Peh za Solskjera, dva prvotimca van stroja pred ključni deo sezone!

Autor: Nikola Miloradović
petak 15.02.2019.
17:42
Izvor: Sportske.net

Nakon poraza od PSŽ u Ligi šampiona, loše vesti nastavile da se nižu.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Ole Gunar Solskjer je u utorak doživeo prvi poraz na klupi Mančester junajteda, bolji je bio PSŽ i to na "Old Trafordu" (0:2).

Težak zadatak je pred "Đavolima", kada je u pitanju plasman među osam najboljih u LŠ, ali ih čeka i velika borba u PL za jedno od prva četiri mesta, kao i u FA kupu, gde za rivala imaju Čelsi u petoj rundi.

U naredne tri nedelje odigraće duel sa Čelsijem u FA kupu, ligaške mečeve sa Liverpulom, Kristal Palasom i Sautemptonom, kao i revanš susret osmine finala Lige šampiona protiv PSŽ.

Za pomenute duele Solskjer najverovatnije neće moći da računa na dva standardna prvotimca, Džesija Lingarda i Entonija Marsijala.

Naime, prema informacijama iz Engleske, obojica će zbog povreda van stroja provesti oko dve do tri nedelje, pa bi u najboljem slučaju mogli da budu spremni za revanš meč Lige šampiona u Parizu.

Van stroja je trenutno i Aleksis Sančez, pa je jasno da je Solskjer u problemu, posebno jer je FA kup bio jedina realna šansa za "Đavole" da se domognu trofeja ove sezone, a protiv Čelsija će na "Bridžu" morati da nastupi bez tri bitna igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Saturday, 16.02.2019
13:24

Sancez nije bitan igrac, vec rotacija.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Saturday, 16.02.2019
02:31

Ole, daj klince.. Čonga pre svih, mani me Mate i Lukakua ljubi te brat..

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 16.02.2019
15:41

Mene onaj Cong ne greje nesto. Nadam se da gresim,al nesto mi se cini da nema nista od njega.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Friday, 15.02.2019
20:08

Ono sto see ocekivalo, krenule povrede igraca Koji nemaju zamenu.Ej, kad je Lingardovo odsustvo hendikep onda shvatis kakve igrace I'ma Junajted! Da onaj Sances pokazuje znake zivota I ajde. Ako bude deo postave I nista ne pokaze, prodaja na leto obavezna. Valjda cemo bar Palas dobiti, da se vija to 4. mesto, Celzi moze da nas okenja jer igra karastrofalno, Liverpul prejak I sa punim sastavom.

avatar
Antihepi
Friday, 15.02.2019
19:00

Лукаку и Мата,уз Рафшорда од почетка... Мучно у најави.

avatar
Adi237
Friday, 15.02.2019
19:43

Gubimo obadvije utakmice ne znam ako bude mata igrao jer je prespor totalno a protivnici prebrzi on nije ni sposoban kontru povuci jer je spor..mozda dalota na beka a yanga na desno krilo,rashforda na lijevo i lukaku u napad.. ne znam ovakom junajtedu je previse bez 2 igraca vidjelo se protiv Psg kad su izasli lingard i marsijal koliko su nas te izmjene unazadile (mata.sancez) ne znam valjda taj voljni momenat bude jaci od protivnika.

avatar
Antihepi
Friday, 15.02.2019
20:16

Стоји све што си рекао,али стоји и да је Челси баш далеко од ПСЖ-а тренутно. ПСЖ није мерило овог Јунајтеда пуног рупа у одбрани. Јунајтед има квалитета да се носи са свима у Енглеској,изузев Ситија и (можда) Ливерпула. Чак и овакав Јунајтед. Мислим да ће против Челсија бити баш мучно за гледање са Лукакуом и Матом у нападу,али да ћемо победити некако...

avatar
NikkiCFC
Friday, 15.02.2019
19:55

Sari ako izgubi od takvog Junajteda otkaz odmah u ponedeljak uvece da dobije...