Pep najbolji u aprilu!

Autor: Stefan Matić
utorak 07.05.2019.
13:57
Izvor: Sportske.net

Stručnjak Mančester sitija poneo laskavo priznanje drugi put u zadnjih tri meseca.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Sinoć je Gvardiola imao jednu od teži utakmica ove sezona, na sreću "Građana" u grotlu "Etihada" je savladan Rodžersov Lester te je otvoren put ka novoj tituli na Ostrvu.

Katalonac je takođe proglašen najboljim trenerom u aprilu mesecu gde su njegovi puleni imali učinak od stopostotan učinak u Premijer ligi, treći mesec zaredom.

Ovo je njegovo sedmo ukupno priznanje na engleskim terenima, u prethodnom mesecu je savladao timove poput Totenhema, Mančester junajteda, Kardifa, Kristal Palasa i Barnlija.

Iza Gvardiole drugo mesto u glasanju je zauzeo njegov najveći konkurent ove sezone Jirgen Klop, dok su iza pomenutog dvojac ostali Skot Parker i Nuno Espirito Santo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rasel Krou
Tuesday, 07.05.2019
14:06

Gvardiola je prevara od trenera, ide samo u jake klubove gdje ima neogranicen budzet. Ako je veliki trener neka uzme prosjecan klub kao sto je Luzerpul, neka ulozi tricavih 470 miliona i neka za 4 godine osvoji velikih 0 trofeja kao sto je to uradio veliki mag Flop.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Tuesday, 07.05.2019
14:05

Od kako je u Sitiju ,nije mnogo vise ulozio od Klopa u Liverpulu ,a ostvario je daleko vise uspeha. Naravno ,Siti je imao mnogo bolju osnovu kada je Gvardiola dosao u odnosu na ono sto je Klop zatekao u Liverpulu . Jeste to znacajno ali utisak je da je Liverpul morao bar jedan trofej da osvoji ,igrali su 3 finala ,a ove sezone su prokockali titulu u PL. Nije jos gotovo ali je neophodno pravo cudo da nesto osvoje ove sezone.

avatar
Barca4ever
Tuesday, 07.05.2019
16:26

Kakva crna osnova,morao je da uradi smenu generacije I to je doktorski uradio. Igraju potpuno novi stil igre.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Wednesday, 08.05.2019
07:25

Aguero,De brujne,Sterling,Fernandinjo,Kompani ... Osnova je bila tu