Pelegrini ima podršku iako su "Čekićari" katastrofalno otvorili sezonu?

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 02.09.2018.
15:07
Izvor: Sportske.net

Engleski mediji o budoćnosti Manuela Pelegrinija u Vest Hemu.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Vest Hem je sezonu započeo sa čak četiri poraza, nisu osvojili poen od starta nove sezone, a postigli su samo 2 gola i primili čak 10!

Potrošili su preko 100 miliona funti, dovedeni su fantastični igrači, makar na papiru, navijači su bili presrećni, a ono što je možda i najvažnije, doveli su pravog trenera! Ali nešto ne štima, ili je samo potrebno malo više vremena da se ovaj tim sa novim trenerom uigra, a ono što je najbitnije za čileanskog trenera, ima punu podršku vlasnika.

Manuel Pelegrini se činio kao pravi izbor, čovek koji je spreman za velike rezultate, ali očigledno je i njemu potrebno malo više vremena, a vlasnici su uvereni da će njihov tim izgledati fantastično na terenu nakon reprezentativne pauze.

Vlasnici kluba su toliko želeli Pelegrinija, da je logično što on sada ima toliko kredita uprkos ovakvom otvaranju sezone. Ono što je pozitivno za "Čekićare" je što sledi pauza zbog reprezentacija, a Pelegrini će imati nešto više vremena da dovede svoj tim u red.

Takođe, Pelegrini tvrdi da igrači naporno rade na treninzima i da je on zadovoljan kako se stvari odvijaju van terena i da će se to uskoro isplatiti.

Bivši trener Mančester sitija i Reala je rekao da je najveći problem to što su ispustili 6 poena kod kuće, i da očekuje da njegov tim počne da osvaja bodove.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Sunday, 02.09.2018
16:21

Samo lagano. Proradice srbin jos bolje

avatar
Los Vikingos
Sunday, 02.09.2018
15:53

Nekako mi je krivo kada vidim kakvu ekipu ima West Hem a kakve rezultate postizu u zadnje vrijeme. Oni su tim za gornji deo tabele...

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Sunday, 02.09.2018
15:39

Ovaj Pelegrini kakav je doktor ima da popije otkaz pre Murinja, sto je samo po sebi uspeh.