Pelegrini poredio svog igrača sa legendarnim Italijanom, da nije malo preterao?

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 24.08.2018.
19:40
Izvor: Sportske.net

Vest Hem je doveo mnogo novih igrača, pa im je potrebno vreme da se uigraju, a trener pokušava da im podigne samopouzdanje.

Beta/Tim Goode/PA via AP
Beta/Tim Goode/PA via AP

Povezane vesti

Potrošili su mnogo para, doveli na papiru vrhunske igrače, doveli izuzetnog trenera, ali rezultati u prvo dva kola su razočaravajući. Navijači se nadaju da je to samo početak i da će konačno proigrati, a najbolji način da to urade je sutra, u gradskom derbiju protiv Arsenala, a jedan momak će imati motiv više na terenu.

"Čekićari" su doveli Džeka Vilšira iz Arsenala, a stigao je kao slobodan igrač i kao igrač koji u Arsenalu nikada nije pokazao svoj puni potencijal.

Dzek Vilsir

"Mnogi od vas će se setiti kako je Juventus izgledao pre četiri ili pet godina. Oni su tada imali jednog igrača koji je držao vezni red, a to je bio Pirlo, a Pirlo i Džek su isti, oni imaju iste karakteristike", rekao je novi trener Vest Hema.

"On nije defanzivni vezista, on je slobodniji kada izađe sa naše polovine, morate da ga pustite da uživa u momentu. Mislim da je previše pritiska na njemu."

Jasno je da će mu utakmica protiv Arsenala biti veoma bitna, kao i to da Pelegrini želi da upumpa samopouzdanje svom igraču, ali porediti ga sa takvom legendom kao što je Andrea Pirlo?

Sutra će se sastati Arsenal i Vest Hem, a utakmica počinje u 16h.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Di Stéfano
Friday, 24.08.2018
22:29

Nije mnogo pogresio. Strasan igrac

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 24.08.2018
20:19

Malo je preterano ali Vilser je najbolji Engleski vezista! Ja sam ga voleo videti u Celsijevom dresu!

avatar
razzorNo1
Friday, 24.08.2018
20:00

volio bi da ispadnu vise nego hljeba se najest...svako ljeto 15 novih imena love top 4 lafo pa evropu pa zlatna sredina pa jedva se izvuuku na kraju... Bilicu se posrecilo jednom ne mozes care od ovog napravit dobro

avatar
RealisticChelseaFan
Friday, 24.08.2018
19:57

Pa nije rekao da su po kvalitetu slicni, nego po stilu igre. I Radonjic je slican Nejmaru, ali to ne znaci da su jednako kvalitetni.

avatar
Rui Costa 10
Friday, 24.08.2018
19:54