Pep i reprezentacija, što da ne!

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 22.11.2018.
13:11
Izvor: Sportske.net

Da li bi to bila dobitna kombinacija i koji tim bi vodio?

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Pep Gvardiola, bivši igrač Barselone, sada trener Mančester sitija, čovek koji je osvojio praktično sve što može da se osvoji. Veliki stručnjak u svom poslu.

Dokazao se u La Ligi kao trener Barselone, dokazao se u Bundesligi kao trener Bajerna (iako mu većina zamera što nije osvojio Ligu šampiona sa ovim timom), dokazao se u Premijer ligi sa Mančester sitijem (iako su svi bili ubeđeni da će morati da odustane od svoje filozofije ako želi da osvoji nešto na ostrvu).

Pep jeste produžio ugovor sa "Građanima" i ostaće nešto duže u ovom klubu nego što je to bio slučaj sa Barselonom i Bajernom, ali svi znaju da je Španac neko ko uvek traži nove izazove i koji želi da se dokaže u što više liga, na što više različitih pozicija...

Gvardiola je juče bio glavni predavač na Univerzitetu u Liverpulu, u pitanju je odsek za moderne jezike i kulturu. Dobio je jedno vrlo interesantno pitanje. Naime, pored pitanja vezanih za sport, kulturu, politiku, menadžer grada je pitao Pepa da li postoji nešto što nije osvojio kao menadžer i koje su njegove želje u budućnosti.

"Želeo bih da budem menadžer u nekoj reprezentaciji. Pre ili kasnije, to će se dogoditi. Želeo bih da na svaka tri dana budem uključen u fudbal, ali da budem višpe smiren, da igram više golf...Trenutno nemam vremena za golf, tako da, sigurno će se desiti. Ukoliko budem dobio šansu i neka reprezentacija me bude želela, ukoliko pokucaju na moja vrata, sve je moguće", odgovorio je španski trener.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marco Popovich
Thursday, 22.11.2018
19:09

Ne bi mogao onda u repki da kupuje rezerve za 50 miliona :D

avatar
riquelme
Friday, 23.11.2018
01:08

Ne brini se! Ziheras je to... Uzece najbolju reprezentaciju u tom trenutku. Vrlo jednostavno, kao i sto bira klubove. Gde je na svakoj poziciji ima bar 1 do 2 igraca u 5 najboljih na svetu plus dovede jos 4-5 bombi i onda krece "nauka" i gistru revolucija fudbala. Kao i Murinjo sa Celzijem tako i on sa Sitijem. Barsa je gazila i bez njega to je dokazalo 2 trenera u Bajernu nista nije uradio sto nije svaki trener koji ih je vodio tako da verujem da uzima Francusku ili Belgiju ako bude u naredne 4 godine. ZIHERAS!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 22.11.2018
16:44

Ako zeli nesto da osvoji na Ostrvu? A ko je onda bio prvak prosle sezone?

avatar
MaNcHesTeR_ed
Thursday, 22.11.2018
16:03

Ajde doji u Srbiju i osvoji SP ako si trener...

avatar
Burazer
Thursday, 22.11.2018
15:17

Evo ti prilike Kokeza, daj mu sve sto trazi, pa da vidis da nije do novca nego do vas iz saveza.