subota 20.04.2019.
13:08
Izvor: Sportske.net

Drugi put u ovoj nedelji Mančester siti će ugostiti Totenhem.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

U pravom fudbalskom spektaklu odigranom u sredu, Mančester siti je savladao Totenhem sa 4:3 na svom stadionu, ali je prolaz u polufinale izborila ekipa Maurisija Poketina, kako su u provm susretu na svom stadionu "Pevci" slavili sa 1:0.

Danas od 13:30h se ove dve ekipe ponovo sastaju, ovoga puta u okviru 35. kola Premijer lige.

Mogli bi Sparsi da se ispreče Gvardiolinoj ekipi i na putu ka titulu u Premijer ligi, kako Siti ima dva boda manje od vodećeg Liverpula, uz utakmicu manje.

Gvardiola je napravio nekoliko promena u odnosu na meč pre par dana, u odbrani su umesto Kompanija i Mendija šansu dobili Stouns i Zinčenko, dok je u veznom redu Davida Silvu zamenio Fil Foden.

Što se tiče Totenhema, najveća promena je na golu, gde je šansu dobio Gazaniga, umesto Ljorisa koji je u prethodnih šest duela na "Etihadu" primio čak 21 gol. Poketino je izjavio da je manja povreda Francuza sprečila da se nađe u postavi.

U startnih 11 i je i Erik Dajer, tek drugi put u 2019. godini, počeće meč i mladi Huan Fojt, a u startnoj postavi je čak pet defanzivaca.

Mančester siti: Ederson, Voker, Stouns, Laport, Zinčenko, Gundogan, De Brujne, Foden, B. Silva, Sterling, Aguero

Totenhem: Gazaniga, Aldervejreld, Sančez, Vertongen, Fojt, Dajer, Eriksen, Dele Ali, Dejvis, Son, Moura


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 20.04.2019
14:20

Vi ste ovde sad nesto menjali, definitivno nije bio takav prelom u sastavu Totenhema:-D Cak verovatno ni tog pasusa iznad posvecenog Eriku, a na TM pise da je on povredjen (kuk) i da se ne zna kad ce se vratiti na teren, stvarno ne znam vise.

avatar
Algebrons
Saturday, 20.04.2019
13:23

Da li je ovo prvi put u istoriji fudbala da jedan tim počinje utakmicu sa 5 klasičnih štopera (Vertongen, Aldervejreld, Fojt, Sančez i Dajer) od kojih jedan po potrebi može na zadnjeg veznog (Dajer). Murinjo će ovo shvatiti kao izazov...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 20.04.2019
13:37

Gde ti ovde vidis Dajera? On je prvenstveno zadnji vezni, a ne da tu igra po potrebi. Tobi moze desnog beka, Fertongen levog, nisu ni to bas oni klasicni stoperi.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 21.04.2019
22:09

Svaka ti cast, neka si mi rekao. Dajer nije stoper i to vrlo dobro znas i ti isto kao sto mislim da znas i za ovu dvojicu. Inace, juce je prvo pisalo da ce igrati Vanijama, posle je ispalo da od pocetka pise Dajer, ali, dobro:-D

avatar
Algebrons
Saturday, 20.04.2019
15:49

Pazi, Gazaniga je jednom na treningu Sotona igrao štopera, tako da ni on nije klasičan golman.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 20.04.2019
13:21

Hajde, Pevci, kljucnite ih!