Pep "doneo" Barsu u Englesku i to u najgorem smislu?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 17.03.2018.
13:46
Izvor: Sportske.net

Gvardiolin Siti dominira u Premijer ligi poput Barse svojevremeno, ali sa Kataloncem je stiglo još nešto, savez je zabrinut, a neka poređenja se neodoljivo nameću...

EPA-EFE/WALTER BIERI
EPA-EFE/WALTER BIERI

Povezane vesti

Mančester Siti dominira u PL, ali je engleski savez izrazio zabrinutost, naime Pepovi "Loši momci" neprestano ponavljaju iste stvari.

Zbog prigovora i verbalnog napada na sudiju kažnjeni su 50 000 funti, jer ne mogu da kontrolišu igrače.

Takođe, pod lupom je ponašanje Aguera i Silve i agresija prema sudiji Entoniju Tejloru nakon što je isključen Fabijan Delf.

Ovo je treći prekšaj slične vrste u poslednjih 16 meseci, incidenti protiv Čelsija i Liverpula su takođe bili uzrok za novčane kazne od po 35 000 funti.

Savez izražava zabrinutost zbog ponašanja Gvardiolinog tima, a pojavljuju se i komentari da je duh nekadašnje Barselone preneo u Siti.

I to ne u najboljem, već najgorem smislu, kada je u pitanju prigovaranje sudijama, pretnjama, žutim kartonima zbog svađe sa arbitrima. Pre dolaska Gvardiole, dve godine nisu dobili karton zbog prigovora.

Sam Gvardiola se sukobljavao sa sudijama jer tvrdi da su njegovi igrači izloženi brutalnosti rivala, a direktori kluba su razgovarali o tome sa šefom engleskih sudija, Majkom Rajlijem.

Tročlana komisija FA će ispitati sve što se dešavalo, izrazili su zabrinutost, ali tek nekoliko akumuliranih novčanih kazni ili ozbiljno kršenje pravila bi značilo da bi Sitiju bili oduzeti bodovi. I to ne ove sezone, već na početku naredne što bi ih teže pogodilo.

No, čini se da je ovo samo daleka pretnja za lidera i novog šampiona Engleske, mada će u budućnosti morati da se uzdrže sličnih scena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

24 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Saturday, 17.03.2018
20:49

Mislim da bi direktan crveni karton zbog drugog prigovora sudiji resio problem. 😌 Jednom ti progledam kroz prste, drugi put letis napolje, pa sledeci put opet glumi magarca ako ti se isplati.

avatar
Ivanp
Saturday, 17.03.2018
18:47

smejurija..sve to je dozvoljeno,ko pretera tu je sudija,var,naknadne kazne itd..mislim ko jos vjeruje da ce city prestati sa tim,igraju takav fudbal to nije nista cudno,podigli su nivo igre da ce ih tesko skinuti i sledece sezoen!!

avatar
NikkiCFC
Saturday, 17.03.2018
17:27

Mislim da ljubitelji engleskog fudbala nisu svesni koliko je ovo veliki problem. Ja sam jako zabrinut za nasu ligu zbog Pepa i toga sto radi. Rezultati na stranu, nisu bitni, ova sezona se desava jednom u 100 godina, radio je on ovo i prosle sezone. Ne oduzimam nista od njihove titule, zasluzeno sve, ali setimo se da su im sudije donela bodove u 4,5 meceva. Tako da on nema pravo bilo sta da prica a najglasniji je. Ovo kao zeli da zasitite igrace je mnogo opasna izjava. Zeli da stvori situaciju kao u spaniji gde cim pipnes (ili ne pipnes uopste) nekog igraca Barse odma faul. To bi bila smrt za PL. Nikako ne nasedati na Pepove izjave. Vidi se lepo da je i simulaciju uveo. Sterling, Aguero, Silva cesto simuliraju. Otamendi, Ferna i Aguero su najprljavi igraci lige sa cesto uzasnim startovima a opet Pep od nekog trazi da zastite igrace lol. Treba biti oprezan, Pep je najveca opasnost za dobrobit PL.

avatar
Logika i argumenti
Saturday, 17.03.2018
18:38

A ti nisi video startove za zatvor nad saneom,jesusom,de brujneom? Vidi se da ti je komentar pristrasan i nikako objektivan...Najglasniji je Murinjo a ostali ne znam kada su se zalili sem toga sto je gvardiola sugerisao da savez mora da stiti igrace ne samo sitija vec svih ekipa..Na kraju da skratim pricu komentar ti je nebuloza

avatar
sawyer james
Saturday, 17.03.2018
18:54

jao da , sta cemo sada , ovo je kraj za pl , prestani molim te , nasi igraci i jesu bili izlozeni ostrim startovima i naravno da ce traziti zastitu , jer ako onakav start nad saneom nije bio za crveni onda ne znam sta je , sto se tice pomaganja , svaka ekipa nekad dobije vetar u ledja od sudija , nesvesno verujem , a to da je aguero najprljaviji igrac uz otamendija je stvarno smesna izjava , fernandinho jeste agresivan i cesto bude ostar , ali nije prljav igrac , ono sto je radio vas costa je cist primer prljavog igraca

avatar
REDsYNWA
Saturday, 17.03.2018
17:25

Bas su se u sitiju zabrinuli ..Evo razmisljaju da mu daju otkaz ..

avatar
sikser1
Saturday, 17.03.2018
16:52

premier liga je teletabis liga i Pep je to dokazao

avatar
El Clásico leyendas
Saturday, 17.03.2018
16:17

ko se seca Gvardiole kao igraca , zna kakav je to simulant i provokator bio. zakaci se sa protivnickim igracem i unese mu se u lice a onda padne na zemlju kao da ga je ovaj nokautirao a pipnuo ga nije.

avatar
Saturday, 17.03.2018
15:44

Koliko lose sude i treba da se zale. Ne samo Gvardiolini, nego cela liga da ih smara...

avatar
dock
Saturday, 17.03.2018
15:42

Pa, to sto ranije nisu imali zuti za prigovor pokazuje koliko su bili mlitavci i koliko je malo zelje bilo u njima. Sad su ocito nalozeni. Zasto to ikome smeta?

avatar
Mangus
Saturday, 17.03.2018
15:31

Prvo, drugo upozorenje i onda uzmi bodove. I kraj. Sta jma da se buni, igra u engleskoj, ne u spaniji, nek se prilagodi

avatar
HALAMADRID1233
Saturday, 17.03.2018
14:52

I Mesi u poslednje vrijeme baš napada sudije i prigovara 2 minuta.

avatar
Logika i argumenti
Saturday, 17.03.2018
18:39

Opusteno bolji je od Ronalda i urnisao je Real.Nista ne mozes da uradis povodom toga sem da se jedes u sebi...Sportski pozdrav

avatar
Logika i argumenti
Monday, 19.03.2018
16:10

Ja za Barsu navijam od 2005 kada su imali jedan trofej evropskog prvaka i oko 16 titula lige...Znacajno su od njih bolji bili klubovi poput Reala,Liverpula,Uniteda,Milana,Juventusa i Bajerna...Cak su Ajaks,Benfika i Porto bili bolji...Ja sam prvo navijac Crvene Zvezde pa onda Barselone a to sto pricam za Mesija je jednostavno tacka koja Realovce najvise boli zato je i pominjem...Sto se mene tice ja nemam problema sa tim posto znam da je Mesi najbolji i pored mene to znaju svi bez obzira ko sta osvajao...Jedino navijaci Ronalda i Reala osecaju potrebu da izbacuju neke statistike i rekorde kako bi stavili svog idola u recenicu sa mesijem iako znaju da je mesi bolji...Zato vas i sprdam bas iz tog razloga sto vas to najvise boli i sto je pod mesijem barsa pobedila u duplo vise el klasika nego real pod ronaldom....Niko nije osporavao figa i brazilca ronalda jer su bili bolji od barsinih igaca takodje niko ne osporava mesij da je najbolji sem nekolicine vas koje uzivam da zadirkujem...Sportski pozdrav :-)

avatar
HALAMADRID1233
Sunday, 18.03.2018
15:46

Zezam se druže,opušteno navijaču ne Barse,nego Mesija,ovakve navijače mrzim,ne navijaju za svoji klub,pljuješ Valverdea koji vas je digao iz propasti,samo pričaš o Mesiju,to je dokaz da kad Mesi ode iz Barse,da nećeš navijati za Barsu

avatar
Agent Provocateur
Saturday, 17.03.2018
14:50

Ajde neka mi neko normalan objasni kako stati smiren kada oni mesari koji su ocigledno pokusavali da izlome De Brajnea, Sanea, Sterlinga itd ne dobiju ne crveni, ne dobiju ni zuti, cak im se ni faul ne svira ? Kako ?

avatar
Logika i argumenti
Saturday, 17.03.2018
18:40

Konacno neko ko ustvari gleda utakmice i zna kako stoje stvari

avatar
brekbaCh1
Saturday, 17.03.2018
19:53

Engleska, oduvek je tako bilo.