Paunović sa Čikagom u sve težoj situaciji, još jedna neuspešna sezona?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.07.2019.
17:42
Izvor: Sportske.net

Nastavljena serija loših rezultata.

EPA/TANNEN MAURY
EPA/TANNEN MAURY

Povezane vesti

Čikago Fajer, sa našim Veljkom Paunovićem na klupi, prošle sezone nije uspeo da se domogne plasmana u plej-of, a kako sada stoje stvari, teško će i u tekućem šampionatu MLS lige učiniti nešto više.

U prethodnih nekoliko mečeva, Paunovićev tim imao je dobar raspored, igrao je sa dve najslabije ekipe u Istočnoj konferenciji, Sinsinatijem i Kolumbusom, ali je iz tih mečeva izvukao samo bod. Prethodno je izgubio i od Sporting Kanzas sitija, jednog od najslabije plasiranih na Zapadu i sada prilično zaostaje za ekipama koje su u plej-of zoni.

Šanse su dodatno umanjene posle najnovijeg, doduše i očekivanog poraza od Filadelfije Union, prvoplasirane na Istoku.

Filadelfija je ovaj meč dobila sa 2:0, a golove su postigli Fabijan u 11. i Fontana u 65. minutu. Reprezentativac Srbije Aleksandar Katai je odigrao poslednjih dvadesetak minuta umesto Nemanje Nikolića.

Čikago ima 23 osvojena boda iz 23 odigrane utakmice, nalazi se na 10. mestu Istočne konferencije i ima šest bodova manje i meč više u odnosu na sedmoplasirani Toronto koji je poslednji u plej-of zoni.

Do početka plej-ofa Čikago će odigrati još 11 mečeva, tako da šanse još nisu izgubljene, ali Paunovićev tim mora što pre da se vrati u formu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke